|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaitlyn Eastwood @eshorse | Darius Eastwood @sapoochie Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2021 - 10:45 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non RP - Retarted RP - Bug Abuse - GBI
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle herkese iyi günler diliyorum, bugün saat 10:30'dan beri çalıştığım haber ajansı önünde takılıyordum rol yapıyordum o sırada siyah Sanchez yaklaştı üstünde 2 kişi vardı birisi Kaitlyn Eastwood diğeri ise Darius Eastwood'du. Bir süre etrafta gezindiler haber ajansı önünde beklediler bunun üstüne ne oluyor? bir sorun mu var? gibisinden bir soru yönelttim bu sırada Kaitlyn Eastwood karakteri ben orada olmama rağmen ./masketak yapıp motordan inip iş yerinde soygun başlattı bunun üzerine motorları buga girip parklı olduğu yere ışınlandı o sırada Kaitlyn karakteri iş yerinden çıktı ve elinde çuval varken animasyon çekip çuval taşıma animini bozarak daha hızlı koşmasını sağladı o sırada çuval havada duruyor o koşuyor yani bug abuse yapıyor, neyse sonrasında şahıs elindeki çuvalı siliyor ve IC olarak çalıştığım yerin önünde geziyor ki o sırada ihbar vermişim polise o orada çay kahve içicek resmen o rahatlık ile etrafta geziyor. Bunun üzerine şahısların fotoğrafını çekme emotesi veriyorum ve Kaitlyn karakteri kameraya doğru anim çekiyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Şahıslar iş yerinin önünde dolaşıyor o sırada oradayım;
Ne oluyor diye soruyorum o sırada Kaitlyn karakteri motordan iniyor motor spawn oluyor ve elinde çuval ile ortada kalıyor öylece, üstüne birde anim çekmiş çuval taşına animini bozmuş böylece daha hızlı koşmasını sağlıyor bug abuse ihlali yapmış olduğu yer yani;
Olayın üstünden 5 dakika geçmiş ve hâlâ orada öylece bekliyorlar polise ihbar vermişim amaçları ne anlamış değilim ve şahısların fotoğrafını çekme emotesi veriyorum Kaitlyn karakteri kameraya el sallıyor;
Şahısı PM yolu ile uyarıyorum fakat sonuç hâlâ aynı;
Gitmeye üşenmiş, soyduğu iş yerine taksi çağırmış taksi ile evine geri dönüyor zaman 10:55, 10 dakika boyunca etrafta volta atıyor;
Aşağıya bırakacağım fotoğraftan görebilirsiniz ki bizim haber ajansımız market caddesi üzerinde ve market caddesi boydan boya GBI şahıslar GBI ihlalide gerçekleştiriyor;
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin yetersiz oyuncu profili adı altında yasaklanmasını talep ediyorum, iyi çalışmalar.