Konu: 26.05.2021 CR - Rauf Stanislav  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 26.05.2021 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf Stanislav @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Meike Kloas @Salihcan_Besiktas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/05/2021 16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR ve CopBait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: normal bir şekilde aracımı sürüyorken arkadan takip ettiğini gördüm, hem copbait hem de CR yaptığının kanıtını aşağıya bırakıyorum. ne gibi bir savunma yapacağı gerçekten merak konusu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): bulunmuyor

#1 - 26.05.2021 19:11
Bir motor ile hemde sanchez ile ben tamam aracın ön sol tarafından çarpsam ancak o kadar uçabilirsiniz, ben size tam aksine kapı tarafından çarpıyorum ve siz öyle uçuyorsunuz. Yani ben size araba ile kapı tarafından çarpsam bile o kadar uçmazsınız. Yani ya sizde PING var ya da bilerekten siz direksiyonu kırdınız.

#2 - 26.05.2021 20:06
crenshaw bölgesinden itibaren peşime takılıyorsun, neden? kendini kovalatmak için, en sonunda da kovalamam için arkamdan gelip böyle bir hamle yapıyorsun. videoda her şey açık ve net belli oluyor. şimdi de gelip suçu bana atman trajikomik olmuş açıkçası. yönetim kararı beklemek en iyisi.

#3 - 27.05.2021 10:14
crenshaw bölgesinden itibaren peşime takılıyorsun, neden? kendini kovalatmak için, en sonunda da kovalamam için arkamdan gelip böyle bir hamle yapıyorsun. videoda her şey açık ve net belli oluyor. şimdi de gelip suçu bana atman trajikomik olmuş açıkçası. yönetim kararı beklemek en iyisi.

ya aga altımda motor var, ben sana önden çarpsam tamam oraya kadar uçar ve vurursun ama ben sana altımda araba olsa bile tam yandan çarptığımda oraya kadar uçamazsın ben motor ile oradan çarpmışım videoda, yani senin oraya kadar uçman imkansız ya sen direksiyonu kırdın ya da pıng - lag vardı.

Sen sadece CRden açmışsın Copbaitden açmamışsın.

#4 - 27.05.2021 15:07
ek bir şey söylememe gerek yok, aynı şeyleri tekrarlıyorsun. videoda her şey gözüküyor, yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 27.05.2021 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum, o sırada aranı kullanan kişi benim ve her hangi bir modum yok. Olaya giderken kendimi bilerek duvara çarpmam.

#6 - 27.05.2021 19:19
Şahitliğimi onaylıyorum, o sırada aranı kullanan kişi benim ve her hangi bir modum yok. Olaya giderken kendimi bilerek duvara çarpmam.

dediğim gibi ben sizin önünüze kırmadım, aracı sürenin pingi ya da benim pingim olabilir çünkü sunucuda herkesin pingi 100den fazla.

#7 - 28.05.2021 06:13
Kişi Car Ramming kapsamında ceza alacak, şikayet kapatıldı.