Selamlar, iyi forumlar.
Arkamdan ateş açılıyor ve karakterimle panikleyip köprüden atlıyorum. Üzerinde durayım, karakterimle panikliyorum. Neticesinde mermiden kaçıyorum, bir brawldan kaçarak atlamıyorum. Keza yaptığım şey mantıklı bir hareket. Organlarımın delinmesindense kolumun omzumun çıkmasını tercih ediyorum karakterim için. Üzerimde zaten silah bulunmuyor. Orada düşüp PD ile kısa bir rol yaparak da hareket edebilirim. Rolün ambiyansını yaşamaya çalışıyor, silahlı bir çatışmadan sıyrılmaya çalışıyorum. Her neyse devam ediyorum, aşağıya düştüğümde biraz duraksıyorum. Bir süre sonra oradan uzaklaşıyorum, Idlegas'ta bir garaja saklanıyorum. Oradan sonra sol omzumun üzerine düşmüş, ağır hasar almış rolü yapıyorum. O an yapamamamın sebebi ise bunu düşünmemiş olmam değil, detaylı bir emote yazacak kadar vakit bulamam. Rol yeterliliğine güvendiğim birisine danıştığımda ise bana "Bir hafta boyunca omzun sakat rolü yapabilirsin, daha güzel sağlıklı bir rol çıkartırsın." tavsiyelerinde bulundu.
Burada Non RP nerede? ve ya oyun kurallarına baktığımda göremediğim GOD RP? Ve köprü elli metre kadar durmuyor. Ek açıklamalara yazdığınız "Kişi süper kahraman değilse gerekli cezayı almasını talep ediyorum." süper kahraman rolü yapmıyorum, bir daha birisine şikayet açarken daha sağlıklı cümleler kurun lütfen. Savunmam sizi tatmin etmediyse, iki hafta yatalak rolü yapabilirim.