Konu: Suleijman_Seferian [20.06.2021] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 20.06.2021 15:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @vendettaboss - Suleijman_Seferian N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Turancan N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:29 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ORTAK NEZAKET; VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bincodan eve kıyafet aldım, çıktım ardınan kapının önündeki beyaz premieri çalmak için /me emotesi verdim sonra /dene attım  başarılı çıkınca aracı kaçırdım, beş dakika sonra arkadaş IC Kardeşime PM atıyor ve " cj atmak ban sebebi " yazıyor, arkadaş IC Kardeşimin aracı çaldığını sonra bana verdiğini iddia ediyor, bende buna dair kanıtı varsa sunmasını istedim, arkadaş /rapor atmış sanırım aracım çalındı diye " Turancan " adlı yetkili ile konuştuk onada aynısını anlattım, sonra bana pm attı arkadaş " admine yalan söylüyüyorsunuz utanmıyormusunuz " sonra oyunum bugtaydı falan birşeyler dedi anlamadım en sonunda , cevap verirken yanlışlıkla /pm yazmayı unuttum t'den yazdım sonra b'den wrong yazdım arkadaş o anda anneme küfür etti.. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13250637/sa-mp-016.png  N/A

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, saygılar.  :( N/A

#1 - 20.06.2021 15:19
PM üzerinden de defalarca belirttim. Bu aracı sen değil Darius_Eastwood çaldı. CODSMP ile oynadığımdan dolayı sürekli oyunum buglanıyor crash sorunu yaşıyorum F8 basıyorum ekran görüntüsü almıyor. Bu IC kardeşin emote bile atmadan aracı çaldı, sana diyorum ki PM'den kardeşin böyle bir rol yaptı bana '' ben bilmiyordum rolsüz mü çaldı? '' falan yazıyorsun. Kardeşine pm atacakken /r yazıp bana pm atıyorsun sen bu aracı emotesiz mi çaldın diye.

PM üzerinden tartışırken bile kendinle çelişiyorsun admine yalan söylüyorsunuz aracımı bırakmamak için, hepsini bir yana bıraktım. Ben de insanım, yalan söylediğini sana söylüyorum yalan söylediğini kendin de bildiğin halde üste çıkmaya çalışıyorsun. Sinirimi bozdun küfür ettim, gerekli işlem uygulanabilir. Küfür ederek ihlal yaptığım için yönetimden özür dilerim, yalan söyleyen senden değil.

#2 - 20.06.2021 16:06
Arkadaş özür dilerdi, konuyu aramızda hallettik, şikayeti geri çekiyorum. K&A

#3 - 23.06.2021 22:55
Şikayet kapatıldı.