Konu: [10.06.2021] Ruslan Dratovic ve Charles Attansio  (Okunma sayısı 520 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2021 02:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan Dratovic @Exalon ve Charles Attanasio @SincaP
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @King0
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2021, 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
SPOILER: aim hack/sobeit

videoda her şey gözüküyor, pek bir şey dememe gerek yok herhalde
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

donald'dan üst kısmına bakmayın, orası için yetkili kişilerin haberi bulunuyor

Ek açıklamalar(varsa): 00:07 ve 00:08 arasına bakarsanız önünde araç olmasına rağmen vurduğunu fakat can gitmediğini görebilirsiniz
« Son Düzenleme: 10.06.2021 02:21 jonlakow »

#1 - 10.06.2021 02:34
50 can düşmüş sadece aimim bütün gün zaten sizin üzerinizdeydi, bir tane ben vurmuşum. ikinci kişide 4 tane vurmuş. drive byda zaten silah sekmiyor

#2 - 10.06.2021 03:17
Öncelikler iyi günler dilerim, yaklaşık beş altı yıldır samp oynuyorum, bunun iki yılı Hırsız-Polis sunucularında üç yılıda Roleplay sunucularında geçti. Bu arkadaşa kaçarken dört mermi tutturmuşum, dirive by'da silah sekmiyor zaten, bunuda Vice RP sunucusundaki tüm oyuncular bilir, ben bu arkadaşa crosshair'im ful üzerindeyken sıktım, zaten mermi sekmiyor sadece dört mermi tutturmuşum. Buda çok zor birşey değil, oyunum kasmıyor elimde titremiyor. Crosshairim arkadaşın ful üstünde bu şekilde sıktım, savunmam bu kadardır. İsterseniz bilgisayarımı arayabilirsiniz. Benim bildiğim kadarıyla böyle oyunlarda ateş ve mermi tutma olasılığı tamamen şans eseri ki dört tane tutturma çokta değil. İyi roller, iyi forumlar dilerim.

#3 - 10.06.2021 04:15
Şunuda eklemek istiyorum, sürücümüz arabay yavaşlatıyor, neredeyse sabit durarak sıkıyoruz. Ben hasar loglarının tamamına bakılmasını istiyorum, benim şahsım adına hile gibi bir durum söz konusu değil.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 04:18 Exalon »

#4 - 10.06.2021 04:15
Öncelikler iyi günler dilerim, yaklaşık beş altı yıldır samp oynuyorum, bunun iki yılı Hırsız-Polis sunucularında üç yılıda Roleplay sunucularında geçti. Bu arkadaşa kaçarken dört mermi tutturmuşum, dirive by'da silah sekmiyor zaten, bunuda Vice RP sunucusundaki tüm oyuncular bilir, ben bu arkadaşa crosshair'im ful üzerindeyken sıktım, zaten mermi sekmiyor sadece dört mermi tutturmuşum. Buda çok zor birşey değil, oyunum kasmıyor elimde titremiyor. Crosshairim arkadaşın ful üstünde bu şekilde sıktım, savunmam bu kadardır. İsterseniz bilgisayarımı arayabilirsiniz. Benim bildiğim kadarıyla böyle oyunlarda ateş ve mermi tutma olasılığı tamamen şans eseri ki dört tane tutturma çokta değil. İyi roller, iyi forumlar dilerim.

Burada gözüken dört mermilik bir ss senin tuttuğunun mermilerin sadece bir kısmı, çünkü onun öncesinde -ADMİN BİLGİSİ DAHİLİNDE- bir klip çekimi bulunuyordu. Klip çekiminde yediğim hasarlar da zaten oradan belli olabiliyor. Ki zaten canımın full olduğunu sizin ateş etmeniz haricinde başka bir yerden ateş almadığımı görebiliyoruz. Videoyu defalarca izlediğimde de kilitleniyormuşsunuz gibi geldi. Bence en iyi seçenek yetkili kararı beklemek olacak.

ek olarak can barının nasıl eridiğini görebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 04:26 jonlakow »

#5 - 10.06.2021 04:27

Burada gözüken dört mermilik bir ss senin tuttuğunun mermilerin sadece bir kısmı, çünkü onun öncesinde -ADMİN BİLGİSİ DAHİLİNDE- bir klip çekimi bulunuyordu. Klip çekiminde yediğim hasarlar da zaten oradan belli olabiliyor. Ki zaten canımın full olduğunu sizin ateş etmeniz haricinde başka bir yerden ateş almadığımı görebiliyoruz. Videoyu defalarca izlediğimde de kilitleniyormuşsunuz gibi geldi. Bence en iyi seçenek yetkili kararı beklemek olacak.
Ben savunmamı kendi şahsım adına yapıyorum, şahsım adına bir hile söz konusu bile değildir. Hasar loglarının tamamına bakıldığı zaman bunu Vice RP yönetim ekibi görücektir. Burada abartı bir vururş yok, iki kişi sıkıyoruz. Mesafede arkadaşın modlarından dolayı uzak gözükmüş, biz drive-by'a çıktığımızda mesafe bu kadar uzak gözükmüyordu.

#6 - 10.06.2021 04:31
Daha fazla "ben yapmadım, hile söz konusu değildir" laflarıyla şikayeti kirletmeyelim. Varsa elinizde yapmadığınza dair video vb. bir şey paylaşabilirsiniz. Yeniden ve son kez dediğim gibi yönetici kararı bekleyelim.

#7 - 10.06.2021 14:51
Hasarlarda şöyle bir bug var, bu kadar hasar almışsınız sonrası gözükmüyor. Bu hasarların ikinci sayfası olmamasından kaynaklanıyor, mesela AR-GE konularına girerseniz Morio_Watanabe adlı oyuncu arge açmış, araçlar hakkında. Kişinin on iki aracı varmış dokuz tanesini çıkartabiliyormuş sadece burdada sanırım aynı sorun var. Hasarlara loglardan bakılırsa daha iyi anlaşılır, hasarların ikinci sayfası olmadığından burada sadece beş tane vurduğumuz gözüküyor. Üstteki hasarların olmasa tüm vurduklarımız gözükürdu, ama yine belirttiğim gibi hasarlarda sadece 10 tane hasar gözüküyor. Önceden sana birisi vurduğu için benim diğer sana vurduğum hasarlar /hasarlar yazınca gözükmüyor. Loglardan hasarların incelenmesi gerek, böyle bir şeyin olduğuna göre bence hasarlar'ın 2. sayfası getirilmesi lazım. Canının hızlı erimesinde bir sorun yok, ,iki kişi sıkıyoruz iki kişi sıktığımız için olabilir.

« Son Düzenleme: 10.06.2021 15:31 Exalon »

#8 - 10.06.2021 15:59
Şikayetçide "mod var, bize o kadar uzak görülmüyordu" savunmasında tebessüm ettim. @Exalon ve @SincaP bariz aimhack'ten yasaklanacak.