Öncelikle biliyorsunuz VCPD gerçekten çok kalabalık bir oluşum sürekli devriye atıyorlar ve bazende onlarda rol için birileri olay çıkartsada işte kovalasak vesayre şeyler diyor çünkü hepsinin içlerini en az bende biliyorum. IC hapis sürelerinin süresi çok fazla olduğu için sunucuda fazla illegal rol dönmüyor veya ben görememişimdir. Eğer IC Hapis süreleri azaltılırsa herkes illegale yönelebilir çünkü illegalden legale geçilmiyor diye biliyorum belkide sorun burdadır illegal roller bu yüzden dönmüyordur. Bu sorun şöyle olabilir bir miktar IC para verilerek sicil temizletme olayı olabilir eğer bu OOC olaraksa IC'ye çevirilmeli çünkü sunucuda illegal rol demek eğlence demek aktif rol ortamı demektir. İllegal denilince aklınıza hemen silah gelmesin bunlar sopa, bıçakta olabilir, rolsel çeteler kendi aralarında araç radyolarını söküp satabilir yani akla gelecek birsürü rol geliyor tabi bunu ucuna polisde bağlandığı için IC hapis süreleri ve İllegalden legal birliğe geçilmediği için sunucuda fazla İllegal rol dönmüyor.