|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @noise_ Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cante @Valdez @Crowless Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2021 14:28 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Yetersiz Rol Bilgisi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Druella ve Aren karakteri ile akşam yapacağımız parti hakkında rol yaparken bu arkadaşımızı bulvarda koşuştururken gördüm ve hayliyle yanına gittim. Gittiğimde Rose karakterini düşürdüğünü gördüm ve Rose'a pm attım ama sanırım afk idi ve cevap alamadım. Sonra bu arkadaş ile role girdik ve onaylı bir hoodda, soldier bir karaktere hakaret etmeye başladı, Aren karakterine sms attım ve yanıma çağırdım, bende bu arkadaşın çenesine emote vererek vurdum. Sanırım canı azdı ve orada yaralı durumuna düştü(
@Crowless burada şahit). Ardından tekrar rol yaparken bu arkadaş geldi ve RK olmasına rağman bana emote vererek vurmaya çalıştı, geri bir atak yapmadım, bu sefer Aren karakterine saldırmaya başladı, Aren karakteri kendini savunmak için bir kere yumruk attı ve Pacho karakteri tekrar yaralıya düştü. Arkadaşımız ile uzlaşmak için pm attım fakat kendisi 'X sunucudan mı geldin? Mix yapıyorsun' gibisinden laflar edince bende kendisine gülücük attım ve konuyu kapattım. Ardından Pacho, Aren karakterine aynı şekilde pmler atmış ve öfkesini kusmuştur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Burada Rose'a pm atıyorum.

Burada hakaret etme başlıyor(hoodda ve soldier bir karaktere başkasının önünde)

Burada karakteri düşürüyorum.(Attığım sms'e dikkat)

Bu sste RK olmasına rağmen emote vererek düşürmeye çalışıyor ve attığı pmleri görebilirsiniz.

Burada Aren karakteri kendini savunmak için tek bir yumruk atıyor ve Pacho tekrar yaralıya düşüyor ama küfür etmeye devam ediyor.

Bu sslerde Aren karakterine attığı nezaket kurallarının dışına çıktığı ssleri görebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa):Öğlen saatlerinde rol çevirmeye çalışırken böyle durumlar üzücü. Böyle durumlarda şikayet açmam, kişiler ile anlaşmaya çalışırım fakat bu arkadaşımız gerçekten sunucuya zarar verebilecek kapasitede.