Selamlar, kısaca savunmamı yapayım. Hatta konuya açıklık getireyin ki bir ihlal yaptığımız filan yok.
Ben oyun içi bu karaktere Pizza stack tarafında rastaldım ve ona pm den /dance 4 çekmesini istedim oda animi yaptı bende ss aldım ve Pk War savaşında yenen tarafın oluşuma attım bunda ne var?
@BatuhanC burayı iyice discord veya başka bir alana çevirmşşsin. Şikayet açıyorsan şunu düşünerek değil "Şunlarada açayımda belki jail yerler" aklıyla değil düzgünce açacaksın. Şablonda karakter adı-forum adı yazıyor sen bizi etiketleyip bırakıyorsun savunmalarda insanlara oğlumlu-hayırdırlı konuşuyorsun bu nasıl bir üslüp? Lütden kimse haddini oyunda ki gibi görmesin ben orda anlayanlara ufak bir paylaşım yaptım sen anlamıyorsan ve oyun olmadığını gerçekte dalga geçilebileceğini düşünüyorsan banane(?) + İsim ve soyisimi neden üzerine alınıyorsun? İsim veya soyisim mi kitlediniz? Üzerine alınmana gerek yok, sana ne kinim olabilşr pardon? Saçma saçma konulara girme boş şikayetlerlede bizi kirletme kardeşim.
Bu kadar uzun savunma bile fazla da boş şikayete neyse, iyi forumlar.