Konu: Bug Abuse - Andy Forester  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.06.2021 15:54
Zaten tamamen şans eseri olan bir durumu Bug Abuse diye bize yönelik şikayet açmayı denemek ilginç bir durum. 500 kişi de öyle gözüküyor mu gözükmüyor mu biz nereden bilelim? Yaptığın şey sherlockçuluk. Bize bak dışardan böyle gözüküyorsunuz demek yerine çarpa çarpa takip edip üstüne de OOC sohbeti amacı dışında kullandın. Bunlara itiraz edebilecek bir durumda değilsin. Yetkililer de zaten durumun ne olduğunu farkına varacak ve hatırlatma amacıyla non-rp driving ve b sohbeti amacı dışında kullandığı için kişiye de yaptırım yapılmasını arz ediyorum.

#11 - 18.06.2021 16:00
Bug abuse yapılmış cezası neyse verilsin, konuyu uzatmayın dostlar herkes için vakit ve moral kaybı olur zaten yönetim kadrosu gerekli cezayı uygular ya da uygulamaz. Kimsenin kalbi kırılmasın iyi forumlar, iyi oyunlar <3

#12 - 18.06.2021 16:04
Bug abuse yapılmış cezası neyse verilsin, konuyu uzatmayın dostlar herkes için vakit ve moral kaybı olur zaten yönetim kadrosu gerekli cezayı uygular ya da uygulamaz. Kimsenin kalbi kırılmasın iyi forumlar, iyi oyunlar <3

Canım benim nerede bug abuse yapılmış ben orayı hala anlamadım? Böyle yapılan bir bug var ise lütfen söyleyin hani tekrar yapalım dolaşalım. Tam olarak olayı bilmeden şikayet ile bağlantınız olmadan yorum yapıyorsunuz. Kasten yapılan hiçbir şey yok iken ceza alacağımızı sanmıyorum veya sizin yorumunuz ile verilecek bir hüküm yok.

Olay çok basit belki anlayamadınız;
Biz de hiçbir araç modu mevcut değil. Motoru kullanan kişi dahil ( araç dışında olduğu için en güzel örnek o oluyor) hiçbirimiz de böyle bir görüntü yok iken biz nasıl böyle bir bug yapıp dolaşmış olabiliriz? Tamamen şikayet açan kullanıcının gördüğü görüntü.

#13 - 18.06.2021 16:05
Öncellikle Merhaba,
Kişi objektif bir şekilde şikayetini açmadığı için onu "çok" kınıyor ardından hızlıca olan biteni anlatmaya geçiyorum.
Şikayet açan kişinin kullanabileceği bir mod yada oyun hatasından dolayı oluşan bir sorundur. Kişinin bu durumda iletişime geçmek yerine bize çarpa çarpa aktif rolde gereksiz bir takibe girişti. En sonunda bizi ittirerek yan durmamızı sağladı. B kanalını ise gereksiz bir şekilde kullanım sağladı. Her yaptığı şeyi koymayıp sadece oyunda kendisinde gözüken hata ile bir şikayet açmayı tercih etti. Ben ise yetkililerin lütfen B kanalını gereksiz kullanmak ve Non-RP Araç sürüşten kişiyi cezalandırılmasını arz ediyorum.

Bu da kanıt videosu;

Video'nun  0.24 kısmına alıp çalma hızını 0.25 e alırsanız fark ediceksiniz Buritto model aracı kullanan kişi hafif bir sağ yapıyor ve Premier ile tampon tampona gittiğiniz için o duruma düşüyorsunuz pit atmalık bir durum görmüyorum. Çarpa çarpa gitti demenizde bi ilginç iki videoda da görüldüğü gibi çarpmalık bir durum yok  belli ki daha net ekran kaydı almak için size yakınlaşmayı tercih etmiş. Hepimizin ekranında buglu bir şey yok diyorsun diğer arkadaşlarına da sorsana bi onların ekranında çarpa çarpa gittiğine dair bir şey var mı? Sizin bug-abuse yaptığınızı düşünüp OOC chat bölmüş IC den aracınız uçuyor mu desin biraz o açıdan düşünsene. Ekran kaydını aracı süren değil yanında ki almış ve ekranda da görüldüğü gibi mod gözükmüyor. Süren kişide mod olup olmadığı ne belli?

İyi forumlar.

#14 - 18.06.2021 16:12
Öncellikle Merhaba,
Kişi objektif bir şekilde şikayetini açmadığı için onu "çok" kınıyor ardından hızlıca olan biteni anlatmaya geçiyorum.
Şikayet açan kişinin kullanabileceği bir mod yada oyun hatasından dolayı oluşan bir sorundur. Kişinin bu durumda iletişime geçmek yerine bize çarpa çarpa aktif rolde gereksiz bir takibe girişti. En sonunda bizi ittirerek yan durmamızı sağladı. B kanalını ise gereksiz bir şekilde kullanım sağladı. Her yaptığı şeyi koymayıp sadece oyunda kendisinde gözüken hata ile bir şikayet açmayı tercih etti. Ben ise yetkililerin lütfen B kanalını gereksiz kullanmak ve Non-RP Araç sürüşten kişiyi cezalandırılmasını arz ediyorum.

Bu da kanıt videosu;

Video'nun  0.24 kısmına alıp çalma hızını 0.25 e alırsanız fark ediceksiniz Buritto model aracı kullanan kişi hafif bir sağ yapıyor ve Premier ile tampon tampona gittiğiniz için o duruma düşüyorsunuz pit atmalık bir durum görmüyorum. Çarpa çarpa gitti demenizde bi ilginç iki videoda da görüldüğü gibi çarpmalık bir durum yok  belli ki daha net ekran kaydı almak için size yakınlaşmayı tercih etmiş. Hepimizin ekranında buglu bir şey yok diyorsun diğer arkadaşlarına da sorsana bi onların ekranında çarpa çarpa gittiğine dair bir şey var mı? Sizin bug-abuse yaptığınızı düşünüp OOC chat bölmüş IC den aracınız uçuyor mu desin biraz o açıdan düşünsene. Ekran kaydını aracı süren değil yanında ki almış ve ekranda da görüldüğü gibi mod gözükmüyor. Süren kişide mod olup olmadığı ne belli?

İyi forumlar.

Merhaba,
Bu videonun öncesinde yaşananlar durumundan çok emin bir şekilde çarpa çarpa gidiyor diyebiliyorum. Kişi video kaydına girmeden önce de bize çarptı. Biz de bizi takip etme durumunda video kaydına girdik. Diğer arkadaşlarım da böyle bir problem olmadı. Zaten sadece ben mod kullanıyor olsaydım herkeste böyle bir görüntü gerçekleşirdi. Kim bilir sürücünün mod kurduğu dimi... Dur sana fotoğraf atayim.
Spoiler: GösterGizle

#15 - 18.06.2021 20:53
Samp'ın klasik, aynı koltuğa oturulma bugı burada yaşanmış. Hilelik, abuselık bir durum yok. Araçta zaten dört kişi oturuluyor. İnanıyorum şikayeti açan arkadaşı stream'den çıkarsak, yani San Fierro'ya gönderip geri Andy'e çeksek sorun onun tarafında çözülmüş bile olur.

İki tarafın da sakin olmasını temenni ederim. Oyun bu arkadaşlar. Sakin.