Alıntı yapılan: Andrean - 03.06.2021 12:07Alıntı yapılan: biraköylekalsin - 03.06.2021 11:49Alıntı yapılan: Andrean - 03.06.2021 11:45Tamam kanka gördüm ben zaten temple'de vuruldum, hood olarak benimsediğim yer Wash sokağı. Orada da videoda ki gibi willofield'e ilerliyorum. Yani olayla tamamen bağımsız bir 8 saat geçirdim ki zaten sunucu bakıma girdi. Admin bekleyelim, iyi forumlar dilerim. Olay yerinde olduğun zaman sekiz saat rk oluyorsun ve araç kullanamıyorsun, yazdıklarının %90'ı alakasız senin hood olarak belirlediğin yer ile ne alakası var? Anlamış değilim. 8 saat geçirmiş olabilirsin, olay senin orada vurulup bir saat sonra araç kullanman kurallara aykırı.Kanka niye kavga yaratıyorsun ki? SS atmışsın buraya orada hiç bir şey gösterilmiyor. Ameliyatlı araç kullanmışlığım, tanıdığımın kullandığı oldu yani. Realistik olarak bakarsan bu normal bir şey değil mi? ameliyat sonrası belli bir saat sonra araç sürebiliyorsun ki ayağımdan, elimden falan vurulmamışım. Araç sürmemi engelleyecek bir durum yok ki burada. Oyun oynuyoruz, eğlenmeye eğlendirmeye bakalım. Siz beni 5 6 kişi düşürdünüz, bazı kişilerin emoteleri yoktu lafımı etmedim. Admin kararı bekleyelim tekrardan iyi forumlar dilerim. Kavga ile ne alakası var? Şikayet oluşturmak ve yanıt vermek kavgaymış, anlıyorum.
Alıntı yapılan: biraköylekalsin - 03.06.2021 11:49Alıntı yapılan: Andrean - 03.06.2021 11:45Tamam kanka gördüm ben zaten temple'de vuruldum, hood olarak benimsediğim yer Wash sokağı. Orada da videoda ki gibi willofield'e ilerliyorum. Yani olayla tamamen bağımsız bir 8 saat geçirdim ki zaten sunucu bakıma girdi. Admin bekleyelim, iyi forumlar dilerim. Olay yerinde olduğun zaman sekiz saat rk oluyorsun ve araç kullanamıyorsun, yazdıklarının %90'ı alakasız senin hood olarak belirlediğin yer ile ne alakası var? Anlamış değilim. 8 saat geçirmiş olabilirsin, olay senin orada vurulup bir saat sonra araç kullanman kurallara aykırı.Kanka niye kavga yaratıyorsun ki? SS atmışsın buraya orada hiç bir şey gösterilmiyor. Ameliyatlı araç kullanmışlığım, tanıdığımın kullandığı oldu yani. Realistik olarak bakarsan bu normal bir şey değil mi? ameliyat sonrası belli bir saat sonra araç sürebiliyorsun ki ayağımdan, elimden falan vurulmamışım. Araç sürmemi engelleyecek bir durum yok ki burada. Oyun oynuyoruz, eğlenmeye eğlendirmeye bakalım. Siz beni 5 6 kişi düşürdünüz, bazı kişilerin emoteleri yoktu lafımı etmedim. Admin kararı bekleyelim tekrardan iyi forumlar dilerim.
Alıntı yapılan: Andrean - 03.06.2021 11:45Tamam kanka gördüm ben zaten temple'de vuruldum, hood olarak benimsediğim yer Wash sokağı. Orada da videoda ki gibi willofield'e ilerliyorum. Yani olayla tamamen bağımsız bir 8 saat geçirdim ki zaten sunucu bakıma girdi. Admin bekleyelim, iyi forumlar dilerim. Olay yerinde olduğun zaman sekiz saat rk oluyorsun ve araç kullanamıyorsun, yazdıklarının %90'ı alakasız senin hood olarak belirlediğin yer ile ne alakası var? Anlamış değilim. 8 saat geçirmiş olabilirsin, olay senin orada vurulup bir saat sonra araç kullanman kurallara aykırı.
Tamam kanka gördüm ben zaten temple'de vuruldum, hood olarak benimsediğim yer Wash sokağı. Orada da videoda ki gibi willofield'e ilerliyorum. Yani olayla tamamen bağımsız bir 8 saat geçirdim ki zaten sunucu bakıma girdi. Admin bekleyelim, iyi forumlar dilerim.