Konu: [17.07.2021 - Giandomenico Lombardi] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 430 defa)

#0 - 17.07.2021 18:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Giandomenico_Lombardi @qus_furqan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Rusedski
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.07.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.

Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.

Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba gördüğünüz üzere fazla konunun üzerine düşmeyeceğim herşey ortada arkadaş'ın skini çaldığı ortada skinin yüzüklerine kadar herşeyi aynı rengi bile. Skini Rusedeski'ye yaptırmıştım kendisi buraya yazacaktır zaten, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Benim skinim;

qus_furqan'ın skini;

Ek açıklamalar(varsa): Herşey ortada, iyi forumlar.

#1 - 17.07.2021 18:38
- Konuda adım geçmiyor fakat aynı skin yapımcısına bu takım kıyafeti yaptırdım, bu skinin bodysi çoğu mod/skin paylaşım sunucularında paylaşılmaktadır. Örnek olarak benim kendi bulduğum platformu spoiler içerisinde bırakacağım.

- Ek olarak bunu alıntılayarak "şikayette adın geçmiyor, seni ilgilendiren birşey yok" tarzı yazıları yazmadan önce şunu da belirtmek istiyorum bu takım elbiseyi kendime göre aynı skin yapımcısına yaptırdım ve dün teslim aldım. Aynı şikayetin bir diğer mağduru olmadan önce bunu açıklamak istedim.

#2 - 17.07.2021 19:38
- Konuda adım geçmiyor fakat aynı skin yapımcısına bu takım kıyafeti yaptırdım, bu skinin bodysi çoğu mod/skin paylaşım sunucularında paylaşılmaktadır. Örnek olarak benim kendi bulduğum platformu spoiler içerisinde bırakacağım.

- Ek olarak bunu alıntılayarak "şikayette adın geçmiyor, seni ilgilendiren birşey yok" tarzı yazıları yazmadan önce şunu da belirtmek istiyorum bu takım elbiseyi kendime göre aynı skin yapımcısına yaptırdım ve dün teslim aldım. Aynı şikayetin bir diğer mağduru olmadan önce bunu açıklamak istedim.

Merhaba, ikimizinde ceket ve pantalon renk tonları aşırı fazla benziyor bu kadar benzemesi garibime gitti açıkcası.

#3 - 18.07.2021 02:50
Body +2000 kişilik discordlarda rellenmiş halde, üstüne üstlük senin kendi skininde mendil rengi bile farklı. Texturelar gözümün önünde bizzat @Klauf tarafından hazırlandı. Renk tonlarında fark bile var dostum, bence iki defa düşünmelisin. İyi forumlar.

yapım aşamasını şöyle göstereyim sana;

Klauf'un yaptığı şey, skinin rel halindeki gömleği alıp rengini kızıl hale çevirmek oldu, çalma söz konusu değil. @Rusedski işinin ehli adamlardan, zaten anlayacaktır.  :)
böyle durumlarda genellikle olayı iyice inceleyip, skininin rel olup olmadığını araştırmanı öneririm @sCiEnLy_  O:-)
« Son Düzenleme: 18.07.2021 02:55 tiphied »

#4 - 18.07.2021 16:56
K & A