Konu: Baltasar Zaunmann | CJ  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 04.06.2021 14:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baltasar Zaunmann | @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/06/2021 | 23:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
  Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motoru açık, etrafında kimse olmayan bir araba görüyorum ve emote vererek aracı alıyorum ve geziyorum. Gezerken Baltasar karakterini koşarken görüyorum ve rolsel olarak aracın onun olup/olmadığını bilmediğim için yanına yaklaşıyorum. Yaklaşınca hiç bir rol yapmadan, emote vermeden sadece F basarak beni araçtan atıyor ve devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aracı alırken emote verdiğimin kanıtı.

Baltasar karakterini kaldırımda görüyorum, bir yere koştuğu için onu bırakabilmek adına yanına yaklaşıyorum.

Hiç bir rol yapmadan, emote vermeden sadece F basarak beni araçtan atıyor ve birşey olmamış gibi devam ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum, rollü bir şekilde aldığım aracı gelip emotesiz bir şekilde alıyor, birşey olmamış gibi gidiyor. Aracın sistemsel olarak onun olduğunun birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum.

#1 - 04.06.2021 17:47
Merhaba iyi forumlar sistemsel olarak bir durum yok crash yedim ve aracımı crash yediğim zaman almışsın son zamanlarda bu durum çok sık oluyor internetim ile alakalı olabilir başka bir savunmam yok iyi günler.
« Son Düzenleme: 04.06.2021 17:48 Eswiper »

#2 - 04.06.2021 18:36
Merhaba iyi forumlar sistemsel olarak bir durum yok crash yedim ve aracımı crash yediğim zaman almışsın son zamanlarda bu durum çok sık oluyor internetim ile alakalı olabilir başka bir savunmam yok iyi günler.
Crash yiyip yemediğini bilemem, yanımda yemedin. Başı boş motoru açık bir araç görüyorum ve emote vererek aracı alıyorum fakat sen rolsüz ve emotesiz bir şekilde direk F basarak beni araçtan atıyor, devam ediyorsun. Crash yemiş olsan bile sürekli roleplay kuralına bağlı olarak rolünü sergilemelisin.

#3 - 04.06.2021 23:37
Bu şekilde ceza almamı istemek sana ne kazandırır bilmiyorum crash yedim ve yanıma aracımla geldin beni uyarabilirsin ben crash yediğim için yaptım bilmiyordum birdaha olmaz bu sebebten sicilim pislensin istemem rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 04.06.2021 23:40 Eswiper »

#4 - 08.06.2021 01:08
Merhaba,

maalesef ki oyundan düşseniz bile rol devam eder, buna sürekli roleplay diyoruz. Kişi Car Jack sebebiyle kişi ceza alacak.