Konu: Maske_25322 NonRP şikayeti. 11.06.2021  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.06.2021 12:43
Neticede elinde bir şey ile kapıdan çıkıyor orada hazırlık yaptığımız görülüyor. PG ile alakası yok. Bunun yanı sıra içeri gir çık yaparak bizden kaçtığı ortada. Rolün gidişatını ikimizde çok iyi biliyoruz. Motoru hazır, nedense birden Premier geliyor alıyor gidiyor acaba MİX'mi var? Evet MİX var.

-Yetkililerden bir ricam olacak. Bu arkadaşın FACTİON konuşmalarının incelenmesini istiyorum. Ayrıca olabiliyorsa PMlerede bakılmasını talep ediyorum.
Attığım kanıtlara bakarsan güzel olur arkadaşım İC olarak polis geldi yazıyor.

#11 - 12.06.2021 12:45
İhbar üzerine bölgeye gelip, silah tutarak kapıya yaklaşıyoruz.Ben (Eldon Maddox) Silah tutarak yaklaşırken arkadaş bir anda kapıdan çıkıyor, üzerine silah doğrultulurken, Montierth direk arkadaşın üstüne atlayıp etkisiz hale getiriyor.Arkadaş yere yatırılmış rolü yapacağına, kapının önünde olmasını kullanıp NonRP ve FearRP ihlali yaparak direk sistemsel olarak evin içine giriyor.Ardından içeri giriyorum ve oyunum Crash atıyor.Biz girdiğimiz zamanda ise kendi dediğine göre dışarı çıkıp, arkadaşlarıyla kaçıyor.Sistemsel giriş-çıkış mantığını kullanıp abuseliyor.Rol imkanı tanımıyor, yapılan rolede uyumsuzluk gösterip, abuseleyip arkadaşlarıyla Mixing yapıp kaçıyor.
Burdada dediğin gibi bak kapıdan çıkıyorum direk üstüme atlıyorsun bana rol imkanı tanımıyorsunuz. Sonra içeri girip on on beş saniye koşuşturup dışarı kaçıyorum..

#12 - 12.06.2021 12:47
Attığım SS lere bakmanızı öneririm. Abuse yapmıyorum içeride on saniye falan koşuşturduktan sonra geri çıkıyorum. Senin zaten dediğin gibi kapıdayken üstüme atlıyorsun.

#13 - 12.06.2021 12:48
Daha fazla savunma yapmayacağım yönetici kararı bekleyelim.

#14 - 12.06.2021 12:54
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110416.0 Bu şikayettede aynı olay var kapıdan çıkıyor motoruna biniyor VCPD geldiği gibi Beanbag sıkıyor.

#15 - 12.06.2021 15:11
Kapıda 5 saniye dur rol tanıyalım ardından motora-araca bin kaç. Bu mu role izin vermemek dostum. Orada hırsızlık yapıyorsun kim olsa aynı şeyi yapacak senin beni görüp görmemen ilgilendirmiyor gördüğüm gibi üstüne atladım içeri geri kaçtın kanıtlarımı yanıltma amacı ile kullanıyorsun. Eğer seni yatırdıysam içeri giremezsin. İçeri giripte koşamazsın. Ayrıca premiere binip topuklayamazsın. Elimizden o gateyi kullanarak kaçtığın ortada.

#16 - 18.06.2021 17:31
Merhaba, incelendi.

Kanıtlar yetersiz olduğu için şikayette bir değerlendirilme yapılmayacak fakat hatırlatma yapalım. VCPD'de rol yaparken /tackle komutu aktif bir şekilde, suçlu evden çıkar çıkmaz üstüne atlarsanız rol pası yapmamış olursunuz ve bu şekilde hareket ederseniz karşı tarafında rol zevki kalmaz. Bu tarz durumlarda rol pası olması için daha dikkatli olun lütfen, şikayet kapatıldı.