Selamlar,
1)- Tek eliyle omuzuna alır gibi bir şey söz konusu değil. Kişiyi omuzuna alır diye emote vermişim, bu da olağan bir şey PG kadar ciddi bir suç olduğunu düşünmüyorum. Kanıt:
2-) Bunun sana bu kadar imkansız gelmesi gülünç, neyse buyrun: Akıllı telefonu elleriyle bölen adam.
3-) Burnunu sıkar ve uyandırır, evet bu da mümkün burada RK olalı dakikalar geçmişti ve role girmemiz gerekiyordu. Zaten arkadaş /do dan baygın diye belirttikten sonra suratına su çarpıldı ve uyandı. Kişi suyu hissederek ayılıyorsa, burnu sertçe çekilince de ayılabilir.
4-) Cüzdanını aramaya çalışır yerine bulur demişim, bu benim hatam fakat PG yapacak birisi olsaydım, /do dan cüzdanını nerede buldum? diye bir soru sormazdım. Dalgınlığıma gelerek ufak bir hata yapmışım. Bu konu hakkında özür diliyorum.
5-) Karakter özelliklerine gelirsek, bunun yeterli bir argüman olabileceğini düşünmüyorum. Zira canı isteyen 2.30 Santimlik 150 kilo bir dev adam karakteri oluşturabilir. Böyle durumlarda kişiyi kaçırmak için gerçekte en az 3-4 kişi kaldırması lazım. Sunucuda ki tüm kaçırma rollerini buna göre yapalım o zaman? Boy ve kilo farkınızı rolde üstünlük sağlamak amacıyla avantaja çeviremezsiniz. Ayrıca karakterlerimiz arasında 10 kilo fark var, 70 kilo ağırlığında ki insanların 150 KG deadlift yapabildiği de aşikar. Bu anlamda belirttiğiniz detay bence yetersiz.
Savunmam bu kadardı, kararı yetkililere bırakıyorum. Herkese iyi roller.