İyi günler, kendisi ooc arkadaşım ve kişi şuanda şehir dışında. Arkadaşım adına sadece şunu söyleyebilirim, kişi yaklaşık 1 ay önce bu skini attırdı. Kontrol ederseniz görebilirsiniz. İyi forumlar.
Skini chace den aldığını sende kabul ediyorsun yani :p, böyle emek hırsızlarının bu sunucu da durmaması gerek. Admin kararı bekleyelim.
Skini sadece 1 aydır kullandığını söyledim dostum. Sanırım "Selam" desem ortak nezaketten şikayet açacaksın. Arkadaşım adına sadece bunu söyledim, gerisi tabi yönetici kararı.
Ne zaman attırdığı beni ilgilendirmiyor. Sonuç olarak Cache üzerinden kendi yaptığım skinimi kopyalamış ve birebir attırmış. Ek olarak bundan bir ay önce BlacFish adlı oyuncunun siyahi karakteri Ellard vardı. Bize sopayla saldırmasından biliyorum.
Bu arada amrepo, lütfen şikayette adın geçmediği sürece yanıt yazma, sunucumuzun forumunda avukatlık sistemi yok. Kendi savunmasını kendisi yapabilir. Savunmasını merakla bekliyor olacağım, kendi emeğimle ürettiğim skini neden kendi karakterine çok normalmiş gibi geçiriyor? Bunun cevabını alırsam çok mutlu olacağım.
Şimdiden teşekkür ederim, BlackFish hariç yazılan hiç bir yanıta cevap vermeyeceğim. İyi forumlar.