Pekâlâ, sana tek bir yanıt atacağım dostum, sonrasında çekileceğim ve yetkililerin kararını bekleyeceğim.
Öncelikle hitap şeklini düzeltmeni tavsiye ediyorum, burası farklı platformların forumu değil. Nerede olduğunu bilmelisin, saygını korumalısın. Her neyse bunu es geçelim.
Arkadaşların illegal olduklarını ben ve karakterim bilemeyiz, bir ihbara yönelirken veya bir ihbar geldiğinde "Bu adam illegal mi acaba?" diye düşünmüyoruz, sorgulamıyoruz. Aynı zamanda bu ihbar "silah" ibaresinin geçtiği bir ihbar farkındaysan. Arkadaşların kural ihlali yapması beni veya diğer polisleri ilgilendirmez. Bir ihbara geliyoruz ve orada /q atıyorsun, sinirin bizi ilgilendirmiyor. Sürekli Roleplay kavramı çerçevesinde herhangi bir ihlal bulunsa bile o rolde role sonradan dahil olan karakterlerle rolü devam ettirmek zorundasın. Gerekli kanıtlar ile rol sonucunda şikayet oluşturabilirsin.
"TEÇHİZAT KEMERİNDEN SİLAHINI ÇIKARIR, WENDALL'A MERMİ YAĞDIRIR." tarzında herhangi bir emote, rol dönmedi bunu sende biliyorsun. Aynı zamanda Jefferson bölgesindeki basit bir hırsızlık ihbarına giderkende yoldaki elinde silah tutan bir insanı gördüğünde durmak zorundasın, çünkü "YÜKSEK RİSK" bağlamında inceleniyor o vaka.
Discord SS'leri kanıt olarak sayılmıyor ancak karşı tarafla aramda geçen bir muhabbeti buraya bırakmak istiyorum.
Aynı zamanda buradaki konumuz onların yaptığı ihlal değil, senin yaptığın ihlal. Gerekli video kaydın bulunuyor gördüğüm kadarıyla, şahıslara şikayet oluşturabilirsin. Onları IC/OOC tanımıyorum.
Win'e oynuyorsunuz kısmına gelelim. Bir ihbara yöneliyorsun ve karşındaki kişi /q atıyor. Belki buga girdi, belki başka bir sorun yaşadı, o yüzden /q atıyor. Ben bunları düşünüyorum ve orada geri dönmeni bekliyorum. Birkaç defa geri dönüyorsun, bunu sende biliyorsun ancak burada bunu belirtmiyorsun. İftira olarak sayılabilir belki, çünkü gerekli kanıtım bulunmuyor. Eğer bunu reddediyorsan eğer sadece kendini kandırmış olacaksın. Normalde beklemem gereken süre 5 dakika kadardı ancak birkaç defa /q attığın için bunu çocuk oyuncağına çevirdiğini düşündüm ve orada bekledim, bekleyebilirim.
" Ben yanımda olan maskeli arkadaşım ile geldim ve Brayton karakteri ile silahlı role girdik, çatıştık ve yanında olan kişiler bana yumruk atmaya başladı full win'e oynuyorlar o an ben hasar aldığım için karakterim donuduğu için silah objesini kullanamadığı için Brayton bana sıkıyordu, bu yüzden bu kural ihlaline dayanamayıp quit attım. O ara Ticket yazısı ayarlayacaktım, daha sonra arkadaşlarım ile bilgi aktarımı yaptıktan sonra oyuna girdim. Girdiğimde polis arkadaşların manzarasını gördüm" Benim bildiğim kadarıyla yaralıya düşüldüğünde kamera sadece kendinizi gösteriyor, karakterinizi yerde yatarken görüyorsunuz ve " YARALI : X Saniye " gibisinden bir ibare geçiyor ancak ne hikmetse biz bölgeye yönelirken oyuna geri dönmüşken /q atıyorsunuz, yoksa Mixing mi? Bu yazdığınızda da bu kanıtlanıyor sanki :d?
Her neyse, bu kadarı yeterli diye umuyorum. İlk başta belirttiğim gibi, ekstrem bir şey olmadığı sürece bir daha yanıt göndermeyeceğim ve yetkililerin yanıtını bekleyeceğim. "Tavsiyem bir silahı yakalayamadınız diye milleti forumdan darlamayın, ciddiyim." Aynı şekilde, bir silahı kaybedeceğiniz için insanların rol zevkini, rol akışını /q atarak bozmayın, bekletmeyin