Fear RP Kuralı
direkt üzerime koştuğunuzdan fear rp yapmama imkan olmadı, kaçmak zorunda kaldım. beni düşürdükten sonra olay yerinde kalsaydınız, fear rp yapmaya devam edecektim
SÜREKLİ ROLEPLAY
ufak bi yazıyla sizi bilgilendirdim, rahatsız edecek derece değildi. daha sonra zaten devam da etmedim.
Bunny Hop
bu olaya kadar bilmediğim ve yapmadığım bir şeydi. lakin kovalamaca sırasında videodan da görüldüğü gibi zencilerde bir kaç tanesini
İLK olarak bu haraketi yapıyor ve hepsi sunucuda yeterli vakit geçirmiş. tabii bunlar böyle yapıp benim yanıma daha da yaklaşınca, bunlar böyle yapıyorsa, normal bi şey herhalde dedim. ben de yapmaya başladım ki arkadaşlar da yapmaya devam ediyor bu arada. gantonda artık kovalamacanın sonuna doğru geliyorduk, arkadaş bana pm atmış, videodan öğrendim. ama maalesef kovalama başlayınca daha efektiv bi şekilde kovalamacadan çıkmak için f7 ye basıp oyuna devam ediyordum, bu yüzden göremedim, kusura bakmasın. son olarak kendimi haklı çıkarmak gibi anlaşılmasın. yukarıdakı lafımın doğruluğunu kanıtlamak için aşağıya arkadaşların bunny hop yaptıkları saniyesi paylaşacağım.
0:01 - 0:05 , 0:6 - 0:14
az önce belirtdiğim gibi arkadaşların sunucuda benden çok vakit geçirip bunny hop yapmasını görüp herhalde normal diye bende yaptım.