Konu: Sally Sanders / Üstünlük kuracak mod şüphesi  (Okunma sayısı 517 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2021 22:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sally Sanders @Andrean
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selam @ryuweon31 adlı oyuncunun açtığı şikayette fark ettim, kişinin kullandığı ped.ifp diğer kadın karaktere göre daha hızlı koşuyor.
Bildiğiniz üzere gta san andreas oyununda kadın karakterler erkek karakterlere göre daha yavaş koşuyor ve daha farklı bir animasyon kullanıyor. Fakat videoyu izlediğim zaman fark ettim, kişinin karakteri kadın fakat bir erkek modeli gibi koşuyor ve diğer kadın karakterlere üstünlük kurduğunu düşünüyorum.
Videonun 1:15 kısmından itibaren izlerseniz kişinin karakteri tıpkı alt tarafta koşan erkek karakter gidi hareket ediyor ve bir kadın skininin çıkamayacağı hıza çıkıyor.

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa):Öncelikle kişiyi tanımam etmem, gelecek olan kin yorumlarını baştan reddediyorum. Bir oyuncu olarak kurallara uygun oynuyorum ve herkesin böyle oynamasını istiyorum. Bildiğiniz üzere hile kullanmak gibi hileye göz yummakta bir suç ve ben bu suça göz yummayacağım.

#1 - 07.06.2021 22:07
Sıkıldım arkadaşlar ped ifp yok, karakterin kemiği buna göre yüklenmiş. Cidden açık aramayı bırakın lütfen. Yanınıza gelip koşabilirim. Bunaldım.

#2 - 07.06.2021 22:09

Zaten şikayet başlığını okursanız şüphelendiğimi belirtiyorum, hile yapıyorsunuz demiyorum.

#3 - 07.06.2021 22:19
Yorumunu görmedim kanka kusura bakma. Sürekli bir şikayete savunma yazıyorum, doğal olarak öyle anlaşılıyor. Tek söyleyeceğim şey şikayeti sonlandıracak adminin beni yanına çekip benden IC'de koşmamı istemesi olacaktır. Hatta yanına geleyim kanka koşayım yanında sonrasında da kendin görebilrsin erkek kemiği olduğunu. Hiç şikayetle uğraşmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum. İlla şikayet burada son bulacak derseniz de dediğim gibi bir adminin beni oyun içinde yanından çekmesini ve skinin erkek kemiği üzerine atıldığını görmesini istiyorum. Ben buraya video çekip atsam bunu kanıtlayamam size. Eğer uygunsanız "PM" yoluyla ulaşın, yanınza gelip koşayım. @et yiyen çiçek

#4 - 08.06.2021 19:24
Sprinthook.asi "space" tuşuna basarak, normal gta sa da ki bas çek olayının otomatik versiyonu. Üçüncü parti yazılıma girer ve kişiye karşı üstünlük kurmanı sağlar.
Arkadaşın bunun oyun olduğunu ve sadece eğlence amaçlı olduğunu unutmamasını tavsiye ederim, iyi roller.

#5 - 08.06.2021 19:31
Şikayetime ne için 3. kişiler dahil oluyor anlam veremedim. Video da yavaşlatılan yer var hızlandırılan yer var. Sprint Hook tarzı şey kullanmadım kanka sana bunu kanıtlayamam, gtanın içini atsam silmişsin dersin. 2 Saniye daha hızlı koşsam ne koşmasam ne. İyi forumlar. Admin bekleybiliriz.

#6 - 08.06.2021 23:55
Lütfen 3. kişiler olaya karışmasın ve adminlerin işi uzamasın. Teşekkürler.

#7 - 09.06.2021 12:36
Etyiyencicek kanka karısmamasi adina yaziyorum admin bekleyelim.

Sonuçlandıracak admin beni oyun içerisinde yanına ceksin lütfen skin erkek kemiği üzerinde duruyor, koşmayı falan herkes benim gördügüm gibi görüyor. Admin bekleniyor. (teldeyim hatalar için üzgünum)

#8 - 10.06.2021 16:05
Sunucuya yüklenirken kemik yapısı erkek olarak yüklenmiş. @Andrean tarafımıza lütfen Ticket yoluyla ulaş ve kemik idsini kadın versiyonuna çevirelim.