Konu: Andrew Joseph - OOC hakaret  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 21.06.2021 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew Joseph @Glitchrain t

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC HAKARET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ona karşı hiçbir şey söylemesem de, arkadaşımız lan kelimesini kullandı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.06.2021 20:52
Dostum sana tek bir şey olarak şunu söylemek istiyorum, "LAN" kelimesi o kadar büyütülecek bir şey değildir. Ayrıca ben yaralı rolü yapsam da beni sürekli düşürdün hatta ekran görüntülerini atayım hemen;
https://media.discordapp.net/attachments/854853410637873192/856586826009280543/unknown.png?width=842&height=473
https://media.discordapp.net/attachments/854853410637873192/856586876746858496/unknown.png?width=842&height=473

Tamam, ben ilk ekran görüntüsün de sana "SALAK" demiş olabilirim özür dilerim, ama sen sürekli beni düşürüp duruyorsun. Oyundan çıkıp ID'ni yeniliyorsun (ekran görüntüsün de belli oluyor.) Admin kararını bekleyelim, iyi roller :vice:

#2 - 21.06.2021 20:56
ihlal yaptığımı düşünüyorsan, şikayet aç. oyundayken bu laflarına göre özür dilemedin. şimdi özür dilemen samimiyetsiz geldi. admin kararını bekleyelim. lanlı konuşmak senin için normal olabilir, benim için değil

#3 - 21.06.2021 20:59
ihlal yaptığımı düşünüyorsan, şikayet aç. oyundayken bu laflarına göre özür dilemedin. şimdi özür dilemen samimiyetsiz geldi. admin kararını bekleyelim. lanlı konuşmak senin için normal olabilir, benim için değil
Dostum, tamam onu bunu geçtim. Asıl konu oyun içinde, benim yaptığım da hatalı fakat sen sürekli bir hata yapıyorsun, neyse dediğim gibi admin kararı bekleyelim.

#4 - 21.06.2021 21:01
Öncelikle merhaba Andrew'in ic kuzeni ve onunla beraber rol yapan biriyim ve bu olayı yakından gördüm, şikayeti açan arkadaş onaylı hood da sayıca üstün olmamıza rağmen Fear rp yi hiçe sayarak  çeşitli replikler kullandı ve sonra arkadaşıma saldırdı Andrew fear rp yapmasına rağmen bu arkadaş bir çok ihlalde bulundu, yaralıdan kalkınca tekrar yaralıya düşürmek gibi, bu konuda yeterli kanıt bulursak ayrı bir şikayet açılacak zaten, arkadaşım birden fazla ihlale maruz kalınca lan tarzı laflar söylemiş olabilir, ooc sicili olmayan bir karakteri bu tarz basit şeylerle kirletmek doğru olmaz, yine de en doğrusunu yönetici bilir, iyi akşamlar.

#5 - 21.06.2021 21:04
Öncelikle merhaba Andrew'in ic kuzeni ve onunla beraber rol yapan biriyim ve bu olayı yakından gördüm, şikayeti açan arkadaş onaylı hood da sayıca üstün olmamıza rağmen Fear rp yi hiçe sayarak  çeşitli replikler kullandı ve sonra arkadaşıma saldırdı Andrew fear rp yapmasına rağmen bu arkadaş bir çok ihlalde bulundu, yaralıdan kalkınca tekrar yaralıya düşürmek gibi, bu konuda yeterli kanıt bulursak ayrı bir şikayet açılacak zaten, arkadaşım birden fazla ihlale maruz kalınca lan tarzı laflar söylemiş olabilir, ooc sicili olmayan bir karakteri bu tarz basit şeylerle kirletmek doğru olmaz, yine de en doğrusunu yönetici bilir, iyi akşamlar.

ikili yaptığımız kavgada yoktun, bu da seni ilgilendiren bi konunun olmadığını gösteriyor. uzun bi yazı yazmışsın, okumadım. ihlal yapdığımı düşünyorsan şikayet aç, bu konuyu kirletme

#6 - 23.06.2021 13:56
@Glitchrain  ceza almayacaksınız fakat bu konu için sizi uyarıyoruz. Bu tarz durumlara platform içinde kesinlikle izin vermiyoruz, tekrarında ceza alabilir hatta bu sebepten dolayı yasaklanabilirsiniz. Dikkatli olun, şikayet kapatılmıştır.