Konu: Şikayet geri çekildi.  (Okunma sayısı 657 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.06.2021 06:43
.
« Son Düzenleme: 26.06.2021 20:04 Quixes »

#11 - 26.06.2021 06:56
aynen kardeşim discord'dan mix yapıyoruz, haklısın. yönetici kararını bekleyelim, daha fazla uzatma da sonuçlansın
Öncelikle üslubunu korursan seviniriz, burada şikayet açıyoruz kavga etmiyoruz, karşındaki senden yaşça büyük bir insan olabilir, zaten öyle olduğunu düşünüyorum. Buranın amacı şikayet edeni eleştirmek değil, savunmanızı yaparsanız gerekli eleştiriyi yetkili arkadaşlar ekler.

#12 - 26.06.2021 07:57
.

#13 - 26.06.2021 13:17
Agresif illegal rol birlik günü falan filan demişsiniz,kafa atan kişi ve brawla giren kişi sizin adamınız üstelik bunu sayıca üstün olduğumuz halde yapıyor. Size oradan gitmenizi söylüyorum tek başınıza discordtan mix yapıyorsunuz o sırada role cevap vermeyerek yani anlayacağınız dilden siz de hem mix hem fear rp yapmış oluyorsunuz umarım anlatabilmişimdir Arden. Mixten kastımız her ne hikmetse telefon konuşması gerçekleşiyor, durup dururken arıyorlar dayak yiyen adamı hem de anında, ne kadar garip. Mix savunması yapmışsınız attığınız mesajlar rol bittikten sonra atılmış, arkadaşlar iğneleyici yanıtlar yapmak yerine yaptığınız şeyi dikkatlice izleyin bence. Oradan gidip sonrasında gelip bizi vursanız hiçbir sorun olmazdı, fakat kuşlar haber saldı ki telefon geliyor olay gerçekleştiği anda gerçekten çok garip...

Arkadaşımın paylaştığı ilk ss 03.13'te senin atmış olduğun mesaj ise 03.16'da yani olaydan sonra anlatabildim mi dostum? Üstelik siz bu smsleri atmadan önce size arkadaşınızdan dayak yedikten sonra şak diye çağrı geliyor. :D Daha fazla yanıt atmayacağım iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.06.2021 13:19 Synyster »

#14 - 26.06.2021 13:23
Ailenin kaptanını dövüyorsunuz, sonra vurulunca DM'den şikayet açıyorsunuz. Beğendim, belki bir ara ben de yaparım. Savunmaları arkadaşlarım yapmış, benim yazmam gereken bir şey olursa yazarım. İyi forumlar.

#15 - 26.06.2021 13:24
Agresif illegal rol birlik günü falan filan demişsiniz,kafa atan kişi ve brawla giren kişi sizin adamınız üstelik bunu sayıca üstün olduğumuz halde yapıyor. Size oradan gitmenizi söylüyorum tek başınıza discordtan mix yapıyorsunuz o sırada role cevap vermeyerek yani anlayacağınız dilden siz de hem mix hem fear rp yapmış oluyorsunuz umarım anlatabilmişimdir Arden. Mixten kastımız her ne hikmetse telefon konuşması gerçekleşiyor, durup dururken arıyorlar dayak yiyen adamı hem de anında, ne kadar garip. Mix savunması yapmışsınız attığınız mesajlar rol bittikten sonra atılmış, arkadaşlar iğneleyici yanıtlar yapmak yerine yaptığınız şeyi dikkatlice izleyin bence. Oradan gidip sonrasında gelip bizi vursanız hiçbir sorun olmazdı, fakat kuşlar haber saldı ki telefon geliyor olay gerçekleştiği anda gerçekten çok garip...
Kişisel şikayeti birlik konusuna çevirmeye çalışma, nasıl haberleştiklerinin kanıtlarını sundular zaten.
 Kontrol amaçlı çoğu zaman zaten yönetim ekibi uğrayıp kontrol gerçekleştiriyor, birlik yöneticilerine böyle bir suçlama yaparak birliği kötülemeye çalışma çabanı anlayamadım. Birlik yöneticilerinin bu konu hakkında katı kuralları var.
bkz.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 26.06.2021 13:27 Lhansent »

#16 - 26.06.2021 15:58
.

#17 - 27.06.2021 18:49
Şikayet kapatıldı.