Konu: [10.06.2021] DM & METAGAMING & RETARTED RP & EMOTESİZ İŞLEM  (Okunma sayısı 444 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.06.2021 17:09
Şikayette adın geçmemesine rağmen yanıt atanda sensin bence boş yanıt atan sensin yanıt atmayı bırakta şikayet sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 17:15 Stopper »

#21 - 10.06.2021 17:12
Karakteri daha önce Forza birliğine atilan baskında gördük, vurduk. Bize karşı olan birliklerden birisine mensup olduğunu biliyoruz, bizi görünce kaçması da bunun çabası. Vurulmasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Her gördüğün kişiye sıkmayacaksın işte orası bir garaj ve insanlar müşteri olarak gidiyor, ben sizin aranızda ki olayları bilemem, ben müşteri olarak gidiyorum oraya bir kere sıktınız diye sürekli sıkma hakkına sahip değilsiniz. Oraya her giden müşteri düşmanınız değil, garajın sahipleri düşmanınız.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 17:19 Automatic »

#22 - 10.06.2021 17:17
Arkadaşımın boş bir yorum attığını düşünmüyorum, gayet normal bir şekilde üslubunu takınarak durumu anlatıyor. Boş saldıran kişiler bu olayda dışarıdan bakıldığında siz gözüküyorsunuz, mention aldığım için yorumumu yapıyorum şimdi bana da boş saldırmazsınız umarım.
GENTILINI oluşumuna dört arkadaş beraber girdik şikayetçi ve ilk sayfada mention atılan arkadaş. Sizinle (KASPAROV) hiçbir rolümüz daha olmadı. Bir kere sabahın yedisinde ben de dm'e maruz kaldım ki kişi ondan gerekli cezayı aldı. Biraz durum özeti yapayım.

"Alnımızda ERMENİ mi yazıyor?" Karakterlerimize yanıtta da söylendiği gibi IC şekilde uyarı yapıldı. Verdant Bluffs bölgesinde durursanız saldırıya uğrayabilirsiniz vs vs... Fakat sizinle herhangi bir rolümüz olmadı, maksimum hood içinde rollerimizi çevirdik ki daha ikinci veya üçüncü günümüz.

Forumdan birlik üyelerine bakıp isimleri bir köşeye not alıp rastgele gördüğünüze ateş açtığınız gayet belli. Bu hareketlerden kurtulmanız gerek. Eğer Arslan Dzahoferi karakteriyle bir düşmanlığınız varsa yoruma ss bırakmanızı rica ediyorum. Eğer yoksa zaten düşmanlığı kanıtlayamamış olursunuz ve bu DM'den başka bir şey olmaz :) İyi forumlar

#23 - 10.06.2021 17:20
Arkadaşımın boş bir yorum attığını düşünmüyorum, gayet normal bir şekilde üslubunu takınarak durumu anlatıyor. Boş saldıran kişiler bu olayda dışarıdan bakıldığında siz gözüküyorsunuz, mention aldığım için yorumumu yapıyorum şimdi bana da boş saldırmazsınız umarım.
GENTILINI oluşumuna dört arkadaş beraber girdik şikayetçi ve ilk sayfada mention atılan arkadaş. Sizinle (KASPAROV) hiçbir rolümüz daha olmadı. Bir kere sabahın yedisinde ben de dm'e maruz kaldım ki kişi ondan gerekli cezayı aldı. Biraz durum özeti yapayım.

"Alnımızda ERMENİ mi yazıyor?" Karakterlerimize yanıtta da söylendiği gibi IC şekilde uyarı yapıldı. Verdant Bluffs bölgesinde durursanız saldırıya uğrayabilirsiniz vs vs... Fakat sizinle herhangi bir rolümüz olmadı, maksimum hood içinde rollerimizi çevirdik ki daha ikinci veya üçüncü günümüz.

Forumdan birlik üyelerine bakıp isimleri bir köşeye not alıp rastgele gördüğünüze ateş açtığınız gayet belli. Bu hareketlerden kurtulmanız gerek. Eğer Arslan Dzahoferi karakteriyle bir düşmanlığınız varsa yoruma ss bırakmanızı rica ediyorum. Eğer yoksa zaten düşmanlığı kanıtlayamamış olursunuz ve bu DM'den başka bir şey olmaz :) İyi forumlar

Dostum daha fazla boş yorum atarak şikayeti kirletme, şikayet ile bir alakan yok. Boş boş yazıp duruyorsun, aynısını yukarıda da söyledim. "Sadece" şikayet ile alakalı kişiler yazsın lütfen. Yönetici kararı bekleyebiliriz, iyi forumlar.

#24 - 10.06.2021 17:24

Dostum daha fazla boş yorum atarak şikayeti kirletme, şikayet ile bir alakan yok. Boş boş yazıp duruyorsun, aynısını yukarıda da söyledim. "Sadece" şikayet ile alakalı kişiler yazsın lütfen. Yönetici kararı bekleyebiliriz, iyi forumlar.

Klavyede hangi tuşa bassanız otomatik "boş" yazıyor herhalde, her cümlede beş kere geçirdiğinize göre. Yaptığım yorumda da en başta dediğim gibi boş boş diye saldıracağınızı biliyordum. Yorumu niye yaptığımı da yazdım. Mention açıldı ve duruma kendi yorumlarımı yazıyorum ki seni pek ilgilendiren bir durum değil.

Bu arada Miran karakterinin GENTILINI ile ne alakası var onu da çözemedim, savunmada aydınlatın lütfen

#25 - 18.06.2021 16:56
Merhaba, incelendi.

Bu tarz adınıza açılan DM şikayetlerinde savunmanızı ekran görüntüleri ile desteklemeniz gerektiğini hatırlatayım. Ekran görüntülerini atmadan sadece "savaş içindeyiz" diyerek bu durumun içinden maalesef ki çıkamazsınız. DM ihlali sebebiyle ismi geçen karakterler ceza alacak.