Konu: Vsevolod Voskresensky ve Baltasar Zaunmann [11.06.2021]  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2021 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vsevolod Voskresensky, Baltasar Zaunmann @Eswiper @lucretius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'lerdeki tüm kullanıcılar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2021 00:10-00:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:PD'ye karşı yapılan ihlaller ve Metagaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spoiler içerisinde bulunan ilk ekran görüntüsünde, chatlog'da da görüldüğü gibi kişiye kelepçe takılıyor. Takılmadan önce üzerine çullanır emotesi ile birlikte kelepçeyi takıyorum ardından aynı ekran görüntüsünde bulunan chatlogda; ''toparlanır, kaçmaya koyulur" emotesi ile kaçmaya başlıyor. Kelepçeli ve üzerine çullandığım birinin bu hareketi yapması ne kadar doğru, bunun cevabı için şikayet oluşturuldu.
İkinci spoilerde bulunan ekran görüntüsünde kişiler yaklaşık 30 saniye bile yokken aynı metni gelip kulağıma fısıldıyorlar. Bu süre zarfında aralarında herhangi bir konuşma veya fısıldaşma geçmedi. Mümkünse pm kanal kontrolü yapılabilirse mixing ortaya çıkacaktır. Diğer şekil kişilerin bir sesli kanal üzerinden 'rol' yaptıklarını düşünüyorum. Bu hareketlerinde retard rp, copbait ihlalleri de yorumlanabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @Nyarko

#1 - 11.06.2021 00:48
Karşı taraf bana herhangi bir rol fırsatı bırakmadı ve kelepçeli kaçmakta sorun yok diye biliyorum. Kendisinin yaptığı ihlaller zaten çoktu onları VCPD şikayetleri bölümünde şikayetimi açarak göstereceğim iyi forumlar

#2 - 11.06.2021 00:52
Karşı taraf bana herhangi bir rol fırsatı bırakmadı ve kelepçeli kaçmakta sorun yok diye biliyorum. Kendisinin yaptığı ihlaller zaten çoktu onları VCPD şikayetleri bölümünde şikayetimi açarak göstereceğim iyi forumlar

Size verdiğim emotemde, 'kolundan tutup, yere doğru çekiştirmeye çalışır' emotesi idi. Emoteme karşılık yere yatma animi uyguladınız, herhangi bir rol fırsatı bırakmama gibi bir durumum yok. Bu tip rollerde en çok fırsatı size ben veririm. Sizin anim gerçekleştirmek yerine, 'adamın kolunu savurur ve uzaklaşır' emotesi bu yollara sürüklemeyecekti. Lütfen savunmalarınızı sadece bu konu özelinde belirtin, başka bir konuyu araya sokmayalım. Bu sayede daha hızlı ve etkili sonuç alınacaktır.

#3 - 11.06.2021 01:12
İkinci sste görmüş olduğunuz gibi kendisi bize karşı aşırı agresif rol sergiliyor ve kapıda bana karşı yere atmaya çalışır rolü yapıyor ve karşı taraftan hiç bir /dene gelmiyor  olaya tanık olan gerekli şahitlerim var
« Son Düzenleme: 11.06.2021 01:34 Eswiper »

#4 - 11.06.2021 11:46
İkinci sste görmüş olduğunuz gibi kendisi bize karşı aşırı agresif rol sergiliyor ve kapıda bana karşı yere atmaya çalışır rolü yapıyor ve karşı taraftan hiç bir /dene gelmiyor  olaya tanık olan gerekli şahitlerim var

Kendinizin de söylediği gibi, çalışır emoteme karşılık yere yatma animi geliyor. Herhangi bir /tackle komutu da kullanmıyorum. Yere yatma animi sergilemişsiniz, /dene komutunun rolde çok büyük etkisi olacağını zannetmiyorum. Ben size bir ihlalden dolayı şikayet açtım, siz bana 'sen de öyle yaptın' diyerek savunmanız doğru değil ki zaten o konunun da şikayetini oluşturmuşsunuz. Olayın biraz daha ayrıntısına girersem, hastane içi ve dışında sergilediğiniz saçma rol; hastane dışındaki bir grup polis memurunu da rahatsız etti ve rolsel olarak engellemeye çalıştı. Bir polis memurunu üç kişi çevrelediniz ve hastane içindeki hareketlerinizi de buna ekleyerek size müdahale etmem gerekiyordu. Müdahalemin sonunda sizi çekiştirmeyi denedim, kendinizi yere bırakaraktan başarılı oldum ve üstünüze çullanarak kelepçeledim. Yerde, üstünüze çullanmış ve kelepçeli bir şekilde ''toparlanmak'' diye tabir ettiğiniz olayı gerçekleştirdiniz, duvarlardan atladınız, araca bindiniz ve gittiniz. Mixing için de bir savunmanızı bekliyorum.

#5 - 11.06.2021 13:08
Kendimi yere attığımın bir SS i var mı?

#6 - 11.06.2021 13:25
Anladım copbait olayı için ceza aldım ve yazdığım şeyi onada söyledim her şeyi ss alan birisi değilim ve verdiğim emotede pd bana kafa attı bende ani reflex ile ona karşı saldırı yaptım ve olay yerinden kaçtım savunmam daha fazla ileti atmıcam.

#7 - 11.06.2021 18:39
Anladım copbait olayı için ceza aldım ve yazdığım şeyi onada söyledim her şeyi ss alan birisi değilim ve verdiğim emotede pd bana kafa attı bende ani reflex ile ona karşı saldırı yaptım ve olay yerinden kaçtım savunmam daha fazla ileti atmıcam.

Eklemeyi unutmuşum, sizin adınızın şikayette geçme sebebi mixing yaptığınızı düşünmemdir.

Kendimi yere attığımın bir SS i var mı?

Evet, elimde ekran görüntüsü yok fakat bunu inkar edeceğinizi düşünmüyordum. Yanılmışım. Yaptığınız ihlaller ortada fakat hala ele tutulur bir savunma gerçekleştirdiğinizi kendi nezdimde düşünmüyorum. Ortada otuz saniye arayla atılmış aynı fısıldama metinleri var, kelepçeyle üstünüzdeyken kaçtığınızın görüntüleri de var. Lütfen savunmalarınızı karşınızdaki kişiye 'sen onu yaptın' diyerek gerçekleştirmeyin. Üstte de belirttiğim gibi bu yalnızca zaman kaybına sebep olur.

#8 - 11.06.2021 22:17
Mixing yapmıyoruz mixing yaptığımızı nereden çıkardın

#9 - 18.06.2021 17:22
Merhaba,

VCPD ile yaptığınız rollerde kelepçeliyken kaçma girişimlerinizde rol pasını sizin de yapmanız gerekiyor. /me kaçmaya koyulur ve kaçar emote'u bu tarz durumlar için maalesef ki yetersiz kalıyor. Kaçış rolüne girişirken rolünüzü detaylandırmalı hatta gerekirse polisin kolundan çıkarken /dene komutunu kullanabilirisniz. Hiçbir şey olmamış gibi oyun fiziklerinden yararlanarak /me kaçmaya koyulur emote'u vererek koşarak kaçamazsınız. İki karakterde bu sebepten dolayı ceza alacak.

Şikayet mix için değerlendirilmedi, mix yetersiz kanıt. Şikayet kapatılmıştır, arşiv.