Konu: Ray_Jones - yasingoksunx / Car Jack  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 16.06.2021 12:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Jones - @yasingoksunx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/06/2021 - 12:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıdaki kanıtlarda da görüldüğü üzere kişi CJ atmış bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını istiyorum.

#1 - 16.06.2021 22:11
Ben binerken bekliyordun, çarın hareket etmiyordu. Mesajdan sonra kusurumu belirtmeme rağmen burada forumu kendi açından atman komik geldi açıkcası.

#2 - 17.06.2021 11:12
Ben binerken bekliyordun, çarın hareket etmiyordu. Mesajdan sonra kusurumu belirtmeme rağmen burada forumu kendi açından atman komik geldi açıkcası.
Aynen dostum arabanın önünde senin gelip tırımı almanı bekliyordum değil mi? O yüzden car jack yazısı geliyor ben tırın önünde beklediğim için  :D Tarafımca başka bir şey söylenmeyecektir admin kararını bekliyelim.

#3 - 17.06.2021 18:40
Merhaba iyi forumlar. ben kendimi biraz daha açıklamak istiyorum, ben tıra binerken sen tırın dışında galiba AFK olduğun için bende tırın dışında görünüyordun bu yüzden tıra bindim, ama benim amacım senin tırına binip Car Jack atmak değildi. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum yönetici kararını bekliyelim. İyi forumlar.

#4 - 17.06.2021 19:53
Son olarak bir ss daha atmak istedim AFK olmadığımı kanıtlamak için.

#5 - 17.06.2021 21:59
Hesabınız benim görüş açımdan hareket etmiyordu, sadece tırın yanında duruyordunuz. Bu kadar ekran görüntüsü attınız sonrasında kusurumu belirttiğimi neden atmadınız? Lag girmiştir bir şeyler olmuştur. Dediğim gibi karakteriniz hareket bile etmiyordu.

#6 - 19.06.2021 19:15
Merhabalar,
car jack konusunda tekrar uyarılmayacaksınız, tekrarında ceza alacaksınız. Şimdilik bir ceza söz konusu değil fakat ihlal yapmamaya dikkat edin.

İyi forumlar.