Konu: Ismael Bagdasaryan - Rolde Q  (Okunma sayısı 559 defa)

#0 - 28.06.2021 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ismael Bagdasaryan - @respectwilson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Conroy Grannell @METEHAN | Roseanna Lavinia @Avocado  | Edmond Montagne @Akbay | Victor Woods @egemenjust 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/06/2021 - 21:50 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
C,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 21:40 civarlarında devriyemizi sürdürüyorduk, ardından Main Street'ten geçiyorduk ve '66 formasyonu olduğunu gördük. Uygulanan kişinin adı "Ismael Bagdasaryan'dı" kişinin aranma kaydı vardı ve yüksek riskliydi. Kişiye komutlar verildi, direktiflere uyarak bisikletten indirildi, ardından yavaşça belini sıyırması istendi ve belini sıyırıp etrafında döndü /do'dan Belinde bir şey gördük mü? Sorusuna "Belinde Deagle markalı silah bulunuyor" tarzında bir yanıt verdi, ardından yavaşça silahın ucundan kavrayıp kendinden uzağa atması istendi. Bunuda yaptı fakat son komutlara yaklaşmışken kişinin bağlantısı koptu. Yaklaşık üç-dört ekip kişinin gelmesini beş dakika boyunca bekledik fakat gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin silahına el koyulmasını istiyorum, eklemeyi unuttuğum şahitler olabilir. Olayın üstünden bir gün geçti.

#1 - 28.06.2021 20:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiye direktifiler verilirken bağlantısını kopardı, aşağıya kendi chatloguma yansayan tarafını da göstereceğim. Silah kaybetmekten korkuyorsanız hiç girmeyin daha iyi olur arkadaşlar.

#2 - 28.06.2021 20:58
müsait zamanda yaparız bir savunma

#3 - 29.06.2021 02:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 29.06.2021 06:42
Günler öncesinde yaşanan rol hakkında savunma yapma gereksinimi duydum

O gün içerisinde sürekli olarak ping sorunu yaşıyordum ve bunu siz de fark ettiniz diye umuyorum. Chate dikkatli bakarsanız sürekli olarak . atıp internetin durumunu test ediyordum. Role sürekli olarak uyum sağladım, direktiflere uyum sağladım fakat rolün ortasında internet bağlantım kopuyor, hemen sonrasında girmeye çalışıyorum fakat dediğim gibi internet problemi dolayısıyla giriş yapamıyorum, o an yaşadığım durumu izah etmek adına da gerekli ssleri aldım. Böyle bir şikayet bekliyordum

Sonrasında her ne kadar giriş yapmaya uğraş versem de nâfile, giriş yapamıyorum. Dakikalar sonra discord'dan bildirim geliyor, kontrol ettiğimde rolde olan bir kişinin mesaj attığını görüyorum, durumu ona da izah ediyorum ve anlayışla karşılıyor

Rollerden kaçacak bir insan değilim, bağlantı kopartıp rolden kaçacak bir durum sergilemedim, sadece bağlantı sorunu yaşadığım için böyle bir durum meydana geliyor

Gerekli kanıtlar:

Spoiler: GösterGizle

İnternete yeni ulaşım sağladığım için, bugün saatlerinde tekrardan giriş sağladım
Rol IC olarak rol devam ettirilebilir, eğer siz de onaylarsanız gün saatleri içerisinde rapor atıp rolü polis karakolunda sürdürebiliriz
« Son Düzenleme: 29.06.2021 06:46 respectwilson »

#5 - 29.06.2021 10:29
Merhabalar şahitliğimi onaylıyorum ve discord konuşmalarında adı geçen kişi benim.

Bağlantısının kopmasının ardından discord üzerinden kendisine ulaştım ve oyuna gelip/gelemeyeceğini sordum. Olumsuz bir cevap aldığımdan dolayı oyuna girince "/rapor" atarak bir yetkiliye ulaşmasını ve durumu anlatmasını istedim, internetiniz düzeldiğinde girip /rapor atmadıysanız kasıtlı yaptığınızın düşünülmesi normaldir.

@respectwilson , karakteriniz Ismael_Bagdasaryan olay yaşandıktan sonra defalarca oyuna giriş yapmış, sicil & PD kayıtlarının temiz olması ile birlikte bu da belli oluyor ki bağlantınızın kopmasını (koparmanızı?) fikrimce kendinize avantaj olarak kullanmışsınız. 
« Son Düzenleme: 29.06.2021 12:03 Avocado »

#6 - 29.06.2021 17:20
savunmamı yaptım, kendi tarafımca bu durumu avantaja çekecek bir şey sergilemedim diye düşünüyorum. gerisini yöneticiye bırakıyorum

#7 - 30.06.2021 08:09
Rol devam ettirilmiş, geri çekiyorum. Arşive alınabilir.

#8 - 01.07.2021 15:40
Şikayet kapatıldı.