Konu: Maske_22370 - GBİ - DM / 18,05,2021  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2021 19:44
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_22370

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.05.2021 18:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar ,Arkadaş beni taksicilik durağında taksicilik yaparken arkadaş geliyor sıkıyor taksicilik durağı GBİ bölge diye biliyorum ve DM atıyor arkadaş arkadaşlar gerçekten bana ooc kinliler gereğini yapılmasını istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Evet Arkadaşların DM den Silahlarına Disarm GBİ dende Jail yemesini istiyorum.

[/div]

#1 - 18.05.2021 22:09
Öncelikle herkese merhaba, iyi akşamlar dilerim konuya hemen giriş yapıyorum. Luis Miler adlı şahısla IC den büyük bir husumetimiz vardı, ayrıca bugün arkadaşımın silahı onun polise sığınmasından dolayı gitti. Biz El Corona civarında ilerlerken Luis Miler adlı şahısı gördük ve kovalamaya başladık, koşarak kaçıyordu. El Corona civarından yirmi sekizinci sokağa girdi ve taksiciye doğru kaçmaya başladı, bir nevi Güvenli bölgeye kaçtı. Ben açıkçası taksici içi harici diğer etrafının güvenli bölge olduğunu bilmiyordum. Kendisinin yaptığı bir ihlal. Durumu bu şekilde çarpıtacağını bilmiyordum. Ayrıca şahıs taksiciye bile girmedi, meslek yapmıyordu. İşbaşından çıkmış gördüğünüz gibi yeni taksiye binmiş iş başında ama takside değil. Şahıs koşarak kaçınca biz de iş başında değil sanmıştık. Durum çarpıtılmış, umarım yetkililer benim savunmamı iyi şekilde karşılar tekrardan iyi akşamlar.

Edit : DM attığımız falan yok, sizin görüşünüzce her silah sıkan DM atmış oluyor, husumetimiz olduğumun ssini buraya bırakıyorum, Bu şahıslar her ne kadar ihlal varsa yapıyor, kendisinin OOC olarak üç adet sicili var, geliyorlar sataşıyorlar sonra güvenli bölgeye kaçıyorlar, bir şey olunca da ihlal yapan biz oluyoruz. Kendileri bize ooc olarak kinli, discordlarına bile gittim küfür edip mutelediler, başka bir şey demiyorum.
Spoiler: GösterGizle

Önceki bir olayın video editlemesini yakın zamanda yapmıştım, Husumetimiz yok muymuş? Gerçekten yetkililere yalan söylüyorsun kardeşim.
Ayrıca bu sslerden bile ceza aldınız.
« Son Düzenleme: 19.05.2021 00:36 Thomp »

#2 - 18.05.2021 22:10
Ayrıca şikayet şablonunu yanlış açmışsın.

#3 - 18.05.2021 22:45
Arkadaşların galiba bu konuda ss leri yok ben kanıtımı sundum bu arada attığım videoda taksici mesleği yaptığım açık net belli oluyor bunu vice yetkilileri görecektir ayrıca sizinle husumetimizin olduğunu kanıtlayabilen bir ss veya bir kanıtın yok burda dm atıyorsunuz diğer konuya gelicek olursak ben polise sığınmadım sen polisin dibinde beni tararsan poliste seni tarar bugun 2 silahınız gitti hak ettiniz polisin yanında dm atarsanız olacağı bu olur işte ben bu videoda GBİ bölgedeyim ve kaçmadım taksicideydim ve geldip taradınız videoda zaten belli oluyor ilk araca bindim aractayken sıktınız video herşeyi gösteriyor jail yemelerini talep ediyrorum

#4 - 18.05.2021 23:47
Arkadaşların galiba bu konuda ss leri yok ben kanıtımı sundum bu arada attığım videoda taksici mesleği yaptığım açık net belli oluyor bunu vice yetkilileri görecektir ayrıca sizinle husumetimizin olduğunu kanıtlayabilen bir ss veya bir kanıtın yok burda dm atıyorsunuz diğer konuya gelicek olursak ben polise sığınmadım sen polisin dibinde beni tararsan poliste seni tarar bugun 2 silahınız gitti hak ettiniz polisin yanında dm atarsanız olacağı bu olur işte ben bu videoda GBİ bölgedeyim ve kaçmadım taksicideydim ve geldip taradınız videoda zaten belli oluyor ilk araca bindim aractayken sıktınız video herşeyi gösteriyor jail yemelerini talep ediyrorum
Kaçtın ve taksiye bindin, iş başında değildin, ayrıca kendi ihlalini şu an ağızınla söylüyorsun, poliste seni tarar diyorsun illegal bir birliktesin ve polise sığınıyorsun, kendini batırdın şu an. Ve hala diyorum, DM atmadık, ben IC olarak sizin ile defalarca konuşmaya çalıştım, silahı olduğunu bildiğiniz bir adama karşı yine de Fear RP yapmadınız. Karakterimin annesine, ailevi değerlerine küfür ettiniz. Hayır tek sorunu bize çıkartmıyorsunuz, gördüğüm çoğu kişiye çıkartıyorsunuz. Örnek;

Siz her bir şey olmasına güvenli bölgeye kaçıyorsunuz. Savunmam bu kadar admin kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 19.05.2021 01:09 Thomp »

#5 - 19.05.2021 03:47
Merhabalar,
videoda görülen alan güvenli bölge değil, ayrıca taksi mesleğindeyseniz /taksici ile bunun kanıtını buraya koymalıydınız. Savunmalar yeterli, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.