Konu: [18.06.2021 - Kashniko Rasskazov - Derzhavin Galiaskarov] DM + NONRP  (Okunma sayısı 367 defa)

#0 - 18.06.2021 04:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Asilberkk - @akbiyikcinarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Connecticut Irısh Site birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshots

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Alıntı
NON-RP
Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bilindiği üzere biz barımızı geceleri bu saatlerde açıyoruz. Bar konsepti bildiğiniz üzere çoğunlukla self servis üzerinedir. Self servis açılımını da yapmalıyım ki arkadaşları aydınlatayım. Self servis; "Bu servis hizmeti ise kendi hizmetini kendi yapan ve kendi servisini kendi yapma hizmetidir. Self servis olan bütün işletmelerde servislerinizi kendiniz alıyor ve kendiniz getiriyorsunuz." Arkadaşlar bunu okuduktan sonra bar rollerinde daha dikkatli olurlarsa daha sağlıklı şekilde roleplay yapabileceklerine inanıyorum. Her neyse olayımıza gelelim şimdi; Bara gelip üst kısıma çıkış sağladılar. Yanlarına gidip işletmenin self servis olduğunu arkadaşlara anlattım. Sonrasında ilk screenshotta göreceğiniz gibi birliklerinin R19'u olan arkadaş "tarıcam burayı en sonunda" demesi
ile zaten başlı başına bir DM arayışı içerisinde olduklarını belli ettiler. Sağ olsunlar, sonrasında işletmede bulunan siyahi arkadaşlar ile tartışmaya girdiler. Dışarıda bir kavga yaşandı. Klasik bar kavgaları. Kavgada mağlup oldular. Sonrasında araçlarına binip gittiler. Her neyse bir süre sonrasında arkadaşlar geri geldi. Etrafa bir süre bakındıktan sonra araçlarına bindiler. Az önce ki bar kavgasında dayak yiyen arkadaş uzisini çekti. Rastgele mekana ve bana ateş açmaya başladı. Vurduktan sonra birlik üyelerim rol için yanıma geldiklerinde bir kez daha gelip onlara da sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olayın başı, self servis muhabbeti.: GösterGizle

Dershavin'in brawlda düşmesi ve sonrasında gelip sıkmaları: GösterGizle

Birlik üyelerim ile yaralı rolümü gerçekleştirirken tekrar gelip sıkmaları: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): kurtlar vadisi 97.bölüm sonu

#1 - 19.06.2021 05:15
Brawl'a karışmadım, ayırca ve arkadaşlarınada sıkmadım. Bunları ispat edicek bir kanıtın varsa etiketleseydin beni iyi forumlar.

#2 - 19.06.2021 11:37
Brawl'a karışmadım, ayırca ve arkadaşlarınada sıkmadım. Bunları ispat edicek bir kanıtın varsa etiketleseydin beni iyi forumlar.
Arkadaşınla birlikte sıkmaya geliyorsunuz. Aynı araç, aynı skin. Sadece maske var diye bu işten sıyrılacağını sanmasaydın keşke. Her neyse admin kararını verir  :garip:

#3 - 21.06.2021 03:57
Yanımdaki oyuncu karakterime sürmesini intikam alıcağını söyledi ben sadece aracı sürdüm yani kanıtı yoksa burda ben diskalifiye oluyorum kimseye sıkmadım savunmam bu kadar.

#4 - 21.06.2021 12:43
Yanımdaki oyuncu karakterime sürmesini intikam alıcağını söyledi ben sadece aracı sürdüm yani kanıtı yoksa burda ben diskalifiye oluyorum kimseye sıkmadım savunmam bu kadar.
Yanında ki oyuncu mu rütbeli yoksa sen mi rütbelisin? Sorunu çözme odaklı olacak kişi sensin. Çünkü birlikte R19 rütbesindesin. Yanında ki oyuncu aracı sürmeni istese bile sürmeyebilirsin. Sanırım kültürün hakkında bilgin de sıfır. Two Spies'in ne anlama geldiğini biliyor musun? Yıldızı olmayan bir kişiden emir alan yıldızlı bir hırsız? Bruh  :garip:

#5 - 21.06.2021 16:43
Benim kültürümü sorgulamak sana kalmadı. Tartışma haline döndürme konuyu yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 21.06.2021 17:27
Benim kültürümü sorgulamak sana kalmadı. Tartışma haline döndürme konuyu yetkili kararı bekleyelim.
Kültürünü bilmiyorsun zaten. Ben sorgulamıyorum :d Yetkili kararı bekleyelim aynen

#7 - 21.06.2021 20:34
Kültürünü bilip bilmemesi seni gram ilgilendirmez dostum :d  :garip: :garip:

#8 - 24.06.2021 17:15
Ateş eden kişi DM sebebiyle ceza alacak.