Konu: Spawn Kill  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2021 01:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Çaçakiri    
Quavean Lovell, @Orh4n  Dannel Simmons, @quakeN    
Jevonne Hightower, @starlegend    
DeAngelo Wiggins, @Merthetrouble  Marcus Ceaser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/07/2021 00:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawn Kill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu almak için hood'dan çıktım. Motoruma kadar giderken beni gören kimse olmamıştı. Ya da etrafta afk taklidi yapıp Meta ile konum bildiren kişiler. Her neyse, oyunum kastığı için küçük bir relog atma ihtiyacı duydum. Daha sonrasında oyuna girdiğimde karşılaştığım manzarayı aşağıya bırakacağım.Arkadaşlar ne hikmetse benim orada olacağımı bilip beklemişler, ben oyundan çıkarken etrafımda kimse yoktu oyuna girer girmez düştüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu rolün iptal edilmesini ve RK'mın kaldırılmasını talep ediyorum.

#1 - 10.07.2021 01:36
Başında beklemedik, nerede quit attığını bilecek halim de yok. Oyuna girdiğinde olduğumuz bölgede doğmuşsun. Şikayette bir kanıt falan da göremiyorum, sadece seni vurduğumuz an gözüküyor. Gördük, vurduk. Sanırsam yeterli.

Ek olarak; aktif rolde Camhunt açmak, /b'den bir şeyler yazmak ihlal oluyor... Bir dahaki sefere daha dikkatli olursan sevinirim.

#2 - 10.07.2021 02:08
Daha fazla bir şeye gerek olmasa da ss'leri de ekleyeyim, sen de ikna olmuş olursun. Mavi bloklarda diğerlerinin hazırlanmasını beklediğimiz esnadan görüntüler ve oyuna giriş anın net şekilde gözüküyor.

İlk oyuna girdiğin saniyeler, herkes başında beklese de ateş edilmiyor.
Spoiler: GösterGizle

Hareket etmeye başlıyorsun, oyunun yüklenmiş, spawn kill'den çıkmışsın. Ateş edilmeye başlanıyor.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 13.07.2021 16:11
Merhaba,

savunma yeterli bulundu.