Merhabalar öncelikle keşke açtığınız şikayeti açmadan önce sunucu kurallarını bir gözden geçirseydiniz, Idlegas GBİ alan değil bu sunucuda, size pm üzerindende Hood içini kapsadığını belirtmiştim, tekrardan bahsetmemde yarar var, isterseniz sunucu kurallarını "GBİ" kurallarını baştan göz atın derim, büyük ihtimalle MTA platformundan geldiniz, genellikle o platformda burası Gbi alan oluyor, fakat Vice Roleplay'de burası Hood kapsamı içinde minimapden de kontrol edebilirdiniz, size zaten gbi olmadığını belirttim, karakterim siz arkadan gelince siz horn spam atınca size bağırdı, ardından sadece kafa attı ve Neden korna basıyorsun diyip küfür edip bıraktı, size GBİ değildememe rağmen neden şikayet açtınız anlayamadım, forumdan kuralı gözden geçirebilirdiniz, her neyse, CR muhabbetine gelirsek ss dede görüldüğü gibi gayet normal bir şekilde sizi solluyorum, siz benim sollamama izin vermemek için CR atıyorsunuz, kendi fotoğraflarınızdada görülebilir, çakal muhabbetine gelirsek birincisi önden size bir uyarı geçeyim, sunucu içinde yol ortasında aracınızı bırakıp afk kalamazsınız sürekli Roleplay kuralı var sunucuda, bir ev ve ya evin bahçesine bırakıp afk kalabilirsiniz, baştan kural ihlaliniz başlıyor, size orda rol pasladım hala burda mısın sen gitsene gibisinden, fakat sizi 6 dakika beklememe rağmen cevap vermediniz, ss inizdede görülüyor zaten net bir şekilde, screenshotlarını aldım fakat size şikayet açma tenezzüründe bulunmadım, yol ortasında karakterinizi arabada bırakıp şikayet oluşturuyorsunuz, bu bir kural ihlali, sizin ss inizle bile size şikayet açabilirim bu kapsamda fakat açmıcam, gerek yok şikayet açmayı seven birisi değilim, Çakal konusuna gelirsek Çakal türkçe bir terim değil, Çakal bir hayvan türü, etçil bir hayvandır Çakal, hatta google'da aratabilirsin, jackal yazarsan ingilizcesi Çakal'ın, çakal fotoğrafları çıkacaktır, türkçe bir terim değil, sizin bir sürü hatanız bulunuyor, size birden fazla bir şikayet oluşturabilirim birde kendi Hoodu olmamasına rağmen demişsiniz, hiçbirşeyi araştırmadan gelişi güzel konuşuyorsunuz, kendi hood bölgesi o karakterin gelişi güzel yalan söyleyebiliyorsunuz, ancak 10 levelsiniz, kuralları fazla bilmediğinizi düşünüp insiyatifime dayanarak size şikayet oluşturmucağım, kendiniz kendinizi yakmışsınız birde OOC kin demişsiniz, size neden kinleniyim? Kinleniceğim bir sebep yok bile ortada, ic bir ufak olaydı bu kadar, anlaşılan ALABİLCEĞİ ENNN BÜYÜK CEZAYI ALSINN! yazdığınıza göre kin kimin güttüğünü görüyoruz güzel arkadaşım, umarım rollerinizi düzeltirsiniz en kısa zamanda, güzel rollerde görüşmek üzere, diceklerim bu kadar, admin kararı bekleyelim, sonuçlanacaktır en kısa zamanda.