Konu: [Markov Mendeleyev] Bir çok kural ihlali + OOC Kin  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2021 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @şempanzecelil /  Markov Mendeleyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Alvera_Fischer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing
Retarted RP
OOC Kin
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Franklin Jonathan karakteri zamanınca benim birliğimdeydi. "Forza Team". Kişi birliğe ihanet rolü gerçekleştirdi ve Stance adminin izni ile kişiye Force CK attık. Kişi OOC kinlenmiş, bunu birazdan kanıtlayacağım. Kişiye CK/NC hakkı tanıdık ve kişi NC attı. Akabinde karakteri ile birliğimdeki insanlara, sen Forzadansın benim düşmanımsın diyerek bıçaklamaya/dövmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişiye burada Force CK attık.

Kişinin forum profili ve eski karakteri.

GYM'in orada gerçekleştirdiği rol.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye hızlı bir şekilde yaptırım uygulanmasını talp ediyorum, çünkü kişi kuralları umursamadan birliğimdeki kişilere sıra sıra zarar vermeye devam ediyor.

« Son Düzenleme: 17.05.2021 10:20 amrepo »

#1 - 17.05.2021 14:34
@şempanzecelil en kısa sürede savunmanızı yapın.

#2 - 17.05.2021 17:07
Mixing: Karakteri hiç bir türlü "Forza" birliğine dair bir şey bilmezken, OOC bilgilerini IC yansıtması. Ayrıca eski karakterini öldürdüğümüzü hiçbir türlü bilemez.

Retarted RP: GYM'in orada birliğimden birisini bıçaklamasının hiç bir açıklayıcı sebebi yok.

OOC Kin: Kişiye Force CK attığımız için, yeni karakteri ile bizi sözde "avlamaya" çalışıyor.

GBİ: Kişi bu kural ihlalleri üzerine yaptığı rolü ise Güvenli Bölgede yapmaktadır, SS'lerde görülebilir.

#3 - 18.05.2021 15:54
@Mnemosyne  Kişi halen birliğimdeki insanlara bıçaklama rolüne devam ediyor, kişinin savunma yapacağıda yok gibi. Sonuçlarsanız sevinirim, çocuğun yaptığı rol can sıkmaya başladı. Sürekli RP'ye uymaya çalışıyoruz ama yaptığı rol harbiden keyif kaçırıcı.
« Son Düzenleme: 18.05.2021 16:12 amrepo »

#4 - 18.05.2021 16:56
Kişinin IC bahanesi böyle, morgda görmüş. Sanırım Ceset ayağa kalkıp "beni Ares öldürdü" demiş. Çözemedim doğrusu.

#5 - 18.05.2021 20:55
Merhabalar,
Markov karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.