Konu: [20.06.2021] Wendall Parks - ( /q - /b )  (Okunma sayısı 265 defa)

#0 - 20.06.2021 15:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wendall_Parks @Areszers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Elsworth @Feold , Marcus Petrov @RusFuck

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.22 - 13.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
-
SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriyemiz sırasında bir ihbar geldi (SS-1) ve bölgeye yöneldik. Daha sonrasında yerde bir şahıs yatıyordu ancak henüz video kaydımı başlatmamıştım, arkadaş /q atmış. Bölgedeki kişiler ile iletişime geçtik ve gerekli kanıtları (SS-2-3) tarafıma ulaştırdılar. Daha sonrasında bir süre bölgede bekledik gelmesini ancak uzun bir süre gelmedi, daha sonrasında bölge etrafında turlarken yerde silah ile yatan birini gören ekibindestek sinyali üzerine yöneldik ve yerde şahıs yatıyordu. (Video-1) OOC sohbet kanalından rol devam ederken rolü böldü ve kalktığında da role uymadı, yaralı süresi bittiğinde yerden kalktı ve kaçmak için yeltendi, o sırada kaçmaması için önüne ateş ettim ancak koşarak uzaklaştı, uzaklaşırken sıktığımız için ve (tahminimce) yaralıya düşeceğini sandığı için /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 SS - 1
Spoiler: GösterGizle

SS - 2

SS - 3

Video - 1

Ek açıklamalar(varsa): Rol gereği kişinin elinde bulunan silaha el koyacaktık ancak rolden kaçtığı/bağlantı koparttığı için bunu yapamadık. Şikayet sonucunda şahıs OOC hapis cezasının yanı sıra silahının da silinmesini talep ediyoruz.

#1 - 20.06.2021 16:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.06.2021 17:04
Olayla akalam yok ama ihbarı veren kişinin ic sicili var.

İlk durum öyle olabilir, ihbarla alakasız Marcus ve Dora karakterleri şahittir ki arkadaşta biliyor. Jefferson'dan başka bir ihbara giderken elinde shotgun'la yerde yatan birini gördüm, destek sinyali açtım. Rolün öncesi, sonrası ya da ihlali beni ve diğer arkadaşlarımı etkilemez. Madem bir sorun var, bizle rolünüzü tamamladıktan sonra şikayetinizi açarsınız, kayıplarınız giderilir. İki üç kez bu arkadaşların rollerini baltalamanız hoş değil.

#3 - 20.06.2021 18:14
Selam,

Öncelikle win almaya oynadığınız o kadar aşikâr ki daha /b'den konuştuğumu umursamayıp direk silaha el koymaya çalışıyorsunuz, ciddiyim asıl sizinle rol yapmak hoş değil. Her neyse gerçekleri atacağım ve iyi dinleyeceksiniz, gerçi olayı sizde biliyorsunuz ama direk silaha fokuslanıyorsunuz. Gözünüz dönmüş. Şimdi tek tek cevaplayacağım;

_
Devriyemiz sırasında bir ihbar geldi (SS-1) ve bölgeye yöneldik. Daha sonrasında yerde bir şahıs yatıyordu ancak henüz video kaydımı başlatmamıştım, arkadaş /q atmış.
-

Öncelikle nasıl böyle başlayabiliyorsun? Aslında ihbarı veren kişinin illegal olduğunu biliyorsun, birazdan atacağım video'da arkadaş ile silahlı rol yaptığımızı atacağım. Tamamen kural ihlali barındıran bir rol, rolde olduğum polis ve silahlı rolde olduğum kişilerin çöpçatanlığı bulunuyor.  Ben yanımda olan maskeli arkadaşım ile geldim ve Brayton karakteri ile silahlı role girdik, çatıştık ve yanında olan kişiler bana yumruk atmaya başladı full win'e oynuyorlar o an ben hasar aldığım için karakterim donuduğu için silah objesini kullanamadığı için Brayton bana sıkıyordu, bu yüzden bu kural ihlaline dayanamayıp quit attım. O ara Ticket yazısı ayarlayacaktım, daha sonra arkadaşlarım ile bilgi aktarımı yaptıktan sonra oyuna girdim. Girdiğimde polis arkadaşların manzarasını gördüm ve onlara olayı /b'den anlattım. Söylüyorum ama polis arkadaşlar win'e oynadığı için "TEÇHİZAT KEMERİNDEN SİLAHINI ÇIKARIR, WENDALL'A MERMİ YAĞDIRIR" gibi emote'lar gördüm. Ciddiyim çok umutsuz vaka, Brayton karakteri ile hatasını anlayıp bana şikayet açmıyor ama polis arkadaşlar OOC kinini tutup şikayet açıyor. Neden arkadaşın illegal olduğunu söylemedin? Jefferson'a ihbara gitmeniz beni ilgilendirmiyor, zaten sizin Jefferson ihbarına giderken o an arkadaşların yaptığı kural ihlali zamanıydı. Yani saatler uyumsuz, bu yüzden yalana çalışılmış yazın suya düşüyor.

Burada Brayton ile silahlı role giriyorum ve ihlal yapıyorlar, bende oyundan çıkış yapıyorum.

_
Bölgedeki kişiler ile iletişime geçtik ve gerekli kanıtları (SS-2-3) tarafıma ulaştırdılar. Daha sonrasında bir süre bölgede bekledik gelmesini ancak uzun bir süre gelmedi, daha sonrasında bölge etrafında turlarken yerde silah ile yatan birini gören ekibindestek sinyali üzerine yöneldik ve yerde şahıs yatıyordu.
-

Bölgedeki kişiler ile iletişime geçtin ya o kişinin sicili veya silahlı rol yaptığını öğredin mi? SS'lerde gördüğüne göre arkadaşın yaptığı ihlali fark etmişsindir değil mi? Silahlı rol yapan biri kesinlikle ihbar veremez.

_
(Video-1) OOC sohbet kanalından rol devam ederken rolü böldü ve kalktığında da role uymadı, yaralı süresi bittiğinde yerden kalktı ve kaçmak için yeltendi, o sırada kaçmaması için önüne ateş ettim ancak koşarak uzaklaştı, uzaklaşırken sıktığımız için ve (tahminimce) yaralıya düşeceğini sandığı için /q attı.
-

Olay tamamen OOC olduğu için olabilir mi? Arkadaşlardan gerekli kanıtları aldın, peki niye açmadın? Tabii win'i alamadın değil mi? :DD Evet, inandık. Kalktığımda ne rolüne uyacağım? Size /b'den anlatmaya çalışıyorum hala "İSTEDİĞİM GİBİ ROLÜMÜ YAPARIM" diyorsun. Biraz işlemciyi çalıştır, bir ton ihlal olan bir rolde zevkin kalabilir mi? Tabii, kime soruyorsam sanırım sen bunu her an yapıyorsun. Ki öyle, sizle /b'den konuşuyorum derdimi anlatıyorum hala role devam ediyorsun. Hiçbir şekilde sizle rol yapmadım, düşeceğimi bilerekten çıkmadım sadece şikayet açmaya gidiyordum.  Tavsiyem bir silahı yakalayamadınız diye milleti forumdan darlamayın, ciddiyim. Gerçeklerim bu kadardı, yetkililerin incelemesi akibinde gerçeklerde ortaya çıkacaktır.

#4 - 20.06.2021 19:08
Pekâlâ, sana tek bir yanıt atacağım dostum, sonrasında çekileceğim ve yetkililerin kararını bekleyeceğim.

Öncelikle hitap şeklini düzeltmeni tavsiye ediyorum, burası farklı platformların forumu değil. Nerede olduğunu bilmelisin, saygını korumalısın. Her neyse bunu es geçelim.

Arkadaşların illegal olduklarını ben ve karakterim bilemeyiz, bir ihbara yönelirken veya bir ihbar geldiğinde "Bu adam illegal mi acaba?" diye düşünmüyoruz, sorgulamıyoruz. Aynı zamanda bu ihbar "silah" ibaresinin geçtiği bir ihbar farkındaysan. Arkadaşların kural ihlali yapması beni veya diğer polisleri ilgilendirmez. Bir ihbara geliyoruz ve orada /q atıyorsun, sinirin bizi ilgilendirmiyor. Sürekli Roleplay kavramı çerçevesinde herhangi bir ihlal bulunsa bile o rolde role sonradan dahil olan karakterlerle rolü devam ettirmek zorundasın. Gerekli kanıtlar ile rol sonucunda şikayet oluşturabilirsin.

"TEÇHİZAT KEMERİNDEN SİLAHINI ÇIKARIR, WENDALL'A MERMİ YAĞDIRIR." tarzında herhangi bir emote, rol dönmedi bunu sende biliyorsun. Aynı zamanda Jefferson bölgesindeki basit bir hırsızlık ihbarına giderkende yoldaki elinde silah tutan bir insanı gördüğünde durmak zorundasın, çünkü "YÜKSEK RİSK" bağlamında inceleniyor o vaka.

Discord SS'leri kanıt olarak sayılmıyor ancak karşı tarafla aramda geçen bir muhabbeti buraya bırakmak istiyorum.

Aynı zamanda buradaki konumuz onların yaptığı ihlal değil, senin yaptığın ihlal. Gerekli video kaydın bulunuyor gördüğüm kadarıyla, şahıslara şikayet oluşturabilirsin. Onları IC/OOC tanımıyorum.

Win'e oynuyorsunuz kısmına gelelim. Bir ihbara yöneliyorsun ve karşındaki kişi /q atıyor. Belki buga girdi, belki başka bir sorun yaşadı, o yüzden /q atıyor. Ben bunları düşünüyorum ve orada geri dönmeni bekliyorum. Birkaç defa geri dönüyorsun, bunu sende biliyorsun ancak burada bunu belirtmiyorsun. İftira olarak sayılabilir belki, çünkü gerekli kanıtım bulunmuyor. Eğer bunu reddediyorsan eğer sadece kendini kandırmış olacaksın. Normalde beklemem gereken süre 5 dakika kadardı ancak birkaç defa /q attığın için bunu çocuk oyuncağına çevirdiğini düşündüm ve orada bekledim, bekleyebilirim.

" Ben yanımda olan maskeli arkadaşım ile geldim ve Brayton karakteri ile silahlı role girdik, çatıştık ve yanında olan kişiler bana yumruk atmaya başladı full win'e oynuyorlar o an ben hasar aldığım için karakterim donuduğu için silah objesini kullanamadığı için Brayton bana sıkıyordu, bu yüzden bu kural ihlaline dayanamayıp quit attım. O ara Ticket yazısı ayarlayacaktım, daha sonra arkadaşlarım ile bilgi aktarımı yaptıktan sonra oyuna girdim. Girdiğimde polis arkadaşların manzarasını gördüm" Benim bildiğim kadarıyla yaralıya düşüldüğünde kamera sadece kendinizi gösteriyor, karakterinizi yerde yatarken görüyorsunuz ve " YARALI : X Saniye " gibisinden bir ibare geçiyor ancak ne hikmetse biz bölgeye yönelirken oyuna geri dönmüşken /q atıyorsunuz, yoksa Mixing mi? Bu yazdığınızda da bu kanıtlanıyor sanki :d?

Her neyse, bu kadarı yeterli diye umuyorum. İlk başta belirttiğim gibi, ekstrem bir şey olmadığı sürece bir daha yanıt göndermeyeceğim ve yetkililerin yanıtını bekleyeceğim.  "Tavsiyem bir silahı yakalayamadınız diye milleti forumdan darlamayın, ciddiyim." Aynı şekilde, bir silahı kaybedeceğiniz için insanların rol zevkini, rol akışını /q atarak bozmayın, bekletmeyin  ;)

#5 - 20.06.2021 20:07
Pekâlâ, sana tek bir yanıt atacağım dostum, sonrasında çekileceğim ve yetkililerin kararını bekleyeceğim.

Öncelikle hitap şeklini düzeltmeni tavsiye ediyorum, burası farklı platformların forumu değil. Nerede olduğunu bilmelisin, saygını korumalısın. Her neyse bunu es geçelim.

Arkadaşların illegal olduklarını ben ve karakterim bilemeyiz, bir ihbara yönelirken veya bir ihbar geldiğinde "Bu adam illegal mi acaba?" diye düşünmüyoruz, sorgulamıyoruz. Aynı zamanda bu ihbar "silah" ibaresinin geçtiği bir ihbar farkındaysan. Arkadaşların kural ihlali yapması beni veya diğer polisleri ilgilendirmez. Bir ihbara geliyoruz ve orada /q atıyorsun, sinirin bizi ilgilendirmiyor. Sürekli Roleplay kavramı çerçevesinde herhangi bir ihlal bulunsa bile o rolde role sonradan dahil olan karakterlerle rolü devam ettirmek zorundasın. Gerekli kanıtlar ile rol sonucunda şikayet oluşturabilirsin.

"TEÇHİZAT KEMERİNDEN SİLAHINI ÇIKARIR, WENDALL'A MERMİ YAĞDIRIR." tarzında herhangi bir emote, rol dönmedi bunu sende biliyorsun. Aynı zamanda Jefferson bölgesindeki basit bir hırsızlık ihbarına giderkende yoldaki elinde silah tutan bir insanı gördüğünde durmak zorundasın, çünkü "YÜKSEK RİSK" bağlamında inceleniyor o vaka.

Discord SS'leri kanıt olarak sayılmıyor ancak karşı tarafla aramda geçen bir muhabbeti buraya bırakmak istiyorum.

Aynı zamanda buradaki konumuz onların yaptığı ihlal değil, senin yaptığın ihlal. Gerekli video kaydın bulunuyor gördüğüm kadarıyla, şahıslara şikayet oluşturabilirsin. Onları IC/OOC tanımıyorum.

Win'e oynuyorsunuz kısmına gelelim. Bir ihbara yöneliyorsun ve karşındaki kişi /q atıyor. Belki buga girdi, belki başka bir sorun yaşadı, o yüzden /q atıyor. Ben bunları düşünüyorum ve orada geri dönmeni bekliyorum. Birkaç defa geri dönüyorsun, bunu sende biliyorsun ancak burada bunu belirtmiyorsun. İftira olarak sayılabilir belki, çünkü gerekli kanıtım bulunmuyor. Eğer bunu reddediyorsan eğer sadece kendini kandırmış olacaksın. Normalde beklemem gereken süre 5 dakika kadardı ancak birkaç defa /q attığın için bunu çocuk oyuncağına çevirdiğini düşündüm ve orada bekledim, bekleyebilirim.

" Ben yanımda olan maskeli arkadaşım ile geldim ve Brayton karakteri ile silahlı role girdik, çatıştık ve yanında olan kişiler bana yumruk atmaya başladı full win'e oynuyorlar o an ben hasar aldığım için karakterim donuduğu için silah objesini kullanamadığı için Brayton bana sıkıyordu, bu yüzden bu kural ihlaline dayanamayıp quit attım. O ara Ticket yazısı ayarlayacaktım, daha sonra arkadaşlarım ile bilgi aktarımı yaptıktan sonra oyuna girdim. Girdiğimde polis arkadaşların manzarasını gördüm" Benim bildiğim kadarıyla yaralıya düşüldüğünde kamera sadece kendinizi gösteriyor, karakterinizi yerde yatarken görüyorsunuz ve " YARALI : X Saniye " gibisinden bir ibare geçiyor ancak ne hikmetse biz bölgeye yönelirken oyuna geri dönmüşken /q atıyorsunuz, yoksa Mixing mi? Bu yazdığınızda da bu kanıtlanıyor sanki :d?

Her neyse, bu kadarı yeterli diye umuyorum. İlk başta belirttiğim gibi, ekstrem bir şey olmadığı sürece bir daha yanıt göndermeyeceğim ve yetkililerin yanıtını bekleyeceğim.  "Tavsiyem bir silahı yakalayamadınız diye milleti forumdan darlamayın, ciddiyim." Aynı şekilde, bir silahı kaybedeceğiniz için insanların rol zevkini, rol akışını /q atarak bozmayın, bekletmeyin  ;)

"/b İSTEDİĞİM ROLÜ YAPARIM, SENİNDE İHLALLERİN BULUNUYOR"-"KARŞIDAKİ KİŞİNİN İLLEGAL OLDUP OLMADIĞINI BİLEMEYİZ" diyemezsiniz maalesef. :D Mesela birliğimdeki bir yüksek rütbeli bana birini vurmamı istiyor ve gidip vuruyorum, ama emri veren kişide onu vurmam için kanıt yok ne yapacağım? O yüzden bilemeyiz diye birşey yok, anladın mı? Daha forumdaki yazıları ve diğer kuralları bilmeyen birine yazı atmam söz konusu. Araştırman gerekiyordu. Sürekli Roleplay kavramı diyorsun, şimdi sana bir örnek vereyim bir zaman önce Hoover bölgesinde arkadaşlarım Brystal birliği altında savaşa girdi ve o an o illegal bir arkadaş ihbar verdi, daha sonra yetkili geldi ve olayı dinledi daha sonra rolü yok saymış. Bu arada bu olay Vice Roleplay oyunu içi gerçekleşmiştir. Yani bu rol olamaz, anladın mı? İllegal bir karakter kesinlikle ihbar veremez, bu rol realizm'in uzağında bir rol olur. Ama sanırım sana normal geliyordur, sonuçta win için oynuyorsun. Jefferson'da basit bir hırsızlığın senin olayımda olmadığı gibi İLGİLENDİRMİYOR, beni kanıt ile tatmin edebilirsin sadece. Gördün mü? Nasıl lazım oluyor kanıt, sanırım win alman video açınca bilgisayarının kasması akibinde alamıyorsun. :DD Bir ihbara yöneldiğinde senin karşidaki kişinin sadece nasıl win alacağını hesaplaman. Oyunda derdimi anlattığımda "SENİNDE İHLALLERİN BULUNUYOR" demesini biliyorsun :D? Gerçekten provaya çalışılmış yalanlarına az daha ayrıntı katsan inanırdık. Şimdi sizin eksilerinize girince Mixing mi çıktı? Eğer Mixing yapsam olsam Ethan karakterinin önüne çıkmazdım, Ticket yazımın sonucunda emin olmadığım yerlere arkadaşıma attım ve bir yazısı olmadığını söyledi, bende çıktım o aralarda çıktıklarımdan bahsediyorsan.

"Bir silahı kaybedeceğin için insanların rol zevkini bozmayın" değil, zaten ben silahlı role girerek o silahı tehlikeye atıyorum. Benim olayım sadece yapılan ihlale karşı söyletilerim. Her neyse benim tarafımca yanıt daha fazla yanıt gelmeyebilir, karşılıklı nasıl istiyorsan öyle yazarım. Her iletine ileti. Esenlikler #only rhyme

#6 - 20.06.2021 20:18
Ciddi üslup problemlerin var.
Alıntı
[13:38:27] [911] Birimlerin dikkatine, 648 kapı numaralı evde hırsızlık vakasından şüpheleniliyor.
[13:38:27] Bölge: Jefferson
---
[13:42:35] [VC] {C8C8C8}648 kapı numaralı ev haritanızda işaretlendi.
---
[13:49:20] (( [144] Wendall Parks: durur musunuz? ))
[13:49:24] (( [144] Wendall Parks: bu rolü yapmayacaksınız ))

Konu çok basit, şikayet çok basit. Bir yetkili çağırsaydın ilgilenir, gerekirse iptal ederdi. Sen bunu yapamazsın. Tam oyuna girdiğinde karşıma çıktın. Nereden gelip nereye gittiğimde ilgilendirmez. Senle bağımsız bir yere gidiyorum, yolun ortasında shotgun'la spawnlanıyorsun. Bu rolü yapamazsınız diyip /q çekiyorsun.

Senin şikayetinin aleyhinde sonuçlanıp sonuçlanmamasını bekleyecek değiliz. Sıkıştığınız zaman "win'e oynuyor" demeyide bırakın. İşinize geldiğinde sürekli roleplay demeyi biliyorsunuz.

Şikayet çok basit. Bizlik bir sorun yok, hata aramaya çalışma. Eğer haklıysan zaten silahın vesaire iade edilirdi. Rolün yönetici tarafından iptal edilmezse PD işlemini uygular. Sende bundan kaçtın. Diğer arkadaşlar uzunca yanıtlamış fakat şikayet açık ve doldurmaya gerek yok.

PD'den arkadaşlarımda yanıt atmayacak. Onlarda gerekli şeyleri söylemiş. İyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 20.06.2021 20:20 Feold »

#7 - 20.06.2021 22:35
Ciddi üslup problemlerin var.
Alıntı
[13:38:27] [911] Birimlerin dikkatine, 648 kapı numaralı evde hırsızlık vakasından şüpheleniliyor.
[13:38:27] Bölge: Jefferson
---
[13:42:35] [VC] {C8C8C8}648 kapı numaralı ev haritanızda işaretlendi.
---
[13:49:20] (( [144] Wendall Parks: durur musunuz? ))
[13:49:24] (( [144] Wendall Parks: bu rolü yapmayacaksınız ))

Konu çok basit, şikayet çok basit. Bir yetkili çağırsaydın ilgilenir, gerekirse iptal ederdi. Sen bunu yapamazsın. Tam oyuna girdiğinde karşıma çıktın. Nereden gelip nereye gittiğimde ilgilendirmez. Senle bağımsız bir yere gidiyorum, yolun ortasında shotgun'la spawnlanıyorsun. Bu rolü yapamazsınız diyip /q çekiyorsun.

Senin şikayetinin aleyhinde sonuçlanıp sonuçlanmamasını bekleyecek değiliz. Sıkıştığınız zaman "win'e oynuyor" demeyide bırakın. İşinize geldiğinde sürekli roleplay demeyi biliyorsunuz.

Şikayet çok basit. Bizlik bir sorun yok, hata aramaya çalışma. Eğer haklıysan zaten silahın vesaire iade edilirdi. Rolün yönetici tarafından iptal edilmezse PD işlemini uygular. Sende bundan kaçtın. Diğer arkadaşlar uzunca yanıtlamış fakat şikayet açık ve doldurmaya gerek yok.

PD'den arkadaşlarımda yanıt atmayacak. Onlarda gerekli şeyleri söylemiş. İyi oyunlar.

Konu göründüğü gibi hiçte basit değil, sizin win'e oynadığınızından hala hemfikirim.  Rolü yapamazsınız dediğimde /rapor vesayre en kötü size derdimi anlatırdım ama hala win'e oynadığınızı kendiniz "ROL DEVAM" diyerek beyan ediyorsunuz. Ben beni dinleyiin diye "bu rolü yapamazsınız" dedim. Yani uzun bir yazı yazsam dinlemeyeceksiniz, o yüzden kısa ve öz birşey yazmak istedim.

İşinize gelince "internet sorunu var, başka sorunları" var diyorsunuz ama aslında win'e oynadığınız belli. Bu tavrım hala bitmeyecek, bunu genel olarak söylemiyorum siz karşı tarafın rol zevkini hiçe sayanlardan bahsediyorum.

Hata aramaya çalışanlar sizsiniz, arkadaş hala Mixing diyerek uzatıyor. Hayatımda en açık aramaya dayalı kişiler olabilirsiniz. Ben sadece yaptığınız ihlallerin akibinde bu kadar uğraşa girdim, zaten birine sıkarak o silahı riske atıyorum. Önemli olan silah değil, yapacağım rol zevki. Ben hiçbir şekilde polisten kaçmadım fark ettiysen arkadaşlar silahlı rolde brawl gerçekleştirdi ve bende çıktım. Olayı aslında çok iyi biliyorsun Feold, bilmemezliğe yatmayın. PD arkadaşlar gerekli açık arama ve win'e ulaşma yazısını bitirdiğini söyleyebiliriz. Her neyse, bende tarafımca siz yanıt attığınız vakit atacağım.

#8 - 24.06.2021 00:03
Merhaba,

eğer bir ihlal varsa rol sonu şikayet oluşturun, eğer şikayet sizin tarafınıza sonuçlanırsa kaybınız yönetim tarafından karşılanır. @only rhyme dahil ekran görüntülerinde /b komutunu kullanan bütün oyuncular uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacaklar. Wendall karakteri Refuse RP ve Rolde bağlantı kopartmaktan ceza alacak.