Konu: [09.07.21] Darkeem Barrett | Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2021 03:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darkeem Barrett @realkarma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: --

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar,
Saat 02:32 civarında hoodumda yaralı durumuna düştüm. Aradan yirmi dakika geçmesinin ardından Darkeem Barrett adlı karakter hırsını alamamış olacakki karakterim RK durumunda iken beni tekrar düşürdü

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Çocukların eline meze olmaması adına ilk ekran görüntüsünde yerde olduğum anı mozaikledim. Yetkili talebi üzerine mozaiksiz halini iletebilirim.

Ek açıklamalar(varsa): Post kirliliği olmaması adına yanıt atmayacağım. Yayınlayacağınız yirmi saniyelik bir video için bu kadar heyecanlanmanıza gerek yok. İyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.

#1 - 09.07.2021 03:28
Çok kısa bir savunma. Üstüne düşünülmesine gerek yok.

Aktif bir çatışma ortamında kimin nasıl RK'lı olup olmadığını nereden bilebilirim ki? Öyle bir şey olsa bile neden düşüreyim. Bilerek düşürmediğimi sende biliyorsun. Şimdiden kusura bakmasın, o ortamda kimin yaralı olduğunu anlayamıyorum.

#2 - 09.07.2021 03:38
Çok kısa bir savunma. Üstüne düşünülmesine gerek yok.

Aktif bir çatışma ortamında kimin nasıl RK'lı olup olmadığını nereden bilebilirim ki? Öyle bir şey olsa bile neden düşüreyim. Bilerek düşürmediğimi sende biliyorsun. Şimdiden kusura bakmasın, o ortamda kimin yaralı olduğunu anlayamıyorum.

Yanıt atmayacağım demiştim ancak videoyu eklemeyi unutmuşum mazur görün.  Çatışmanın üzerinden yirmi dakika geçmişti videoda görüleceği üzere ortada bir aktif çatışma yok Darkeem karakteri bir süre Eivor karakterini izledikten sonra vuruyor. Birlik olarak attığınız baskının ardından hooda tek başına gelmen baskın kuralını ihlale giriyor. Muhtemelen aradaki mesafaden dolayı attığı emote gözükmedi ancak emin olmak adına kanıtını sunarsan müteşekkir olurum.

Ek: Sunduğun kanıtta ilk sıktıkları an diye paylaşmışsın ancak beni vurduğun saat ile ilk sıkılan saat arasında yarım saat fark mevcut.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 04:22 Whistler »

#3 - 09.07.2021 04:02
İçeride üç tane yüksek rütbeli karakterimizi barındırıyorsunuz, onları almak için oradayız ve yaptığımız hood baskını değil. Siz orada birilerini tutsak tutuyorsunuz ve bildiğimiz bir yer. Tutsak tuttuğunuz hoodun kapısında beklemek saçmalık olduğu için ilk başta kapıdakileri düşürmemiz lazımdı. RK'lı olup olmadığını bildiğim kişileri vurdum.

İlk önce siz sıkmıştınız. Onun görsellerini ve kanıtlarını aşağıya atıyorum.

Bize ilk sizin hood dışından sıktığınızın ve olayların patlak verdiği video.

Ekstra emote istemişsin alta atıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Ekleme yapıyorum. İlk sıktıklarının görüntüsü ve devamı.

« Son Düzenleme: 09.07.2021 04:17 realkarma »

#4 - 13.07.2021 16:19
Merhaba,

orada ufak bir çatışma dönmüş ve bu çatışma kısa süre sonra sona ermiş. Sona erdikten sonra yaralı karakterler ayağa kalkmış ve bölge sakin bir havaya bürünmüş. Saldırı sonra ermişken tek başınıza gelip tekrardan "şunu da vurayım" manası ile gelip birini düşürmeniz ihlale giriyor. Bir oyuncu şikayetinde bütün kanıtlarınız ile kendinizi savunmanız gerekiyor, kanıtlara göz gezdirdiğim zaman haklılık payı maalesef ki göremiyorum. Bu durumda Barett karakteri Çatışma kural ihlalinden ceza alacak.