Konu: [18.06.2021 - Leart_Agron] DM  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2021 01:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leart_Agron - @mertcan1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Norton @Glitchrain

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
+ Emote Hatası + Brawl ihlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Barda takılıp rol yapıyorduk, arkadaşlar durduk yere bizi takip etti, dur falan dedi ufak hakaretler ettiler, olay büyüdü ailevi küfürler başladı yani sözlü tartışma başladı, tam inip brawla girişecektik arkadaş bize rol fırsatı tanımadan direk çekip vurdu.-pmden neden vurduğunu sorunca da üslupsuzluk yapıp PMyi yüzüme kapattı, 2 dakika sonra Pmyi açtı, DM attığının ve şikayet açacağımın farkına varınca özür diledi fakat özürünü kabul etmiyorum https://prnt.sc/15qrjeh ayrıca kişinin silahı çekerken verdiği emoteye iyi bakın, omuzdan Shotgun çıkmaz, sırttaki kayıştan çıkar, emote hatası da var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/854853410637873192/855212015373778974/sa-mp-043.png https://cdn.discordapp.com/attachments/854853410637873192/855212026355777546/sa-mp-045.png https://cdn.discordapp.com/attachments/854853410637873192/855212036862246941/sa-mp-047.png https://cdn.discordapp.com/attachments/854853410637873192/855208973044285450/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Karakterim sinirliydi küfür ettiniz vurduk diye bir şey yok, DM aradıklarını düşünüyorum, yasaklanmalarını isteyeceğim ama en doğru kararı yönetici verir. (2. ekran görüntüsünde ilk arkadaşların laf attığını görebilirsiniz.) Kısaca özetlemek gerekirse sözlü tartışma ve ailevi küfür sonucu hiç bir şekilde silah çekilemez, ortada bariz Deathmatching ihlali var. Ayrıca arkadaş ne noktalama işaretlerine dikkat etmiş, ne mısın ı falan ayrı yazmış, kesinlikle DM aradığını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 19.06.2021 02:03 Derengeisgod »

#1 - 18.06.2021 01:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.06.2021 02:03
Birliğimiz kilit vurulduğunda ıc olarak ortada bir sürü rol döndü,  karakterim hiç olmadığı kadar sinirliydi. Ona şehir dışına çıkacağı ve buraya hiç dönmeyeceği söylendi, o da bunu istemiyordu o yüzden biraz kafa dinlemek için dışarı çıkıp arabasına binim gezmeye başladı, o arkadaşlar ile karşılaştığımızda NON-RP Driving  yaparak sürüyordu bana iki hatta üç kez ardı ardına vurunca bende peşine takıldım, aramızda sadece sözlü bir atışma çıktı karakterim işini yumruğu ile çözen bir karakter değil bunu  her yerde de söylüyorum. Araçtan indiklerini gördüğümde inip direk sıktım ve olayı orada kapatıp kaçtım. PM üzerinden de rolün gidişatına göre gerçekleştiğini belirttim, admin kararını bekliyorum. Keyifli roller. :vice:

#3 - 18.06.2021 02:11
Birliğimiz kilit vurulduğunda ıc olarak ortada bir sürü rol döndü,  karakterim hiç olmadığı kadar sinirliydi. Ona şehir dışına çıkacağı ve buraya hiç dönmeyeceği söylendi, o da bunu istemiyordu o yüzden biraz kafa dinlemek için dışarı çıkıp arabasına binim gezmeye başladı, o arkadaşlar ile karşılaştığımızda NON-RP Driving  yaparak sürüyordu bana iki hatta üç kez ardı ardına vurunca bende peşine takıldım, aramızda sadece sözlü bir atışma çıktı karakterim işini yumruğu ile çözen bir karakter değil bunu  her yerde de söylüyorum. Araçtan indiklerini gördüğümde inip direk sıktım ve olayı orada kapatıp kaçtım. PM üzerinden de rolün gidişatına göre gerçekleştiğini belirttim, admin kararını bekliyorum. Keyifli roller. :vice:
Sadece tek bir şey sormak istiyorum, bir insanın birliğine neden kilit vurulur? demek ki orası rol değil dm birliği.

#4 - 18.06.2021 02:24
Oluşum tanıtımımıza kendiği isteğimiz ile kilit vurduk DM ile hiç bir alakası yok. Yapmaya çalıştığınız şey çamur at izi kalsın mantığı gibi bir şey herhalde.

Silahlı adama sopa ile saldırmak gibi yaptığınız Non-rp hareketleri bir tarafa atarak yanıtımı sonlandırıyorum. Keyifli roller dilerim admin kararını bekleyelim.

#5 - 18.06.2021 11:38
Silahlı adama sopa ile saldırmadık brawl için indik bir baktık daha yumruk emotesi vermeden ateş açıldı bize senin brawl ihlalin de var ortada.

#6 - 18.06.2021 13:29
Silahlı adama sopa ile saldırmadık brawl için indik bir baktık daha yumruk emotesi vermeden ateş açıldı bize senin brawl ihlalin de var ortada.
Arkadaşıma katılıyorum, arabadan indim sopamı aldım, (vurmayacaktım, korkutma amaçlı) adam direk beni vurmaya çalıştı. (ve vurdu da)

#7 - 18.06.2021 16:53
Daha fazla bu konuyu uzatmayacağım, Admin kararını bekliyeceğim.
« Son Düzenleme: 18.06.2021 20:32 mertcan1910 »

#8 - 23.06.2021 23:37
Merhaba,

bu gibi durumlarda inip silahınızı gösterin, hala agresif tavırlarını sürdürüyorlarsa silahınıza başvurun. Kişi DM kapsamında ceza alacak.