Konu: Donovan DiCaprio  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2021 16:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donovan DiCaprio / @Smfdb.nika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin 3. parti yazılım kullanarak ihlal yaptığını gördüm, video kaydı aldım, bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sağ üstte, healt barımın üst kısmında videodaki kişinin ne yaptığını görebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 13.06.2021 16:13 Realin »

#1 - 14.06.2021 15:47
Aferin has admin kadrosuna yarın seni alıyoruz Tebrikler ifşa ettiniz ve elinize büyük bir bok geçti umursamıyorum cezamı alabilirim arkadaşın hayatını burda çürütmesine üzüldüm, iyi uçtum yine olsa yine yaparım
Kudurmuşsun knk  :D

#2 - 14.06.2021 22:00
Donovan seni özlicem adamım.

#3 - 15.06.2021 00:30
Aferin has admin kadrosuna yarın seni alıyoruz Tebrikler ifşa ettiniz ve elinize büyük bir bok geçti umursamıyorum cezamı alabilirim arkadaşın hayatını burda çürütmesine üzüldüm, iyi uçtum yine olsa yine yaparım

İncelerken gördüm konu ile alakam yok sanırsam sizinde bir alakanız yok üslup'unuza dikkat edin lütfen uyarı alabilirsiniz. İyi forumlar.

#4 - 15.06.2021 18:04

İncelerken gördüm konu ile alakam yok sanırsam sizinde bir alakanız yok üslup'unuza dikkat edin lütfen uyarı alabilirsiniz. İyi forumlar.
tamam 

#5 - 16.06.2021 00:29

seviyom seni :/

#6 - 18.06.2021 01:29
@Smfdb.nika Eğer saçma sapan ithamlar yerine düzgünce savunma yapmayacaksanız, sonuçlanabilir.

#7 - 18.06.2021 20:41
Burası Dingo'nun ahırı değil, üslubu düşük ve alakasız yorum yapan herkes cezalandırılacak. Kişi yasaklanacak.