Konu: Andrev Yakovlev - Fear RP - 24.06.2021  (Okunma sayısı 172 defa)

#0 - 24.06.2021 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre Yakovlev @Sm4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ogru Eldar Ukeme Patton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.10, 24.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP Kuralı
Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ukeme karakterine karşı bir aksiyon sergileniyor. Ukeme savunan tarafta olmasına rağmen emote vermeyi ihmal etmeyerek örnek bir oyuncu profilini karşılıyor. Andrev Yakovlev karakteri silahlı bir kişiye yumruk atıyor. Ve saldıran tarafın o olmasına rağmen her hangi bir emote verilmiyor. Keza aynı şekilde arkadaşı Vladimir'de emote vermeden yumruk atıyor. Olayın hızlı heyecana gelmesinden ötürü emote vermemelerinden rahatsızlık duyduğum bir durum yok. Ne yazık ki Andrev'in attığı yumruklar beni 4-5 saniye kadar sıkıştırıyor, hala elimde bir silah var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Açıkçası diğer arkadaşa yeterli zaman kazandırdı bu ihlal, on beş dakika sonra olaydan sıyrılan arkadaştan atak yedim. Rol daha farklı işleyebilirdi.

#1 - 24.06.2021 09:53
Savunmamı yapacağım.Ben silahı görüpte dalmıyorum orada.Ukeme karakteririn emotunu görünce bende yumruk atmaya başladım.Sonrasında sende biliyorsun silahı çekince sen saldırmayı bıraktım çünkü emotunu ve silahını gördüm.Daha sonrasında  eğer bir ihlal yapcak olsak RK'lı iken gelir sıkardım ama sıkmadım.Bizim ofisimize gelip bize saldıracağınızı zaten ooc olarak kavradım ama rol ilerleyişi olsun diye sizi ne ofise kilitledim ne de silah çekip vurdum.Bu ss alıp şikeyet eçman da acınası.Elimde kendimi savunacak ssler var ama şuan evde değilim.

#2 - 24.06.2021 14:17
Savunma için teşekkür ederim, son hiti yemeden önce çömeliyorsunuz. Videoyu tekrar izlediğimde fark ettim. Savunmanızla da örtüşüyor. Silahı fark ettikten bir kaç saniye kadar sonra masanın yanına eğiliyorsunuz. Eş zamanlı olarak son mermiyi yiyorsunuz. Savunma tatmin etti. Teşekkür ederim, her hangi bir fear rp ihlali yok. Olması gerektiği gibi mermi sesleriyle arkadaşımız gerekli korku rolünü sergiliyor.

Kilitlenip arşive taşınabilir.

#3 - 24.06.2021 17:23
Şikayet kapatıldı.