Tekrardan merhaba, etiketlediğim yanlış kişi için üzgünüm. Bunu düzelttim, tutumunuz içinde teşekkür ederim.
Genç ve umursamaz bir karakter yönetiyorum, karakterim genel olarak herkese "Hey kanka!" "Hey nasıl gidiyor kanka?" tarzında yaklaşıyor. O esnada dış görünüşünden genç olduğunu anlayabilirsiniz. Ev interiorlarının konulduğu yerler motel odası olarak geçiyor diye biliyorum, dışarıdan bakıldığında da motel odası olarak gözüküyor. Sizden, bölgede rol yapan biri olarak bunu yanıtlamanızı istiyorum. Ek olarak, sizin saldırı emotenizden sonra, "Lion Lightwood karnını tutar" "Lion Lightwood geri çekilir" tarzında iki adet emote yolladım. İkinci attığınız saldırı emotesinden sonra, emote vermem gerekiyordu. Dalgınlığıma gelmiş olmalı ki, emote veremedim. Bunun için özür dilerim, emote verip sarsılsaydım ve ya yere düşseydim rolün işleyişi farklı olabilirdi. Son olarak, bu tarz durumlarda, rolde hatalı bulduğum bir olay varsa, bunu karşı tarafa çekinmeden pm kanalı üzerinden söylerim. Aynı zamanda da rolümü sürdürürüm, eğlence platformunda olduğumuzu biliyorum ve bu yüzden size pm üzerinden "Şikayet oluşturacağım, yaptığın şey Retarded RP" tarzında bir pm yolladım. Bunu kaba bir dille söylediğimi düşünmüyorum, öyle anlaşılıyorsa da bunun için sizden özür dilerim. Şimdiye kadar karşımda ki kişinin kim olduğunu, yaşını gözetmeksizin her zaman pozitif şekilde tatlı bir dil ile yaklaştım, yaklaşmaya çalıştım. İyi forumlar.