Konu: George_Young [Trolling]  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2021 10:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George_Young @namuslukavat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Hornes @bero1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerimde'de görüldüğü gibi arkaaş onaylı bölgemize gelip rol baltalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sanırsam ağır bi Şehinşah fanı ezberlemiş tüm şarkısını  :D

« Son Düzenleme: 11.07.2021 10:38 uzayofcx »

#1 - 11.07.2021 11:40
Bende olayda vardım khontkar şarkılarını söyleyip bence troll yapıyorlar.

#2 - 11.07.2021 23:39
Anlamadım, bölgede her hangi bir kural ihlali yapmadım. Türkçe kelime veya başka birşey kullanılmadı. Rolümü yapıp kendi etrafımda ki kişilerle eğleniyorum sadece. Kimseninde rolünü baltaladığım yok.

#3 - 12.07.2021 00:04
Anlamadım, bölgede her hangi bir kural ihlali yapmadım. Türkçe kelime veya başka birşey kullanılmadı. Rolümü yapıp kendi etrafımda ki kişilerle eğleniyorum sadece. Kimseninde rolünü baltaladığım yok.
Yönetici kararı beklenebilir dostum  :)

#4 - 12.07.2021 01:20
Yönetici kararı beklenebilir dostum  :)
Bence de.

#5 - 13.07.2021 17:36
Selamlar,

Türkçe terim kullanmak sadece yöresel olarak kullanılan kelimelerin kullanımıyla sınırlandırılamaz.

Türkiye'yi çağrıştıran, Türkçe bir şarkıdan yapılan alıntılar da duruma göre bu kapsamda sayılır.

Buradaki kullanımı da çok iyi niyetli durmuyor. Leveline istinaden bu seferlik sözlü olarak uyarıldı tekrarı halinde yaptırımlar ağırlaşabilir.

İyi oyunlar.