Konu: Rodnell Desmond; DM + iş başındaki kişilere karşı kurallar.  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 15.06.2021 17:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: OpreuS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2021 / 19:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Taksicilik görevini yaparken bana çarpıp, küfür etti ve bende ona ettim. (IC)
Sonra beni kovalamaya başladı, VCPD'ye kaçtım peşimi bıraktı.
Sonra beni müşteri gibi aradı ve yanına gittim sonra ateş açıp, yeniden kovalamaya başladı.
Taksi durağına gidiyordum ki su sefer önümü kesti ateş açtı.
En son IdleWood'daki benziblikde ateş açıp aracımı patlattı ve beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/h6jrq9g
https://www.hizliresim.com/hfs316o

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ederim, lütfen DM + iş başındaki kişilere karşı kurallar'dan ceza-i işlem uygulansın.

#1 - 15.06.2021 18:57
@OpreuS etiket için.

#2 - 15.06.2021 19:44
Teşekkürler mags.

Selam, kısa tutacağım. Karakterler arasında atışma dönüyor. Sakin karşılayıp karşı taraftan bunu bekleyen karakterler daha fazla agresiflik ve cana kast -araç ile ezilme denemesi- olaylarıyla yanıt alınca peşine düşüyor, taksi aracı VCPD önünde bir süre park hâlinde bekliyor ve bu süreçte polise şikayet düşüncesi olunca silaha davranma gereksinimi duyuyorlar.
Attıklarımın yeterli olacağını düşünüyorum,  :sampanya:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 16.06.2021 02:20
Meslek yapan kişilere hiçbir şekilde illegal rol yapamazsınız. Durum her ne olursa olsun meslek yapanlara karşı illegal rolden kaçınmalısınız. @OpreuS

Şikayet DM ihlalinden dolayı değerlendirilecek olsaydı savunma geçerli olurdu fakat yukarıda yazıldığı gibi meslek çalışanlarına karşı illegal rol yapmanız ihlal oluşturuyor. Rodnell karakteri ceza alacak, şikayet kapatılmıştır.