Selam, öncelikle karakterimi sizin deyişinizle eğlenmek için açmadım. Altımda arazi motoru olan Sanchez bulunuyordu ve bende dağa tırmanıyordum, fakat arkama baktığım zaman normal bir aracın çıkamıyacağı dağları sanki düz yolmuş gibi tırmanan polis araçları vardı. Kovalamacanın devamında dağdan yola indiğimde bile, polis araçları dağdan uçup takla bile attıktan sonra, aracını düz tutmayı başarıp devam edebiliyordu. Ben off road motoru ile dağa çıktığım zaman arkamdan gelen polislerin düz yolda gidercesine dağa tırmanması, veya takla atıp devam etmesi NON-RP veya win'e oynamak değil, sadece suçlu yakalamak olarak düşünüyorsunuz sanırsam. Bu rolden sonra bir PD arkadaşa yazdığımda bana "Sen non-rp yaptın, bizde ondan yaptık." dedi, bu mantıkla ilerliyorsak siz off road aracı olmayan bir pd aracıyla dağa çıkıyorsanız, benimde non-rp yapma hakkım mı doğmuş oluyor? Videoda ki görüntü ise, gidecek bir yerim olmadığı için dağdan atladım, ondan sonra öylesine yüksek bir dağdan atlamamın saçma olduğunu anlayıp diğer dağdan atladıktan sonra CK'mı verdim. Savunmam bu kadar, nedense ben sadece dağa tırmanmışken dağdan uçup, sen non-rp yaptın diye yaptık diyen arkadaşlar hep suçsuz, kaçan ise suçlu çıkıyor ve orada bulunan pd arkadaşlar bu şimdi mi ölüyor diyip küfürler savuruyor. Kararı adminlere bırakıyor, iyi roller diliyorum.

"PD'ye takla atmak işlemez dostum

Tanrı olduklarını unuttun mu!

"