Konu: [07.06.2021 - Leongard Smirnov, Pakrad Kalashnikov] Düşük IQ, Trolling, Toxic  (Okunma sayısı 731 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2021 15:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @whalter @Lucinoxer

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Düşük IQ, Yetersiz Oyuncu Profili, Trolling, Toxic

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın 500 MB oyun için girdiği hareket ve tavırlarına gerçekten üzülüyorum. Başkalarının emeklerini kendilerinin gibi göstermelerine de sadece gülüyorum. Hayatında başka bir amacı olmayan insanlarsınız. Pek uzun bir şey yazmak istemiyorum, her ne kadar kalp kırıcı olmak istemesem de gerçekten IQ geriden geliyor. Bir oyun için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.06.2021 15:32
Burada TROLLİNG dance 4 çekmemse gerçekten şikayet komik, SS'i atan ben bile değilim şikayete anlam veremedim. Rol içerisinde Trolling yaparsam şikayet açabilirsin. İsmimden dolayı açtıysanda saçma Kalashnikov soyadı sadece senin kullanabileceğin bir soyad değil ki öyle olmasını istiyorsan Soyadı Kilitleme alabilirsin, bu arada oyun karakterini OOC kişiliği ile bir tutan bir insanın bana "Hayatında başka bir amacı olmayan insanlarsınız." demeside komikmiş :D

#2 - 07.06.2021 15:42
Burada TROLLİNG dance 4 çekmemse gerçekten şikayet komik, SS'i atan ben bile değilim şikayete anlam veremedim. Rol içerisinde Trolling yaparsam şikayet açabilirsin. İsmimden dolayı açtıysanda saçma Kalashnikov soyadı sadece senin kullanabileceğin bir soyad değil ki öyle olmasını istiyorsan Soyadı Kilitleme alabilirsin, bu arada oyun karakterini OOC kişiliği ile bir tutan bir insanın bana "Hayatında başka bir amacı olmayan insanlarsınız." demeside komikmiş :D

NC hakkını kullanıp adını Pakrad Kalashnikov olarak değiştirmenin sebebini sana çok rahat açıklayabilirim. Burada konu /dance 4 komutunu kullanman değil.
Forum Profili > İletileri Göster = Son attığın toxic iletiler.
Eğer silmemiş olursan çok net anlaşılacaktır.

Son attığınız ve attığım toxic iletiler hakkında forum yetkilileri "uyarı puanı" ekliyor zaten, ihlal yapmadığım halde 3 tane ihlal konusu yazmanızda ayrı bir konu. Gerçekten oyun karakterinin soyadını aldığım için şikayet açıp üstünde "Bir amacınız yok bu hayatta." yazmanız kahkaha sebebiyeti.

#3 - 09.06.2021 03:06
Selamlar, kısaca savunmamı yapayım. Hatta konuya açıklık getireyin ki bir ihlal yaptığımız filan yok.

Ben oyun içi bu karaktere Pizza stack tarafında rastaldım ve ona pm den /dance 4 çekmesini istedim oda animi yaptı bende ss aldım ve Pk War savaşında yenen tarafın oluşuma attım bunda ne var? @BatuhanC burayı iyice discord veya başka bir alana çevirmşşsin. Şikayet açıyorsan şunu düşünerek değil "Şunlarada açayımda belki jail yerler" aklıyla değil düzgünce açacaksın. Şablonda karakter adı-forum adı yazıyor sen bizi etiketleyip bırakıyorsun savunmalarda insanlara oğlumlu-hayırdırlı konuşuyorsun bu nasıl bir üslüp? Lütden kimse haddini oyunda ki gibi görmesin ben orda anlayanlara ufak bir paylaşım yaptım sen anlamıyorsan ve oyun olmadığını gerçekte dalga geçilebileceğini düşünüyorsan banane(?)  + İsim ve soyisimi neden üzerine alınıyorsun? İsim veya soyisim mi kitlediniz? Üzerine alınmana gerek yok, sana ne kinim olabilşr pardon? Saçma saçma konulara girme boş şikayetlerlede bizi kirletme kardeşim.
Bu kadar uzun savunma bile fazla da boş şikayete neyse, iyi forumlar. 

#4 - 10.06.2021 15:12
Merhabalar,
kimsenin IQ seviyesini ölçmek haddimize değil, açtığınız şikayet doğrultusunda forum uyarısı alacaksınız, devam ederseniz oyun içine de yansıyabilir. Ayrıca @whalter trollingden ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.