Günler öncesinde yaşanan rol hakkında savunma yapma gereksinimi duydum
O gün içerisinde sürekli olarak ping sorunu yaşıyordum ve bunu siz de fark ettiniz diye umuyorum. Chate dikkatli bakarsanız sürekli olarak . atıp internetin durumunu test ediyordum. Role sürekli olarak uyum sağladım, direktiflere uyum sağladım fakat rolün ortasında internet bağlantım kopuyor, hemen sonrasında girmeye çalışıyorum fakat dediğim gibi internet problemi dolayısıyla giriş yapamıyorum, o an yaşadığım durumu izah etmek adına da gerekli ssleri aldım. Böyle bir şikayet bekliyordum
Sonrasında her ne kadar giriş yapmaya uğraş versem de nâfile, giriş yapamıyorum. Dakikalar sonra discord'dan bildirim geliyor, kontrol ettiğimde rolde olan bir kişinin mesaj attığını görüyorum, durumu ona da izah ediyorum ve anlayışla karşılıyor
Rollerden kaçacak bir insan değilim, bağlantı kopartıp rolden kaçacak bir durum sergilemedim, sadece bağlantı sorunu yaşadığım için böyle bir durum meydana geliyor
Gerekli kanıtlar:
İnternete yeni ulaşım sağladığım için, bugün saatlerinde tekrardan giriş sağladım
Rol IC olarak rol devam ettirilebilir, eğer siz de onaylarsanız gün saatleri içerisinde rapor atıp rolü polis karakolunda sürdürebiliriz