Konu: [23.05.2021 - Adalina_Salazar] Kalıcı Hasar  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2021 20:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adalina_Salazar @ErenFriztche

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
17-) KALICI HASAR

Kalıcı hasar izni karşı taraftan oyun dışı olarak alınmalıdır. Alındığı taktirde karşı tarafa kalıcı hasar verebilirsiniz. Belirli durumlarda olaya yönetici el atabilir ve Fear-RP gibi ihlaller yapılma sonucunda bu tarz izinleri yönetici verebilir.

Kalıcı hasarlara örnek, kişiyi sağırlaştıracak şekilde yara açma, kulak kesmek veyahutta bacağını kullanılmayacak şekilde darbelerle etkisiz hale getirme karşı tarafın bacağını kaybetmesine sebep olma gibi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi PM kanalından birkaç defa uyardım, kalıcı hasar izni vermediğimi söyledim. Rolüne devam etti
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.05.2021 20:04 Stark »

#1 - 24.05.2021 12:59
Ares Raptor karakterimi orada görebilirsiniz. Olayı çok sonradan gördüm ve olayı pm yolu ile öğrendim, kişiyi bu konuda sert bir şekilde uyardım. Tekrarı yaşanmayacağının teyitini verebilirim. Vahşet, Taciz ve Tecavüz rolleri ile Vice'ın ne kadar sert bir tutumu olduğunu biliyorum.  Kişiyi yeni birliğe aldım fakat birliğimde olduğu için belirtmek istedim. Ayrıca yanındaki insanlarda kişiyi PM yolu ile bir çok defa uyardı. Yanlış anlaşılmadan dolayı, ben ve diğer insanların ceza yemesini istemem, kişilerin hiç biri bu rolü onaylamıyor, tam tersine kişiyi defalarca kez uyarıyorlar.
« Son Düzenleme: 24.05.2021 20:34 amrepo »

#2 - 25.05.2021 02:24
Merhabalar,
Adalina karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.