Konu: Sally Sanders - E/Q Reload bugı  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 07.06.2021 20:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sally Sanders - @Andrean
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3 Mayıs 2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: E/Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi merminin bitmesini beklemek yerine e/q yapıp mermisini fullüyor ve bu da bir üstünlük sağlıyor.

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): 1.12 - 1.16 Arasında e-q yaptığı bariz belli oluyor. Aynı ihlali yapan kişi 800dk yedi aynı cezayı almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 13:14 ryuweon31 »

#1 - 07.06.2021 20:43
Selamlar OOC sicilimde bulunan 1000 dakikalık jailin sebebi zaten bu videolarda olan kural ihlalidir. Jail'in sebebini ticket olarak açtığımda Thorin adminin bana vermiş olduğu cevap buydu. Kendisine sorabilirsiniz, ticketimi bulamadım. Zaten jailimi yattım, ihlal cezasız kalmadı. (Video +1 aylık bir video, bilerek kaldırdım çünkü bunun bu platforma gelmesini istemiyorum.) Gerekli cezalandırmayı Thorin admin ile görüşüp verirseniz sevinirim. Savunmam bu kadardır, iyi forumlar dilerim.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 07.06.2021 20:54
Troll içerik üreticisinin yanında e-q ihlali göremiyorum dostum, kusura bakma fakat kaldırma nedenin bu yüzden değil tek akıllı olan da sen değilsin.

Kapalı ticket diye bir şey var, oradan bakabilirsin. Admin kararını bekleyelim.

Böyle bir platformda bu videoyu istemiyorsan paylaşmayabilirdin, şikayeti açtığım an videoyu kaldırdın gerek yok böyle şeylere.

« Son Düzenleme: 07.06.2021 20:56 ryuweon31 »

#3 - 07.06.2021 21:16
Kusura bakma ama bu videoları hepsi liste dışındaydı, altlarında 1 tane bile vice-rp/vice roleplay gibi bir reklam yoktu. Platforma taşımak istemedim, bu konuyu uzatmayacağım. İndirdiğin için ayriyetten teşekkür ederim. Thorin admin "trol içerik üreticisi" kapsamında jail attı ve ardından ticket açarak jailin nedenini sordum. Jailin nedenindeyse bana videolarda olan kural ihlallerinden dolayı da komple bir jail attığını söyledi. Cezamı aldım ve çıktım. (Video +1 aylık)

Ekstra olarak 2. maddeyi okumanızı isterim. Thorin admine forum üzerinden PM attım, değerlendireceğini düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

Ryu

*
#4 - 07.06.2021 21:21
Kapalı ticketlardan ss alıp atabilirsin, ihlali de yeni fark ettik. Yapacak bir şey yok

#5 - 07.06.2021 21:39
Dostum yok yok, cidden yok olsa atacağım bu kadar uzamayacak. Seni ne için kandırayım, ne için uğraştırayım. Uzadıkça uzuyor konu.

İhlali yeni fark ettiniz, kuralı da yeni gördünüz. Gerekli yaptırımı adminler yapacaktır. Savunmam bu şekildedir, gerekli admin yaptırım için Thorin admin ile konuşursa sevinirim teşekkürler. İyi forumlar.

(değiştirme: Videoları admin isteği üzerine gizliden çıkarabilirim, onun haricinde videoları bu platforma taşımamakta kararlıyım.)
« Son Düzenleme: 07.06.2021 22:25 Andrean »

#6 - 10.06.2021 16:13
Kişi alması gereken cezayı halihazırda aldı, K&A.