Konu: [05.07.2021] Jeffrey Terrel - yaralı kural ihlali, mix, rolden kaçmak  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2021 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey Terrel [nc attıktan sonraki ismi: Dwain Hurt] @ANILBEY1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @HandoLeNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2021 // 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
yaralı kural ihlali, mix, rolden kaçmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: KOD0 veriliyor, Jeffrey Terrel karakteri polisler tarafından PizzaStack arkasında düşürülüyor. Kişi bağlantı kopartıyor veya oyunu crash yiyiyor, biz bölgeye sonradan geliyoruz. Geldiğimizde ise çatıdan görülmesi üzerine elinde AK47 olduğunu fark ediyoruz. Fakat başka bir vaka ile ilgilendiğimiz sıra arkadaşımız yerde yatarken bir anda AK47'si kayboluyor. MIX yaptığını düşünüyorum. Yaralısın, yerde yatıyorsun. Kime, nasıl haber verdin? Hepsi akıllarda soru işareti bıraktırıyor. Ek olarak bölgede bir motor(kendi motoru) var. Motora silahı bıraktırıyor, arkadaşı ise MIX ile gelip motoru alıyor ve götürüyor. AK47 rolü yapılmasın, motor bulunmasın diye de NC attığınızı düşündüğümden dolayı böyle bir şikayeti açıyorum. Madem bir şey yapıyorsunuz arkadaşlar, bırakın da rolümüzü biz de yapalım. Sadece saklamaya, wine oynarak bir şeyler elde edebileceğiniz düşünmüyorum. Yaptığınız rolün süreklilik kısmından dolayı zaten yaptığım rolüme devam ediyorum. Bunlar sadece kendi düşüncelerim. Eğer yazdıklarım dışında bir olay olduysa ekran görüntüleri veya video kayıtları ile kanıtlamanızı talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
motorun Jeffrey Terrel'ın yeni karakterine ait olduğu görüntü: GösterGizle

AK47 görüntüsü: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer kendini savunmazsa AK47'sinin silinmesini talep ediyorum ve ek olarak işlediği suçtan ötürü IC hapis cezasının da verilmesi taraftarıyım.

#1 - 05.07.2021 20:44
Selamlar öncelikle mixing'den başlayayım ortada her hangi bir mixing yok Leissa karakteri IC olarak arkadaşım OOC kendisini tanıdımı söyleyemem oraya geliyor ve benden silahımı istiyor silahı bırakıyorum o araca koyup kaçırıyor rolden kaçmak derken rolden kaçmış olsam neden direk olarak giriş yapayım tekrar'dan onu anlatabilirmisin? yaralı kural ihlali diyorsun yaralıyım evet ama space basmadan koşuyorum ve arkam'dan bunny yaparak geliyorsun? ayrıca her hangi bir rol'den kaçış yok Jeffrey Terrel karakteri CK edildi her hangi bir rol'den kaçmak IC Jail'den kaçmak yok ve bunu daha önce @KSZ Discord'dan beklirtiyorum NC atıcama dahir

#2 - 05.07.2021 20:48
Selamlar öncelikle mixing'den başlayayım ortada her hangi bir mixing yok Leissa karakteri IC olarak arkadaşım OOC kendisini tanıdımı söyleyemem oraya geliyor ve benden silahımı istiyor silahı bırakıyorum o araca koyup kaçırıyor rolden kaçmak derken rolden kaçmış olsam neden direk olarak giriş yapayım tekrar'dan onu anlatabilirmisin? yaralı kural ihlali diyorsun yaralıyım evet ama space basmadan koşuyorum ve arkam'dan bunny yaparak geliyorsun? ayrıca her hangi bir rol'den kaçış yok Jeffrey Terrel karakteri CK edildi her hangi bir rol'den kaçmak IC Jail'den kaçmak yok ve bunu daha önce @KSZ Discord'dan beklirtiyorum NC atıcama dahir

Dostum konuları çok farklı yerlere çekmişsin, ne yapmak istediğini de kendi ağzınla söylemişsin zaten. Leissa karakteri ile aranda geçen rolün SS'ini atabilirsen sevinirim. Senden silahını isteme gibi bir durum söz konusu olmuyor. Karakterin silahını kaçırttıktan sonra direkt olarak CK edip NC atıyor olman da saçma. Zaten olay bölgesinde yaralısın. Yaralıyken oyundan crash yemişsin, oyunca dönünce arkadaşının yanına gelip silahını alması ne kadar doğru? Veya ne kadar inandırıcı? Elinde ekran görüntüsü varsa paylaşmanı istiyorum.

Madem o kadar CK etmek istiyordun, elindeki AK47'yi verdikten sonra CK rolünü gerçekleştirebilirdin. Hadi CK rolünü yaptın diyelim, ölmeden önce silahı verip mi karakteri öldürttün?  :garip:

Ek olarak seni arkandan kovalayan kişi ben değilim, bunnyhop falan yaptığım yok. Eğer varsa ekran görüntün şikayet oluşturabilirsin.

#3 - 05.07.2021 20:57
Sana gösterebilicem bir kanıt yok bu doğru CRASH yedik'den sonra oyuna tekrar bağlanıyorum o sırada Leis karakteri oraya doğru geliyor ve benden silahı bırakmamı istiyor silahımı veriyorum ve motorum çalışır halde olduğu için alıp kaçırıyor Neden bu kadar Beni IC jail'e atırmak istediğini bilmiyorum gerçek'den ve ayrıca yani M4 ile vurulmuş bir kişinin ne kadar yaşama ihtimali var IC olarak bunu bir düşünmeni isterim istersen NC atıcama dahir ss leri yollayabilirim

#4 - 05.07.2021 21:00
Ayrıca eklemek isterim'ki hemen bu olaydan önce NC için para yükletip NC hakkı satın alıyorum yani inanmak senin eline bağlı buna ben karışmam orda dönen role dahir bir ss almadım çünkü böyle bir şikayet açılıcanı düşnmemiştim çünkü yani nasıl söyleyebilirim sana ben bunu sadece söz olarak anlatabilirim orda dönen rolün SS almak gerektiğini düşünmemiştim.

#5 - 05.07.2021 21:01
Sana gösterebilicem bir kanıt yok bu doğru CRASH yedik'den sonra oyuna tekrar bağlanıyorum o sırada Leis karakteri oraya doğru geliyor ve benden silahı bırakmamı istiyor silahımı veriyorum ve motorum çalışır halde olduğu için alıp kaçırıyor Neden bu kadar Beni IC jail'e atırmak istediğini bilmiyorum gerçek'den ve ayrıca yani M4 ile vurulmuş bir kişinin ne kadar yaşama ihtimali var IC olarak bunu bir düşünmeni isterim istersen NC atıcama dahir ss leri yollayabilirim

yaşama ihtimalin yok, hak veriyorum buna fakat AK47yi yere attıktan sonra CK etmen ironik geldi. Başka yorum atmayacağım, kanıtım da yok diyorsun zaten. Yetkili karar verebilir.

#6 - 05.07.2021 21:04
Senden son olarak bir cevap isteyeceğim orda PM aracılıya bir memur rolü yapan arkadaşa Sorular soruyorum işte böyle NC atsam sorun olurmu diye tam olarak bilgi almaya çalışıyorum tam olarak bir bilgi alamayınca /Soru'dan gelicek cevabı bekliyorum karakteri orda NC atıp öldürmüyorum yani senin ve Yetkililerin kararı bu ama orda /Soru atıp bunu sormamı cevap veren arkadaş kanıtlayabilir şuan ismini hatırlamıyorum iyi günler, iyi forumlar :)

#7 - 13.07.2021 16:29
Karakter yasaklandı.