Konu: DM ihlali bir çok kişi  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 23.05.2021 20:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maserati Russo - @XYZBey  Luigi Lucchese @umxtkabakci0 Lorenzo Silvio @TuskIsGod Boris Mazza @yusuf61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Kadirov @serkanucar08 George Hydra @George_Hydra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, BRAWL ROLÜNDE SİLAH

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizi bir müddet illegalden uzaklaştırıp artık mekanlar ile ilgileneceğimizi konuştuk bugün. Şikayet ettiğim arkadaşlar sanırım kendilerini dm sunucularında zannediyor. Ss almadım fakat loglarda var orayı ss atacağım mekanımıza geliyorlar trafik kazasına sebep olmuş arkadaşları, bizim arkadaşta küfür etmiş ki haliyle normal bir olay trafik kazasında. Ben ne kadar sakinleştirmeye çalışsam da arkadaşlar sıkmaya meraklı dmciler anlaşılan. Her silahı olan sıkacaksa burası dm sunucusu olur. Geldiler mekanımıza arkadaşları mekanımızdaki şişeleri kırarken bizim arkadaşla kavga ettiler sonra sıktılar. Gerekli cezayı almalarını istiyorum. Burası dm sunucusu değil rol suncususu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.05.2021 20:48
Herkese merhabalar çok kısa ve net bir savunma yapıyorum, kimse şikayeti ve savunmaları okurken zorlanmasın.

Arkadaşlarla kaza yaptık, karşılıklı tartıştık küfürleştik. Mekanlarına gittim Kadirov adlı arkadaşla tartıştım mekanlarından çıktım. Kaptanımız Tommy'e İC olarak anlattım. Daha öncede arkadaşlarla birşeyler yaşanmış, onlara son bir şans verilmiş. Ben bu olayı bilmediğim için kişilere çok agresif davranmadım. Bu sefer silahlarımızı alıp açıkçası arkadaşları vurmak üzere yola çıktık. Arkadaşlarımla mekanın içine girdik özür dilemelerini bekliyordum. Gerçekten özür dilerlerse olayı tamamıyla kapatacaktık. Ama nasıl oluyorsa arkadaşlar bizden hiç korkmuyor, hiç umurlarında değiliz. Hatta Paul Kozlov /c komutuyla konuşup asla bizim duymayacağımızı falan söylüyor. Chatloga düşen herşeyin rolünü yapabiliriz dostum, buda sana vereceğim bir bilgi olsun. 

#2 - 23.05.2021 20:49
İşyerinde iken şişeleri kırıyordu Ne yapıyorsun dedim arkadaşları gelip anlamsız bir nedenden silah çekip vuruldum bunun ne için yapıldığını öğrenmek istiyorum?

#3 - 23.05.2021 20:50
Şahitliğimi onaylıyorum kavga ederken silah çektiler ve gereksiz yere çektiler ve ateş açtılar araba kazansında olan küfür yüzünden kimse kimseye silah sıkamaz.

#4 - 23.05.2021 20:53
Şahitliğimi onaylıyorum kavga ederken silah çektiler ve gereksiz silah çektiler küfür yüzünden kimse kimseye sıkmaz.

#5 - 23.05.2021 21:24
Herkese merhabalar çok kısa ve net bir savunma yapıyorum, kimse şikayeti ve savunmaları okurken zorlanmasın.

Arkadaşlarla kaza yaptık, karşılıklı tartıştık küfürleştik. Mekanlarına gittim Kadirov adlı arkadaşla tartıştım mekanlarından çıktım. Kaptanımız Tommy'e İC olarak anlattım. Daha öncede arkadaşlarla birşeyler yaşanmış, onlara son bir şans verilmiş. Ben bu olayı bilmediğim için kişilere çok agresif davranmadım. Bu sefer silahlarımızı alıp açıkçası arkadaşları vurmak üzere yola çıktık. Arkadaşlarımla mekanın içine girdik özür dilemelerini bekliyordum. Gerçekten özür dilerlerse olayı tamamıyla kapatacaktık. Ama nasıl oluyorsa arkadaşlar bizden hiç korkmuyor, hiç umurlarında değiliz. Hatta Paul Kozlov /c komutuyla konuşup asla bizim duymayacağımızı falan söylüyor. Chatloga düşen herşeyin rolünü yapabiliriz dostum, buda sana vereceğim bir bilgi olsun. 
Dostum chatlogu attım ben size sakin olun diyorum bana küfür ediyorsunuz bari yalan söylemeyin dm atmak için yer arıyorsunuz ayrı olarak vurulmuşum sesimin çıkmasını mı bekliyorsunuz
« Son Düzenleme: 23.05.2021 21:29 cebenay7 »

#6 - 23.05.2021 22:01
Hatalı /DO kullanımı:

Fear RP İhlali: "Silah mafyaları sizi!"

#7 - 23.05.2021 22:38
Arkadaşlarla konuştuk aramızda tatlıya bağladık şikayetimi geri çekiyorum.  :vice:

#8 - 24.05.2021 05:13
K&A