Konu: Valentino_Vasco @eren2525 Türkçe terim,Emotesiz işlem  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 26.05.2021 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino_Vasco @eren2525

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamyron_Brooks @ugur

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim+ Emotesiz maske takmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bincoya kıyafet almaya geldiğimizde düşman birliğimizin üyesiyle karşılaşdık kendisi bir anda Ananı s*ikeyim vesaire Türkçe terimler kullandı, Kendisini kovaladık kovalarken emotesiz maske taktı gerekilenin yapılmasını arz ederiz.Ayrıca bir türkçe terimi yanlışlıkla kullanabilir fakat 2 kere kullanmaz insan.SS'lerde gördüğünüz üzere iki kere Ananı diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılırsa mutlu oluruz.

#1 - 26.05.2021 18:55
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 26.05.2021 19:07
Hemen konuya açıklık getireyim. Orada Hanna isimli arkadaşımız ile sosyal rp ve rol çıkartmak amacı ile ona kıyafet almaya gidiyorduk. Beni gördüler ve ardından yanıma gelip daha konuşmaya başlamadan fazla agresif yapmaya başladılar karakterim biraz sinirlendiği için "anan" kelimesi yanlış çıkmış olabilir. Zaten "annen işte bilirsin" diyerekten düzelttim. /b kullanma isteği duymadım rolün bölünmemesi açısından. Hanna_Klopp arkadaşımız geldi ve mahallemize yol aldık arkadaşlar nasıl kin beslediyse saniye saniye PIT atmaya çalışıyorlar. Orada anlık olarak "anan" kelimesi geçti ve sonrasında düzelttim zaten ssi kanıt olarak atıyorum.

Ve ek olarak Jamyron_Brooks karakterine 2 saat önce sıkmıştım ve düşürmüştüm fear rp yapmadan küfür ediyor sanki hiç yaralı olmamış gibi rolü izinsiz fast geçiyor.

Türkçe terim olarak açıklamı gayet açıklayıcı bir şekilde yaptım.

#3 - 26.05.2021 19:14
Emotesiz maske taktı derken zaten emotemi vereceğim ancak motoruma PIT atıp beni düşürmeye çalışıyorsunuz. Vermeye çalışsam büyük ihtimalle düşürüp gasp edecektiniz bu yüzden "motorun bagaj kısmındaymışcasına bir rol gerçekleştirdim." Realistik düşünürsek; Maske takmak uğraştırıcı bir iş olmadığından emote vermemeyi tercih ettim zaten emote vermek için uğraşsaydım üstte dediğim gibi olacağını biliyordum. Gerekli savunmamı yaptığımı düşünüyorum.

@MehmetOGUZ Hanna_Klopp rolde vardı. Yaptıklarının nitekim  OOC kine girdiğini söyleyebilirim çünkü, direk "orospu çocuğu" diye normal bir role girilmesi sadece OOC kin olabilir. Zaten sizle role bile girmiyorum görüyorsunuz gereksiz yere küfürler savuruyorsunuz rol zevki bırakmıyorsunuz insanda.

#4 - 28.05.2021 06:41
@eren2525 Türkçe terim kapsamıyla uyarıldı, tekrarı halinde ağır yaptırımlar alabilir. Şikayet kapatıldı.