Konu: [06.06.2021]RK KURAL IHLALI, GOOA. Giandomenico Lombardi, Lorenzo Silvio, Hans T  (Okunma sayısı 347 defa)

#0 - 07.06.2021 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giandomenico Lombardi @qus_furqan , Lorenzo Silvio @TuskIsGod , Hans_Trantes @bloddsmell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kane_Myers @Misterio'

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:RK Kural İhlali, GOOA.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da görüldüğü gibi Lorenzo Silvio karakteri RK lı olmasına rağmen (8 saati bitmemesine rağmen) silahıyla etrafa ateş ediyor. Giandomenico karakteri ise RK lı iken araba sürüyor. Hans Trantes karakteri Sanchez motoru sürerek silahı gögsüne almadan gooa yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 08.06.2021 00:04 dadasfb »

#1 - 08.06.2021 00:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.06.2021 00:17
sırf araba sürüyorum diye mi? peki. sana verecek tek cevabım şu, araba otomatik vites ben hep bunu rollerimde belirtirim kişisel rollerimde bile belirtirken ufak bir tedavi edilmiş önkol *sıyrığından* ne olabilir? ayaklar pedalda, tek elle direksiyon? bence mantıklı ve üstünden bayağı bir vakit geçmişti çatışmaya dahil olmadım ayrıca sırf orada çatışmaya dahil olmamak için, bana sıkılan kurşunlara düşmemek için cevap vermemek adına oradan arabayla uzaklaşıyorum, ihlal yapmamak için uğraşırken beni ihlale sürükleyen sizlersiniz, ne bu ooc kin? anlamıyorum cidden, iyi forumlar dilerim başka söyleyebileceğim bir şey kalmadı
« Son Düzenleme: 08.06.2021 00:45 qus_furqan »

#3 - 08.06.2021 00:30
Bunun için ayrı bir şikayet açıldı zaten.

#4 - 08.06.2021 00:32
Olabilir fakat bu ihlali benle Kane_Myers e yapıyorsun yani bu ayrı değerlendirilmeli.

#5 - 08.06.2021 17:52
Öncelikle selamlar şu üç fotoğraf ile başlamak istiyorum savunmaya.  ;) ;)

Bana açtığın şikayetin aynısını sana açabilirdim gerek duymadım nede olsa ooc kinim yok kimseye, ayriyetten attığım emote ise şöyle "Motorunun yanında duran kılıftan "Shotgun" model silahını çeker ve ateşe hazır hale getirir." ben burada herhangi bir ihlal göremiyorum savunmamı yaptım konuya başka bir yanıt atmayacağım admin kararı bekleyebiliriz...  :garip:

#6 - 08.06.2021 20:20
Öncelikle silahımı fotoğraflarda da görüldüğü gibi önümdeki çantamdan çekiyorum, bunun için gerekli izinleri aldım. Emotem "çantasından silahını çekip ateşler"  :garip: :garip: :garip:  ;) ;) ;)

Yani, keyfimden o çantayı takmıyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 09.06.2021 00:42
ayrıca şunu eklemek istiyorum :D

video editleme şeklin sanki şehrin önemli bir yerinde önemli bir şeyler olmuş gibi dostum, neden bu kadar hype bir video? bunu sorgulamak gerekir değil mi? komiksin :D

#8 - 09.06.2021 14:36
Lütfen boş yanıt yazmayalım, yetkilileri uğraştırmayalım.

Sonuçlanabilir.

#9 - 18.06.2021 16:35
Merhaba, incelendi.

Lorenzo karakteri için RK kural ihlali videoda net bir şekilde görünüyor, bu ihlal için ceza alacak. Hans için bir sorun yok, savunma geçerli.

@qus_furqan RK'lı olduğumuz süre boyunca hiçbir şekilde bu tarz rollere girmiyoruz. Herkesin rolünü etkileyebilecek bir hareket olmadığı için sizi de RK ihlali sebebiyle uyarıyorum, tekrarı olduğunda uyarı almayacak, ceza alacaksınız. Bunun bilincinde hareket edin. Şikayet kapatılmıştır.