Konu: [07/04/2021 - Martis_Guzman] Refuse Roleplay  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 08.06.2021 03:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martis Guzman @Martis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse ve Sürekli Roleplay ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi, bir bisikleti kız ile konuşma rolü yapıyorduk. Bunu bilerek aracı sağa çektirtip stop'lamıştım. Rol yapıyorduk ki, arkadan 90KM/H üzeri hızla gelen bir Mule bize arkadan çarptı, trafik durdurması içim megafon verdik. Bunlara IC olarak uydu, telsizi verip indikten sonra ehliyet ile kimlik istedik, PM'den meslek yapma rahatlılığı ile net bir şekilde role uymayacağını belirtdi. Benim bildiğim meslek arabalarını da durdurma hakkımız bulunuyor, cezayı araca kesmediğimiz sürece tabii.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bu kısımda aracını stop'luyor, sıradan bir trafik durdurması yapmamız gerekiyor ve iniyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Burada ise IC olarak şahısa karakterim sinirli olduğundan, selam vermeden direkt ehliyet ile kimlik görmek istediğini belirtiyor.

Burada; "Rol yapman saçma" sözüne karşılık, "Bunu ben bilirim" diyerek cevaplıyorum. (Yanlış anlaşılmasın diye açıklama gereği duydum.) Ve Refuse RP ihlali yaparsa, şikayet açmak zorunda kalıcağımı belirtiyorum.

Burada rol yapmayacağını kabul ediyor. (Force E-RP filan da yapmıyoruz şurada, neden böyle davrandığını cidden merak ediyorum)

Ek açıklamalar(varsa): Buna ek olarak " Sürekli Roleplay " diye bir kavram var, rolden sonra gerekli işlemleri yapabilirdi. Arkadaş kendine hesap açarken bunu biliyor olması gerekirdi çünkü hatırladığım kadarı ile öyle bir soru vardı ve o soruyu doğru cevaplayanlar hesap açabiliyor. Bu yüzden uyarılması gerektiğini düşünmek yerine, minumum süreli ceza alabileceğini düşünüyorum. Genellikle birilerine şikayet açmam, açarsam da bu kısımdan "uyarılmalarını talep ediyorum" gibi bir şeyler yazarım ama "Sürekli roleplay" kavramını bilmeyen kişiler ile rol yapılmıyor.
« Son Düzenleme: 08.06.2021 03:13 Moruk »

#1 - 08.06.2021 19:41
Öncelikle Selamlar. Meslekleri ooc bir durum sanıyordum, VCPD'nin de durdurması saçma geldi. Bilmiyordum, daha sonrasında /soru üzerinden sorduğumda öğrendim. Hatalıyım, hatamın farkındayım. Kusura bakmayın, yönetim kararını bekleyelim.

#2 - 08.06.2021 21:03
Öncelikle Selamlar. Meslekleri ooc bir durum sanıyordum, VCPD'nin de durdurması saçma geldi. Bilmiyordum, daha sonrasında /soru üzerinden sorduğumda öğrendim. Hatalıyım, hatamın farkındayım. Kusura bakmayın, yönetim kararını bekleyelim.
Selam, bir daha ihlal yapmaman dileği ile.

#3 - 08.06.2021 21:03
Şikayeti geri çekiyorum, arşivlenebilinir.

#4 - 09.06.2021 05:41
Arşiv.