Konu: [23.05.2021 - Leigh_Wenkus] RETARDED RP  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2021 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leigh Wenkus @Blozzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2021 19.48-19.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Damian karakteri ile rol yapıyorduk, kendisi ile motel tarafında durduk ve afk attı. O sırada moteli dolaşmak istedim. Motel odalarının kapılarını gezerken, Leigh karakteri bana seslendi. Yanına gittim, bölgenin tehlikeli bir bölge olduğunu biliyordum ve bu yüzden hiç bir şekilde agresif ve ya ırkçı bir tavırla ona yaklaşmadım. Yaklaşırsam karakterimin başının derde gireceğini de biliyordum. "Hey selam kanka!" "Nasıl gidiyor?" tarzında yaklaştım, o "Ne işin var burada?" tarzında bir soru yöneltti. Sadece dolaştığımı söylediğim hâlde, saldırma emotesi ile bana saldırdı. O esnada ekran görüntüsü alamadığım için, relog atmak istedim. Kendisi buna izin verdi, bunun için ona teşekkür ediyorum. Ekran görüntülerinde saldırma emotesi ve sonrası olan rolü göreceksiniz. Öncesini kendiside zaten doğrulayacaktır. Şikayet açacağımı söyledim sonrasında konuyu pm üzerinden tartışarak çözmek istedim. Kendisi özel mesaj alımını kapattı. O esnada bana saldırma emotesi attıktan yaklaşık otuz saniye sonra ikinci bir emote daha attı. Hızlıca bende emote atarak araca bindim ve araç kapısını kilitledim. Araca binmeden önce polisi aradım, karakterim legal ve başının derde girmesini istemiyor. Yapılan rolü doğru bulmuyorum, Banton Motel halka açık bir yer. Motel'de daha önce bir kaç defa barbekü partisi verildi. Karakterim oraya motelden bir oda kiralamak için gelmiş olabilir. Karakterinin tavırlarını gereksiz şekilde agresif buldum, bu yüzden şikayet açma gereği duydum. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tekrar belirtmem gerekiyor, ekran görüntüleri saldırı emotesinden sonra başlıyor. Öncesinde geçen rolü, agresif tavır almadığım kısımları Bloosy'de doğrulayacaktır. Realistik düşünürsek, orası bir motel. Oradaki interiorların ev olarak değilde, motel odası olarak geçtiğini sanıyorum. Bu yüzden, "Soyacak başka ev mi bulamadın?" tarzı bir söylemide mantıklı bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 21:06 BRİTİSH JARGONU »

#1 - 23.05.2021 20:28
Merhaba,

Öncelikle hatalı kişiyi etiketlemişsiniz. Dilerseniz onu düzeltelim.

Açıklamamı hazırlamıştım, hemen giriş yapayım.

(Bu alan içerisinde tamamiyle mahalle üyelerine ait evler bulunmaktadır.)

Mahallede takılırken, bir kişinin mahalle sakinlerinin kapılarının önünde koştuğunu ve bu evlerin içerisinde karakterimin bildiği üzere, uyuşturucu-silah bulundurma bilgisine dayanarak, sizleri hırsız zannetmesi, rolü durdurup

/pm Sizi şikayet edeceğim, Retarted RP'den demenize bir açıklık getireyim.

Birincisi, Karakter Başvurusu atarken bizlere sorulan en son soruda aktif rol ortamı hakkında bilgilendirme yazıp, gönder'e tıklarız. Orada ise rolde ne olursa olsun devam edip sonrasında hatalı bulunuyor ise şikayet oluştururuz yazarız, herkes böyle yazar. Sürekli Role Play kuralından kaynaklı. Size vurmama rağmen karakteriniz bir tek sarsılma rolü yapıp karnınızı tuttunuz, yumruk attım, tepki dahi vermediniz. Ama şikayet oluşturmayacağım hakkınızda.

İkincisi, Retarted RP konusuna gelirsek eğer ; Rolün bir amacı olmalıdır. Türkçe meali bu. Benim amacım ise şu ; Mahallemde, arkadaşlarımın, IC olarak kardeşim dediğim insanların evlerinin önünde bir insan dolanıyor ise ten rengi önemli olmadan (ırkçı bir karakter yaratmadım.) ve bu evlerde yukarıda belirttiğim gibi uyuşturucu-silah olma bilgisinden kaynaklı sizlere agresif rol yapmamdan başka bir seçenek yok. Ve bana ''heey kanka'' diye girmeniz uysal bir yaklaşma değildir aksine bir hırsız tavrı olarak anlaşılabilir.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 20:39 Blozzy »

#2 - 23.05.2021 20:37
Çok kısa bir şey eklemek istiyorum ;

Karnınıza vurup ardından bir şey yapmayacaktım size aracınıza binip gitmeniz için bağıracaktım keza öyle yaptım. Polisi aramanız daha çok karakterimi sinirlendirerek yumruk attı.

Teşekkürler.

#3 - 23.05.2021 20:42
Tekrardan merhaba, etiketlediğim yanlış kişi için üzgünüm. Bunu düzelttim, tutumunuz içinde teşekkür ederim.

Genç ve umursamaz bir karakter yönetiyorum, karakterim genel olarak herkese "Hey kanka!" "Hey nasıl gidiyor kanka?" tarzında yaklaşıyor. O esnada dış görünüşünden genç olduğunu anlayabilirsiniz. Ev interiorlarının konulduğu yerler motel odası olarak geçiyor diye biliyorum, dışarıdan bakıldığında da motel odası olarak gözüküyor. Sizden, bölgede rol yapan biri olarak bunu yanıtlamanızı istiyorum. Ek olarak, sizin saldırı emotenizden sonra, "Lion Lightwood karnını tutar" "Lion Lightwood geri çekilir" tarzında iki adet emote yolladım. İkinci attığınız saldırı emotesinden sonra, emote vermem gerekiyordu. Dalgınlığıma gelmiş olmalı ki, emote veremedim. Bunun için özür dilerim, emote verip sarsılsaydım ve ya yere düşseydim rolün işleyişi farklı olabilirdi. Son olarak, bu tarz durumlarda, rolde hatalı bulduğum bir olay varsa, bunu karşı tarafa çekinmeden pm kanalı üzerinden söylerim. Aynı zamanda da rolümü sürdürürüm, eğlence platformunda olduğumuzu biliyorum ve bu yüzden size pm üzerinden "Şikayet oluşturacağım, yaptığın şey Retarded RP" tarzında bir pm yolladım. Bunu kaba bir dille söylediğimi düşünmüyorum, öyle anlaşılıyorsa da bunun için sizden özür dilerim. Şimdiye kadar karşımda ki kişinin kim olduğunu, yaşını gözetmeksizin her zaman pozitif şekilde tatlı bir dil ile yaklaştım, yaklaşmaya çalıştım. İyi forumlar.

#4 - 23.05.2021 20:46
Yukarıda kaba bir insan olduğunuzu kesinlikle belirtmek/söylemek istemedim, öyle mi anlaşıldı bilmiyorum.

Karakterinizin yaşı genç ise ; Afro-Amerikan bir bölgede genç yaşta birçok hırsız mevcut.

Karakterinizin genel insanlara karşı yaklaşımı öyle olabilir lâkin biliyorsunuz ki tanışmıyoruz.

Sizlere de iyi forumlar, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Şen ve esen kalınız.

#5 - 23.05.2021 21:05
Merhabalar, konuya ne kadar objektif bakmaya çalışsamda sanıyorum ki biraz kendi karakterimin açısından baktım. Orada ki interiorların motel odası olduğunu düşünerek, içerisine de değerli bir şey saklanamayacağını ve orada soygun yapılmasının zor olacağını düşündüm. Bölgede sürekli aktif olan siyâhi karakterler var, bu yüzden bunu saçma buldum.

Konunun şikayet açılacak kadar büyük bir şey olmadığının farkına vararak, şikayetimi geri çekmek istiyorum. İyi forumlar.

#6 - 24.05.2021 05:49
K&A