Konu: [02.09.2021 - AR-GE] Başarımlar hakkında.  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 02.09.2021 08:02
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum, yavaştan konuma geçeyim.

Biliyorsunuz ki karakter başarım paneli gibi bir yer var. Burada başardığımız yani tamamladığımız başarımlar yer alıyor. Toplam otuz altı (36) başarım var fakat bazı başarımlar yerine yenilerini düşündüm çünkü bazıları gerçekten absürt ve imkansız derecede. Alt kısımda fotoğraflar ile açıklama yapacağım.

İlk önce başarım panelimizi görelim.

Panelin sağ üst köşesindeki iki başarım bulunuyor, biri CPT.Vice'tan 100 silah al diğeri ise CPT.Vice'tan 250 silah al. Bu miktarlar gerçekten çok fazla ve imkansız. Self Control ile gelen iki yeni yeteneğimiz bulunmakta. Gasp ve Madencilik aşağıda gösterdiğim iki başarım kaldırılabilir ve yerine aynı diğer yetenekleri full seviyeye getirdiğimiz de gelen başarımlar konulabilir örneğin madencilik yeteneğini full duruma getirdiğimizde kürek simgesi olan ismi Şef olan bir başarım gelebilir.

bahsettiğim başarımlar: GösterGizle

Örnek yaptığım: GösterGizle

Alt kısımda bulunan 100 Poker oyna başarımı da kaldırılabilir çünkü henüz şuan sistem olarak kumar oynama aktif değil bu yüzden onun yerine başka bir başarım gelip renk katar. Bu başarımın değişip değişmemesini yorumlarda tartışabiliriz. Lütfen açıklayıcı yorumlar yapın.
bahsettiğim: GösterGizle

Like
13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
WD_xGaster, sp00nface, drumdrum dondale, surely one day, swarthy333, puesty, marcus61, VictoryTR,
Easthan, rllyrïch, eternaI, cekatin the tired, raisko,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.09.2021 00:53
Bende acaba bu argeyi kim açacak diye düşünüyordum. Mantıklı, yeteneklerle sınırlamak yerine farklı başarımlar tasarlanabilir. Açıkcası biraz zor olması daha iyi ama bahsettiğin değerlere ulaşmak imkansız. Ya düzenlenebilir yada değiştirilebilir. Destekliyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mirmanu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.09.2021 03:39
ufak birşey eklemek isterim bende, dediğin gibi yeni gelen iki yetenek dalı var fakat bunlar forum karakter panelinde yok onlarda beraberinde eklenirse daha eksiksiz olacaktır destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.09.2021 19:46
başarım tarihleri de sıkıntılı, tarih probleminin de düzeltilmesiyle beraber değişebilir, destek.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
cekatin the tired,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.12.2021 00:25
Başarımlarla ilgili bir takım sorunlar mevcut. Bazen gelmiyor yada tarihlerinde bir hata oluyor. Birde arkadaşın söylediği gibi yapılması neredeyse imkansız gibi. Bunlarla beraber değişirse güzel olur. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok