Konu: Garrett_McKnight - 4.07.2021  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 04.07.2021 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garrett_McKnight @bigseksi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gentilini birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b bölme, hatalı emote, aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Prison rolünde Silvano adlı karaktere zorbalık yapılıp kafasını klozete kadar sokuyorlar, dışarıda bunu yapan arkadaşlardan birisini bulup vuruyoruz ve kaçırma rolü yapıyoruz. Arkadaş aktif rol ortasında (3 birliğin bulunduğu ortamda) /b bölüyor ve hatalı bir şekilde emote veriyor. John_Scozzari adlı karakter karşı tarafı arayıp uzlaşmak istiyor, sohbet geçiyor ve hood bölgemize davet ediyoruz. Role devam ettiğimizde Garret_McKnight aktif rol ortasınba b bölmeye devam ediyor ve en sonunda q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada hatalı emote kullanıyor
Spoiler: GösterGizle

Burada ise aktif rol ortamında B bölüyor

Burada /q atıyor.

Son olarakta  "Mix yapmıyoruz biz. Zoru başarıyoruz." diyerek küçük düşürmeye çalışıyor, yine B bölüyor. Ortak nezaket kural ihlali.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 04.07.2021 14:36 memistheking »

#1 - 04.07.2021 10:39
Neden size "ŞART" sunduğumu düşünseydiniz keşke. Çünkü fear rp yapmıyorsunuz.

Kasparov'a sığındığımızdan IC ve OOC haberim yoktu. Sizden öğrendim. Ki burada bir ihlal yok.

Saat gece 12'den sonra alıkoydunuz, gece 02.40'a kadar tuttunuz. 2 saatten fazla mekandaydım. Kural 4 saat, fakat gece saat ilerleyince uyku basıyor, dayanamıyorum. Normalde gece 12-1 arası uyuyan biriyim. İşim gereği haftasonları da çalışabiliyorum. (fotoğrafçı)

Ayrıca bana discord'dan "oyuna bak." diye yazıp çekip vuruyorsunuz. Sonra da bu videoyu çekiyorsunuz.

&ab_channel=Styles

"İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına"

#2 - 09.07.2021 07:01
Merhaba,

bu gibi durumlarda karşı tarafa pm atmalısınız, b veya do komutunu kullanarak karşı tarafı rahatsız etmeniz sunucumuzun kurallarına aykırı. Acil bir durum olsa bile karşı taraftan izin almalısınız, durumunuzu doğru ve düzgün bir şekilde pm kanalından dile getirseydiniz karşı taraf sizin çıkmanıza yüksek ihtimalle izin verecekti. Kişi aktif rolde bağlantı koparmak, hatalı emote ve /b komutunu kullandığı için ceza alacak.