Konu: Uzzia Richardson Hile kulanımı  (Okunma sayısı 513 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2021 00:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Uzzia Richardson / @RealG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: İlk kaza anındaki çevredeki insanlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/06/2021 - 21:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi 5-6 adet ekip aracına aşırı hızlı şekilde çarpıyor ardından aracında 0 sarsıntı ile yola devam ediyor. Sonrasında burger shot'ın önünde duruyor ve geri geri ekip aracını ittiriyor peşinden ön tarafına dönerek ittiriyor. (Burada tam anlatamadım videoda daha belli.) Sonrasında kişi Sunshıne galerisinin tellerinin içinden geçiyor ardından binanın içinden geçerek kaçmaya devam ediyor. Hadi ilk iki olay lagdan, pingden yada kasmadan dolayı olsun, Sunshine'nın içinden geçip gitmekdemi lagdan?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 28.06.2021 02:41 hiddayyettunakurnaz »

#1 - 28.06.2021 02:34
(İndirip izlemenizi tavsiye ederim site youtube gibi değil aşırı yavaş.)Youtube videomu saçma bir sebepten kaldırmış. Alternatif link olarak bunu ekliyorum iyi günler.
https://files.fm/f/c7dv3x55p
« Son Düzenleme: 28.06.2021 13:01 hiddayyettunakurnaz »

#2 - 28.06.2021 16:08
Orda beni polisler kovalarken ben bunu hiç fark etmiyorum sonra teslim oluyorum polis bana olayı anlatıyor ve bana orda relog atmama izin veriyor ve sonra lagım ve pingim düzeliyor videoyu tam izleyemedim ama olay budur madem hileyim mal mal şeyler yapar mıyım sence madem hileyim sadece bunumu yapardım madem hileyim bu sunucunun güvenlik sistemi yok mu engellesin anti cheati yok mu

#3 - 28.06.2021 22:21
Orda beni polisler kovalarken ben bunu hiç fark etmiyorum sonra teslim oluyorum polis bana olayı anlatıyor ve bana orda relog atmama izin veriyor ve sonra lagım ve pingim düzeliyor videoyu tam izleyemedim ama olay budur madem hileyim mal mal şeyler yapar mıyım sence madem hileyim sadece bunumu yapardım madem hileyim bu sunucunun güvenlik sistemi yok mu engellesin anti cheati yok mu
Tam olarak ne demeye çalıştığını anlamadım, sunucunun farketmediği hilelerde olabiliyor açtığın hile apaçık ortada.

#4 - 15.07.2021 19:51
Videoyu youtube'a yükleyin ve beni bu konuyla ilgili etiketleyin, şikayet incelenecek. Tekrar foruma herhangi bir indirme linki atmayın, yetkililer bu tip incelemelerde bir indirme yapmazlar.

#5 - 15.07.2021 22:44
@Thorin the dealer Videoyu tekrardan yükledim.
Şifre: 1234

https://www.dailymotion.com/video/x82pxu1

#7 - 06.08.2021 03:13
Selam.

Başlarda lag diyebilirdik, lag gibi görünüyor. Fakat sonlarda yaptığınız hamleler hile olduğunuzu kanıtlıyor. Aracı direkt olarak yerin dibine sokmanız, duvarların içerisinden geçmeniz anormal bir durum. Karakter yasaklanacak.