Konu: Roman Kudryashov  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2021 03:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roman Kudryashov @lucretius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Claudia Araujo @Valkyrie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2021 - 01:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR
VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.

VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatların arkasına geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgede silah çağrısı aldık ve bir kişinin elinde silah vardı. Gece vardiyasındaki ekipler olarak bölgeye intikal ettik. Kuzey ve güney olarak bölge kısa süreliğine araçlar ile trafiğe kapatıldı. O sırada yolun kapalı olup olmamasını dinlemeyip kaldırımın üstünden bölgeye Roman giriş sağladı. Uzaklaş diye bağırdıktan sonra bana çarpıp geçerek girdiği gibi kuzey yönündeki kaldırımların üstünden çıkış sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kurallarda açıkça belirtilmesine rağmen VCPD olarak ne zaman bir bölgede toplansak veya olay olsa insanların meraklı şekilde araçlarıyla/yayan bir şekilde izlemesine ya da geçmesine anlam veremiyorum. Evet, direnmek ya da karakterlerin illegal yönelimi olabilir ama Roman ve benzeri kişiler için bu durum söz konusu değil. Sadece meraktan geçip işleri rol yapmadan zorlaştırmak tek maksatları. Kurallarda açıkça belirtilmesine rağmen daha önce de söylediğim gibi çoğu kişi bu durumları takmıyor ve IC açıdan gerçekçi düşünemiyor.

#1 - 10.07.2021 03:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.07.2021 03:51
Garip bir şikayet olmuş uzatmaya gerek yok sadece yoldan geçtim kaldırımdan gitmem yasak değil bu IC bir olay beni IC olarak yakalayabilirsiniz sonuçta tehlikeli sürüş yapıyorum ve geçip gidiyorum kendi gözümde seni ezdiğimi görmedim bu durum için üzgünüm hatam varsa ceza alabilirim iyi forumlar ileti atarak gereksiz tartışmaya gerek yok.  :vice:

#3 - 10.07.2021 14:38
Garip bir şikayet olmuş uzatmaya gerek yok sadece yoldan geçtim kaldırımdan gitmem yasak değil bu IC bir olay beni IC olarak yakalayabilirsiniz sonuçta tehlikeli sürüş yapıyorum ve geçip gidiyorum kendi gözümde seni ezdiğimi görmedim bu durum için üzgünüm hatam varsa ceza alabilirim iyi forumlar ileti atarak gereksiz tartışmaya gerek yok.  :vice:
Kaldırımdan gitmenin yasak olduğundan bahsetmiyorum. Polis ekiplerinin fazla olduğu ve trafiğe kapatılan bir bölgede aracınla hiçbir şey olmamış gibi girip aynı şekilde çıkman mesele. Gerçekçi düşünecek olursak Amerika'da ya da herhangi bir ülkede bu tarzda bir olayla karşı karşıya kalsan o yola girer misin ya da başka yollarla girmeye çalışır mısın? Alternatif yolları kullanırsın, ek kısmında da açıkladığım üzere kimse bu düşünce ile yaklaşmıyor. Rol yaparken biraz gerçekçi ve empati yaparak düşünmek gerek, söyleyeceklerim bu kadar. Bu iletiden sonra başka bir şey eklemeyeceğim, iyi forumlar dilerim. :palmiye:

#4 - 13.07.2021 16:21
Merhaba,

karakter ceza alacak.