Konu: NON RP - REFUSE RP @asilberkk  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 18.06.2021 05:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kalashniko Rasskazov @Asilberkk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roseanna Lavinia - @Avocado , Edmond Montagne - @Akbay

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.2021 gününün süregelen saatleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP, REFUSE RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şeyden önce olay 17 haziran saat 01.40 sularında başlıyor, Kalashniko Rasskazov karakterini oynayan arkadaşımız alçak uçuş yaptığı için departman üyelerince uyarılıyor, bu tip durumlar her zaman olabileceği için normal karşılıyoruz ancak aynı helikopter 17.06.2021 tarihinde sabah vardiyasında aynı memur olan Edmond Montagne tarafından tekrar görülüyor. Helikopteri ikinci görüşünde bu sefer sürücünün farklı olduğunu fark ediyor. Tekrar uyarılması gerektiğini söylüyorum çünkü polis departmanı olarak insanları oyundan bezdirmemeye yönelik oynamaya çalışıyoruz. Bunca uyarıya rağmen Kalashniko helikopterin içinde bulunurken başkasının sürdüğü iddia edilen helikopter (ki pilotu q attığı için asla göremedik) yine alçak uçuş yapıp non rp şekilde iniyor. Bir helikopterin gün içinde defalarca aynı olaya karışması bir tesadüf olamaz, motorunu açıp başkalarına vermediği sürece hiçbir şekilde şansa o helikopter ile turlamış olduğuna inanmıyorum. Refuse RP olayı ekran görüntüsünde gayet net gözüküyor, kişinin elinden telefonu emote ile almış olmama rağmen anim verip telefonla konuşmaya devam ediyor. Departman olarak insiyatif kullanıp insanlara yardımcı olmaya çalıştıkça, lisanslarına el koymamaya özen gösterdikçe iyi niyetimizin böyle suistimal edilmesi birim yöneticisi olarak beni gerçekten çok kırdı. Her gün farklı kişilerin elinde gezip sürekli olarak non rp durumlarına karışan maverick'in silinmesi taraftarıyım. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

17.06.2021 saat 01.40 - NON RP UÇUŞ

17.06.2021 saat 19.19 NON RP UÇUŞ

17.06.2021 saat 21.27 NON RP UÇUŞ

17.06.2021 saat 21.27 REFUSE RP**
**Burada yine kendisini uyarmayı tercih etmemize rağmen böyle bir tutumla karşılaştık, kendisi yanımdayken telefonu açıp konuşarak merdivene kadar ilerledi.

Helikopterin ona ait olduğunun ekran görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): Her ne kadar bir oyun bile olsa ASU biriminde oynayan oyuncuların tadının kaçırılmasına birim yetkilisi olarak izin veremeyeceğim için birimim adına bu şikayeti açıyorum, IC olarak defalarca kez uyarmamızın yetmediği açık ve netken helikopterin silinmesi taraftarıyım. İyi forumlar.

#1 - 18.06.2021 13:50
Merhaba,
Alıntı
birim yöneticisi olarak beni gerçekten çok kırdı.
Seni kırdığımız için üzgünüm dostum.
Attığın 3 farklı tarihe bakılırsa 2 sinde farklı karakterin helikopteri sürdüğünü sende iyi biliyorsun 1 defa benim karakterime alçak uçuştan bir role girdik diğerlerinde ic'de söylediğin gibi Jaront ve Derzhav karakteriyle giriştin Helipad ihlali hiç olmadı.
Son attığın ss üzerinden şikayetini oluşturduğunu şuan anladım Telefonumu alır diye bir emote verdin fakat ben yaralı bir konumda değildim ve /dene atıp başarısız oldun diye okumuştum fazla pm geliyordu chatime o esnada bu ss olmasaydı ben öyle sanıcaktım. Keşke SS alıp şikayet oluşturmak yerine  PM atıp uyarsaydın rolüme devam ederdim bu kadar uğraşmamış olurduk her neyse iyi forumlar.  :)
« Son Düzenleme: 18.06.2021 13:55 Asilberkk »

#2 - 18.06.2021 14:05
Helikopteri insanlara vermenin senin elinde olduğunu bildiğimiz için şikayeti senin adına oluşturduk, yaptığınız şey gün boyunca havaya çıkan 6 oyuncunun rol zevkinin kaçmasına sebep oluyor. Şikayetimi geriye çekmeyeceğim.

#3 - 18.06.2021 14:33
Şikayet edilen karakter birlik üyem ve Maverick anahtarını bir kaç dostumuza vermiştik yaptıkları şeyler hoş değil bu yüzden geri aldık ama sizin sanki 15k lık araçmış gibi insanların emek vererek topladığı 1m parayı çöpe atma isteginiz bana çok komik geliyor bu kadar kinci olmayın rica ediyorum. 

#4 - 19.06.2021 19:11
Merhabalar,
Kalashniko karakteri ceza alacak. Böyle durumlarda role uyulmadığını vs. fark ediyorsanız karşıdaki oyuncuyla iletişime geçebilir, şikayete taşımadan oyun içinden anlaşabilirsiniz. Ayrıca helikopter ile non rp sürüşlere devam etmeniz durumunda helikopter silinebilir, dikkatli olun. @kinginthenorth

İyi forumlar.