Konu: Hatalı emote + fear rp + yaralı kural ihlali.  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.05.2021 23:37
Ya kardeşim harbiden şaka falansın galiba sen, neden durduk yere aaaaaa! bin dolarımı verin yoksa polis çağıracağım aaaa! gibi şeyler demeye başladın Shieee gibi kelimeler kullandın sonrasında bıçak çekip polis aradın sanırsam kuralları bilmiyorsun. Git oku gel sonra bana gel.
----------------------------------
1)Arkadaşının atığı ss'lerde afk dediğiniz yerde oyundaydım bundan dolayı "HURT"tayım değil mi?
2)Ben zar atım dedin atığın ss te zar atığın bile güzkmüyo yanındaki arkadaşın zar atmış ve agresif rol yaptığın yerde "Neyden bahsediyorsun" dedim diyorsun sen ilk bi attığın SS'lerin chat kısmını okumanı sonra bana savunma yap.
3)Shieee kısmına gelirsek orda kazandım sandım ve birden Rol sorgulamaya başlayıp troll,troll bir karaktersin,Rolu sobluyorsun trollsun,demeye başlıyorsunuz.
4)Şunada gelirsek istediğiniz herhangi bir polise sorabilirsinizki polisi aramış gibi yaptım orası doğru seni o konuda haklı buluyorum ama aramadım bunuda anlarsan senin adına sevinirim.

#11 - 22.05.2021 23:42
Jackie Hill = Devam ettik ben atım zarı.

-------------------------------------------
Arkadaşının atığı "SS" https://cdn.discordapp.com/attachments/836401943928635443/845758424217026560/samp_22_05_2021_22_19_15.png

Chat kısmında kendi ismini görüyormusun dostum?

#12 - 22.05.2021 23:50
GunPowder = Kişi size sinsice yaklaştı..
---------------------------------------
https://cdn.discordapp.com/attachments/836401943928635443/845759058619007016/samp_22_05_2021_22_23_50.png

Attığın kanıtlarda bana sinsice yaklaşmasının bir emotesini görebiliyormusun kanka? + Orda /dene atmışsın ve size rol paslayabiliyorum ama siz ikide bir 1TROLL" trol karaktersin trollüyorsun rolu sobluyorsun trollcüsün diyorsunuz.

+ Bir insanın shiee kazandım demesi ne zamandan beri troll bir cümle olduğunu bana açıklarmısın. Attığınız ss te "PM" den birbirinize bana karşı TROLL yazdığınızı gözüküyo zaten.

#13 - 22.05.2021 23:52
b) Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur.
------------------------------------------------------------------------------------
Şunuda son bir kez hatırlatmak isterim herkese iyi geceler diliyorum ve adminin cevaplaması daha mantıklı olur (SON YANIT).

Teşekkürler...

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#14 - 23.05.2021 10:26
Aynen kardeşim, oyun başlıyor ve kaybediyorsun. Oyun başlarken aaaaaa! bin dolarımı verip trollemeye başlıyorsun, bir anda maske ve bıçak çekip saplamaya çalışıyorsun insan bi /dene falan atardı yani bu kadar basit mi yaptığın bir ton ihlal var yetkililer ssde görür zaten benim fear rp yapmamı gerektirecek bir yer olduğunu düşünmüyorum 4 kişiyiz orada 4 kişiye ne yapabilirsin üstüne bir anda koşsak hepimize bıçak mı saplayacaksın

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#15 - 23.05.2021 11:03
Adam Tiger karakterinde de bir ton trolling yapıyordun, yaptığın trollden başka bir şey değil.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 13:12 ryuweon31 »

Ryu

*
#16 - 23.05.2021 13:12
Jackie Hill = Devam ettik ben atım zarı.

-------------------------------------------
Arkadaşının atığı "SS" https://cdn.discordapp.com/attachments/836401943928635443/845758424217026560/samp_22_05_2021_22_19_15.png

Chat kısmında kendi ismini görüyormusun dostum?

Ben daha atmadım direkt shieee! kazandım paramı ver demeye başlıyorsun, hani daha zar atmamışım ki sen oyunu kazanıyorsun oyunu bilmiyorsan burada boş şikayet oluşturmana gerek yok yetkili kararı

#17 - 23.05.2021 22:11
Ben daha atmadım direkt shieee! kazandım paramı ver demeye başlıyorsun, hani daha zar atmamışım ki sen oyunu kazanıyorsun oyunu bilmiyorsan burada boş şikayet oluşturmana gerek yok yetkili kararı.
----
İlkte ben zarı atım ve shiee demey başladı diyordun. Sonra sakin ol vb. şeyler dedim diyordun, Şimdimi atmadığının farkına vardın dostum sen orda boş yere agresif role gireceğine bunu normal bir şekilde diye bilirdinki atığın ""SS"lerde agresif role girdiğin ve sakin ol ne oluyor? vb. şeyler demeyip agresif role girdiğin görülüyo.
----------------
Adam Tiger'a gelirsek zaten bir çok OCC hapisim yönetim tarafından yanlışlıkla atılmış ve silinicek şikayetlerdi bunun içinde ticket açmam söylendi ve açtım.
Senin Adam Tiger karakterini tanımana gelirsek ya benle daha önceden karşılaştın veya bunu başka bir oyuncudan öğrenip burda show niyetine kullanıp iftira atıyorsundur.
Adam Tiger karakterinde hiç bir şekilde troll yapmadım İllegal Roller - Dövüş Rolleri - ve birçok rollere girdim ben o karakterle ismimi kimden aldın bilgim yok yada başka bir karakterle beni görmüşsündür ve bunu şimdi burda yansıtıyosundur. Yada hiçbir rolde karşıma gelmedin.
Adam Tiger karakterinde karşıma gelmediysen ve arkadaşından veya başkasından öğrendiysende burda gekip boş bir iftira atıp boş yapmaya gerek yok.

Yönetim kararını beklemek hepimiz için daha iyi olur bence yönetim kararını bekle.

#18 - 24.05.2021 06:04
Merhabalar,

Öncelik olarak çektiğiniz bıçak sistemsel bir bıçak değildir, oyun içinde marketten aldığınız aksesuardır. Bıçak aksesuarıyla maalesef herhangi bir kesme rolü yapamazsınız, bunun haricinde savunmalar yeterli görüldü.

K&A