Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sally Sanders
@Andrean Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2021
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selam
@ryuweon31 adlı oyuncunun açtığı şikayette fark ettim, kişinin kullandığı ped.ifp diğer kadın karaktere göre daha hızlı koşuyor.
Bildiğiniz üzere gta san andreas oyununda kadın karakterler erkek karakterlere göre daha yavaş koşuyor ve daha farklı bir animasyon kullanıyor. Fakat videoyu izlediğim zaman fark ettim, kişinin karakteri kadın fakat bir erkek modeli gibi koşuyor ve diğer kadın karakterlere üstünlük kurduğunu düşünüyorum.
Videonun 1:15 kısmından itibaren izlerseniz kişinin karakteri tıpkı alt tarafta koşan erkek karakter gidi hareket ediyor ve bir kadın skininin çıkamayacağı hıza çıkıyor.
KANITLAR:
Ek açıklamalar(varsa):Öncelikle kişiyi tanımam etmem, gelecek olan kin yorumlarını baştan reddediyorum. Bir oyuncu olarak kurallara uygun oynuyorum ve herkesin böyle oynamasını istiyorum. Bildiğiniz üzere hile kullanmak gibi hileye göz yummakta bir suç ve ben bu suça göz yummayacağım.